Mamici de ianuarie - februarie (75)
Raspunsuri - Pagina 3
Amaya spune:
Va multumesc de urari si la randul meu le urez LA MULTI ANI!!! tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bucurii...
Oana si comoara 34+ sapt
bibyrox spune:

Neata la burtici
si la
!!! Fetelor va dau o veste: A NASCUT MIRELA (oprietena) un baietel, Rares Daniel, aseara la ora 23:00, la Caritas!!! Va transmite NASTERE CA A EI!!! Nu s-a chinuit deloc, ba chiar a si dormit inainte sa nasca.. cand m-am dus sa o vad aseara pe la 22:00 ea dormea! Nu mi-a venit sa cred!!
Va pup pe toate
si va doresc nastere usoara si bb-ei cat mai frumosi si cuminti!!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
amo2004 spune:
Felicitari noilor mamici, Alina si Mirela! Numai bine voua si bebeilor.
La Multi Ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume azi.
Leta, si pe mine ma doare piciorul pe care dorm si am senzatia ca maintorc de pe o parte pe alta din 10 in 10 minute ... dar mai e un pic si gata.
Pupici,
Mona, 39+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
LA MULTI ANI OANA, AMAYA! Sa Nasteti usor si repede!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioan, Ioana, Oana!
Fetelor in loc sa va bucurati ca vin cei mici, voi cadeti in depresi?
Vreti
?
Oana , ai sa vezi ca rabdarea ta va fi rasplatita pe deplin!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Alina Gabriela si Mirala FELICITARI!
Sa fiti sanatoase si bbi asemenea. Mincaciosi, somnorosi si voiosi!
Anuc ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Lali, ce mai face micul blond? Sa stii ca i l-am aratat si sotului si cind l-a vazut a facut niste ochi! A zis ca asa blond mai rar!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
VA MULTUMESC TUTUROR DIN INIMA PENTRU URARI, SPER SA FIE BINE TOTUL CUM ATI ZIS VOI!
Ca azi, de ziua mea, am inceput prost ziua. Innainte de a va spune, sa nu radeti prea tare de mine, caci si acum mai sunt un pic speriata. Din somn mi-a venit sa merg la wc, stomacul nu ma lasa in pace, m-am dus, am reusit sa ies, dar in timpul asta auzeam niste sunete ciudata pe susul burtii, mai mult in stanga, si m-am speriat. Am sunat-o pe mama si mi-a zis ca sunt gazele din stomacul meu, si ca nu am cum sa aud nimic de la Seb. Dar nici nu misca, ceea ce este rar pentru el, dimineata. Si m-am pus pe scaun la calculator, unde el misca la comanda, ca-l apas cu burta pe picioare, a miscat putin si gata. Mai astept si alte semne. Ori am visat urat, ori nu stiu ce m-a apucat, dar cert este ca nu mi-am revenit inca.
Felicitari Mirela, sa-ti traiasca baietelul, sa fie cuminte si mancacios, si bieninteles sanatos! Dar pe lista erai trecuta cu fata, de ce? Si-a schimbat si el sexul intre timp?:)))
oana si bebitza din burtica
(41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
andrutza spune:
Fetelor, Leta e in sala de travaliu, m-a sunat acum !!! Mi-a promis ca o sa ma sune cand se termina totul, si va mai scriu atunci. Sunt super emotionata !!!!!
A nimerit-o super bine, medicul nostru e de garda exact azi. Ma bucur tare mult pentru ea, ca nu mai putea de nerabdare.
Andrutza si bebelusa 
39+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
oana cretu spune:
Leta, iti tinem pumnii sa fie totul bine!!!
De Mihacele, Gabi, Norah, Tomasa nici o veste? Mona, sa speram ca si la tine va veni in curand, si la Cory la fel.
oana si bebitza din burtica
(41s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Felicitari Mirela, sa-ti traiasca baietelul, sa fie cuminte si mancacios, si bieninteles sanatos! Dar pe lista erai trecuta cu fata, de ce? Si-a schimbat si el sexul intre timp?:)))
Da.. la ecografie pe la 5 luni i s-a spus ca va avea fata. Dupa aceea a mai facut o eco dar nu se vedea... Oricum ei isi doreau mai mult baietzel dar intre timp se consolasera cu gandul ca este fetita ... asa ca au avut o surpriza enorma!
Pupici dulci pentru toate si toti cei care astazi isi sarbatoresc ziua de nume!!
La Multi Ani!!Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele