Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Am rezolvat, cu ajutorul copilului de la IT, problema. Adica am gasit un programas numit gaim care se instaleaza sub linux.
Asa ca ma gasiti pe messenger cu numele andreeaatanasiu@yahoo.com

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

E mistocutz gaim-ul ca poti sa iti treci ai alte conturi, icq de ex.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky uleiul l-am luat vitamine nu.Dar sunt suparat rau ca am cazut si de aseara nu-l simt pe bebe am crezut l-a un momendat ca l-am simtit dar acuma am burta petroi si dureri si am sunat la medic si mi-a zis cat nu sangerez nu e nimica si eu nu ma mai pot opri din plans.Sunt speriata rau.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Cloreta - nu renuntam la forum - doar ca distractia e mai mare pe chat

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gusta, cum ai cazut adica in ce pozitie ? Durerile pot fi de la intinderea muschilor, pe mine si cand ma intorc de pe o parte pe alta ma dor muschii de la burtica.

Maria

Mergi la inceput

Sigur, e mai instant!

Mergi la inceput

Gusta, poate ca e complicat la voi in Olanda, dar poate mergi la urgente sau la alt medic sa te linistesti.

Mergi la inceput

Acuma incerc sa-mi amintesc dar nu mai stiu exact parca mi-a luat dumnezeu mintile.Am alunecat si am luat cred ca4 scari in fund sper sa nu fie mai multe.Stiu ca a duduid casa si nu ma puteam ridica.
eu dureri nu am mai avut de mult dar acuma e burta petroi si ma doare.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gusta, numai cazaturile direct pe burta sunt periculoase, restul nu. Noi cele avem tendinta sa alunecam sau sa ne impiedicam, de aceea eu cobor scarile batraneste tinandu-ma de balustrada. Totusi, cum ti-a mai recomandat cineva, mergi la urgente sau la camera de garda sa te vada un medic ca sa te linistesti.
Nici eu nu-mi simt bebeii in fiecare zi si ma cam sperii, dar e normal.

Maria

Mergi la inceput

Am sunat medicul si mi-a zis cat nu sangerez nu e problema dar daca durerea persista sa merg diseara la spital asa ca stau cumintel si vorbesc cu bebe si ii zic ca mami o fost o proasta si impedicata si nu a vrut si il mangai si sper sa ma asculte si sa doarma si sa se linisteasca.Daca nu pe la 6 merg la spital ,asa mi-a zis medicul asta e.Plang si ma rog sa fie bine ca numai eu sunt de vina.

marilena

Mergi la inceput