Mamici de ianuarie - februarie (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:
Originally posted by oana cretu
Felicitari Mirela, sa-ti traiasca baietelul, sa fie cuminte si mancacios, si bieninteles sanatos! Dar pe lista erai trecuta cu fata, de ce? Si-a schimbat si el sexul intre timp?:)))

Da.. la ecografie pe la 5 luni i s-a spus ca va avea fata. Dupa aceea a mai facut o eco dar nu se vedea... Oricum ei isi doreau mai mult baietzel dar intre timp se consolasera cu gandul ca este fetita ... asa ca au avut o surpriza enorma!

Pupici dulci pentru toate si toti cei care astazi isi sarbatoresc ziua de nume!! La Multi Ani!!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Ma gandeam eu... Multumim pentru urari!

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dragele mele,
stati asa ca nu stiu cu ce sa incep mai intai. In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritelor/sarbatoritilor de azi. Sa fiti sanatosi si iubiti! Anul viitor pe vremea asta, va fi ziua fetitei mele

apoi, FELICITARI mamicilor, puiutilor si taticilor. Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si sa fiti fericiti!

Eu am disparut o vreme ptr ca am intrat in concediu prenatal si n-am avut computer. Acum (de ieri) am un laptop si va citesc cap-coada.Deci stiu cine, cand si cum a nascut. Oana, sunt cu ochii pe tine! . Amary, te pupic, ca te-ai gandit la mine. Eu chiar daca n-am intrta o vreme, am fost cu gandul alaturi la voi mereu.

Fetelor, sunt super emotionata! Cred ca se intampla si la mine ceva. Hai sa va zic "istoricul" ultimelor zile. alaltaieri am facut un pic de efort si am avut senzatia aia de dureri la ciclu seara. Zic lasa ca trec, si au trecut. Ei bine, azi-noapte spre dimineata am simtit o durere mare, ca o intepatura, in partea de stanga jos a burticii. Nu stiu daca asta a fost contractie dureroasa, habar n-am, din cauza asta nici n-am monitorizat frecventa, dar de atunci mai simt asa (mai putin dureros) cand merg si chiar cand stau tolanita, dar destul de rar. Incep sa le monitorizez. Asta a culminat cu ce mi s-a intamplat acum 15 min, cand cred ca am eliminat o parte din DOP!! Am gasit pe hartia higienica un mucus (destul de mult) foarte consistent, un pic maroniu, dar care nu miroase a nimic.Oricum, foarte diferit de secretia obisnuita. M-au luat emotiile rau, ca simt ca ceva se petrece. Si-am mai citit si vestea cu Leta care m-a emotionat si mai rau. Sa dea Domnul sa nasca usor si repede un pui sanatos!

Abia joia viitoare am controlul la medic si mi-e ca nu-l mai apuc. Oana, nu vreau sa nasc inaintea ta, macar asa, din respect pentru ca tu urmezi pe listuta si nu vreau sa-ti iau randul.

Am uitat sa va zic ca dupa DPN clinic as fi in saptamana 35, dar dupa ultima eco, as fi in 36-37, adica as naste pe 1 februarie. Sper ca n-ar fi o mare problema sa nasc acum.

V-am zapacit cat am scris.

Fetele care ati pierdut dopul, cum arata, mirosea? si cat pot sa stau fara dop?

Anuc si BB-lica iubita (35S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Felicitari noilor mamici!!!! Sa va traiasca bebeii!!!!

Curaj si optimism celor care se pregatesc!

Oanaaaaaaaa, stai ca nu esti singura cu chestii de-astea!!! Mie de vreo 2 zile mi se pare ca-i scartaie oasele bebelinei mele in burtica!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

LETA ... in sala de travaliu?!?! Nastere cat mai usoara iti doresc si fie ca venirea pe lume a Andreei sa-ti stearga toata tristetea si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri. Mi-ai luat-o inainte, nu prea se respecta randul la noi in grup. Al meu cred ca asteapta pana saptamana viitoare, ca nu da nici un semn.

Oana, in brosura primita de mine la Scoala Mamei scrie ca cu 24-48 de ore inainte de inceperea travaliului bebe misca mai putin, asa ca poate fi un semn. Zgomote de care spui tu se aud si la mine.

Mona, 39+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR, sa fiti sanatosi si voiosi!.Oanapoate vei avea cadoul dorit!
Mirela, felicitari,ne bucuram pt. tine!
Hai LETA!!!!
Si mie i-mi amorteste uneori burtica in jurul buricului, nu mai zic de miini si picioare!Dar mai e putin si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gata, plec la spital ( a cata oara? ). Sper sa fie ultima. Pupici!

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bafta Oana!!!!!!!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Leta, iti tin pumnii!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Felicitari fetelor care au nascut aseara si MULTA BAFTA celor ce sint in travaliu azi!!! Leta, sintem alaturi de tine! nastere usoara! Oana, Doamne ajuta ca Seb sa-ti faca cel mai frumos cadou de ziua numelui tau! La multi ani! tie si tuturor celor cu numele Ion, Ioana!!!

chestia cu amorteala o mai am si eu din cind in cind, imi amorteste si piciorul pe partea pe care stau si mina opusa n-o mai simt... citeva secunde n-o pot misca... si eu ma intorc din ce in ce mai greu de pe o parte pe alta... azi m-am cintarit si am luat deja 11 kg. nu stiu cite oi mai lua, insa sper ca nu prea multe... ca mi-e groaza de dat jos dupa!

Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mirela , Felicitari mamico...
hai ca au inceput bebeii sa curga ca pe banda rulanta...

Leta, tinem pumnii sa nasti usor si repede...

Oana, bafta multa si roaga-l pe bebe sa nu te/ne mai tina atata in suspans...aaaa, si sa nu te mai prind pe aici vreo 3-4 zile, dar apoi te asteptam sa ne povestesti despre nasterea lui Seb...

Anuc, nu poti sa te duci mai repede de joi la un control?

vreau si iooooo

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput