Mamici de ianuarie - februarie (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Andrutza, cred ca iti poate spune daca te apropii de momentul zero (vede colul, daca e burtica lasata etc.)

Mie imi amortesc miinile, mai ales noaptea. In plus, ma doare piciorul de pe partea pe care dorm. Ma trezesc de durere si ma intorc (cu greu) pe cealalta parte, adorm si la scurt timp ma trezesc iar, din acelasi motiv.

Abia astept sa ajung la dr..... Parca astept sa faca o scamatorie , sa faca ceva sa imi fie si mie bine (nu neaparat fizic); il vad ca pe un supra-om de la care astept minuni.

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Heiiiii, se inmultesc bebeii!!! FELICITARI proaspetelor mamici CORALY, ADITA, SIMONA, ALINA GABRIELA, sa aveti puiuti sanatosi, mancaciosi si cuminti...ufff, abia astept sa veniti acasa si sa ne povestiti...

Am fost si noi la doctor sa facem si ultimele analize, adica antibiograma, cultura pt. streptococ grup B si examenul microscopic pe frontiu, si doctorul mi-a spus sa nu-mi fac griji fiindca el este convins dupa cum se prezinta "situatia" ca toate vor iesi bine...luni mai mergem la o ecografie fiindca, cu toate ca inca am colul inchis, doctorul apreciaza ca bebe este destul de mare (dupa burtica mea imensa si la palpare) si a zis ca i-a simtit capul destul de aproape de iesire si e sigur ca ne va face surpriza sa vina mai devreme si vrea sa vada si la ecograf cum se prezinta bebe...la mine bebe a ramas cu capul jos inca de la 28 de saptamani si am inteles ca este un lucru bun...
De asemenea am fost fericita sa aflu ca nu am luat decat 16 kg pana acum, cu toate ca eu am presupus ca am luat cel putin 20 fiindca la 28 de saptamani luasem deja 15 si cum nu am cantar am estimat eu...ce bine ca m-am inselat...
Deja am intrat si eu in aceeasi stare de nerabdare despre care vorbesti si tu Shobo, la fiecare 10 fraze pe care le spun, una este "abia astept sa nasc si sa-mi tin puiutul in brate"...in ultimele 3 zile am spalat si calcat toate hainele si scutecelele lui bebe Andrei si cum le-am sigilat in pungi si nu pot sa le mai scot le tot iau si le mut de colo-colo...acum sunt in criza fiindca mi s-a stricat cuptorul cu microunde (s-a ars o siguranta) si sotul meu nu se prea urneste sa-l repare, iar sterilizatorul meu este din cele care se baga la microunde...

Oana, ma gandesc la tine mai mereu si, sincer, eu in locul tau as fi innebunit deja...iti admir rabdarea si iti tin pumnii ca Seb sa iti faca cel mai frumos cadou de Sf. Ion...cu ocazia asta iti urez si eu La multi ani, multa sanatate si fericire si sa dea Dumnezeu sa il ai pe Seb in brate cat mai curand...

Fetelor mai avem putin...suntem deja pe ultima suta de metri...

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Felicitari Alina Gabriela, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari !!!!

Ubi, apa de mare se cheama Marimer, e un spray cu pompita, se gaseste la farmacie si e usor de folosit. Se pune in nasuc si ori se aspira cu pompita ori se sterge cu tampoane sterile. Sab simplex i-am dat direct in gurita inainte de supt cum scrie pe cutie cate 15 picaturi. In spital e cald, e OK. Pentru bebe am luat gama Nivea, dar cred ca si Sanosan e foarte buna. Il spal cu un dusgel special pentru bebe, de cand e acasa il limpezesc in fiecare seara cu ceai de galbenele si pelin si apoi il dau cu lotiune de copr Nivea baby si pielicica lui e foarte curata si frumoasa.
ATENTIE, DOCTORITA MI-A SPUS EXPRES CA GAMA JHONSON POATE PROVOCA IRITATII SI CA E SINGURA PE CARE NU O RECOMANDA!

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100´

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Lali mai spune-ne te rog daca in Municipal, inainte de plecarea acasa i-au facut vaccinurile acelea pentru nou nascuti, si daca tot in spital au inceput sa-i administreze vitamina D, sau daca ti-au prescris altceva obligatoriu pentru acasa?
Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, Amaya pentru urari si gandurile tale pentru noi, si eu iti urez un sincer "la multi ani" cu ocazia zilei de nume.

LA MULTIN ANI TUTOROR MAMICILOR SI BEBEILOR CARE POARTA NUMELE DE IOAN, IOANA SI DERIVATELE LOR!

Tot fara somn sunt, desi maine ma duc la spital iar.

oana si bebitza din burtica (41s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neata,
Intru doar sa va spun . Azi merg la dr. si abia astept sa vad ce zice de bebitza mea. Vine sau a inceput sa-i placa la caldurica ?

LA MULTI ANI, OANA ! SA FII SANATOASA SI SA NASTI USOR SI REPEDE.
CINE STIE, POATE SEB SE GANDESTE SA-TI FACA AZI CEL MAI FRUMOS CADOU. ITI DORESC DIN TOATA INIMA SA FIE ASA !!!

LA MULTI ANI OANA (AMAYA) SI IOAN, BAIETELUL DOLOFAN AL LUI ADITA !!!

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, TATICILOR SI BEBEILOR CARE-SI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI, SA FIE SANATOSI SI LA PUNGA GROSI!!!

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

LA MULTI ANI OANA (AMAYA) SI IOAN, BAIETELUL CEL DOLOFAN AL LUI ADITA !!!

ALINA GABRIELA FELICITARI PT BB, SA CREASCA MARE, SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!! Sa traiti si sa veti parte numai de bucurii!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Oana sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii capitale...sa nasti usor si repede si sa ai cel mai tare bebe de pe site (ca meriti la cat te-ai chinuit!)!!!!!

(38 sapt)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lali, multumesc de raspuns. Din spital ti-au recomandat o dr. sau asistenta care sa vina acasa sa-l vada pe bebe? Si chiar, cum e cu vaccinurile?

La multi ani Ioanelor, Ionilor si Oanelor!!!!!!!!!

Mergi la inceput