Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

hello, hello!
ma laudam la toti ca nu am probleme cu poftele, dar daca incepeti cu retete, s-ar putea sa se schimbe situatia. :)
eu mi-am cumparat o pereche de pantaloni de la mothercare, din dorobanti. sunt multumita de ei. au fost cam scumpi, dar sunt comozi, au elastic lateral. nu-s ei moderni, dar burtica mea se simte bine in ei.

Adina / 18+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Andutzy, nu-l cunosti pe barbatu-meu. El cand isi pune in cap ca trebuie sa afle ceva anume intr-un moment fixat de el, e horror. Asa ca in decembrie, pa la vreo 18- 19 saptamani de sarcina, doctorul, sub presiunea lui tati, care il toca marunt de 20 de minute, a spus: "Cred ca e 70% fetita". Eu nu sunt statisticiana, in PR 70% se traduce cu "majoritatea ...."
Nu-l pot acuza de nimic, pentru ca stiu cum e barbatu-meu cand il apuca.
Azi dimineata se tot uita si il apuca rasu' pe doctor. Eu, stiind ca e in zona unde este funduletul copilului, am zis :"Sper ca nu are ambele sexe".
Doctorul nimic, barbatu-meu a inceput ca placa stricata iarasi: "Are coiute, nu-i asa??????".
Doctorul zice:"Uitati aici, par a fi 2 coiute si un penis". Eu ma uit si, cu multa imaginatie, se poate spune si asta.
Apoi, l-am intrebat daca vrea sa mergem la un cabinet privat, unde mai are part-time, sa incercam la scula aia. El a zis ca nu, mai bine sa asteptam inca doua saptamani.
La noi in Cluj, e moda mare cu ba e fata, ba e baiat. Eu cred ca nu prea sunt scule bune si cand la lipsa de mijloace tehnice se mai adauga o mamica asa ca mine, cu un strat de grasime de 5 cm pe abdomen, e jale... Din mai 2004, de la operatie, n-am mai facut un antrenament ca lumea. Aasa ca si eu am partea mea de vina aici, sau poate soarta.

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Gusta si eu am problema asta cu caldurile si transpiratia. Vreau sa-ti zic ca eu pana acum cu sarcina puteau sa fie 40 de grade afara ca nu transpiram deloc eeeee acum s-a schimbat treaba.....in general noaptea ma trezesc transpirata in special pe piept si gat........ciudat nu?
Curaj cu starea de rau ca trebuie sa treaca!!!
Fetele eu mananc intr-una inca de pe acum (17 saptamani). Cred ca nu e de bine..........sigur o sa ma certe nenea doctorul. Mickyy tie Radoi ti-a zis ceva de kilograme sau ti-a dat vitamine?
Criss si 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

dragelor, am si eu o rugaminte la voi. Care v-ati mai facut triplu test la 14 - 15 saptamani de sarcina, va rog sa comparati rezultatele cu ale mele.
Eu am facut analiza la 14,6 saptamani iar rezultatele sunt:
* estriol liber: 1 microgram / ml - valori normale: 1-4.4 microgram/ml
* HCG: 33.691 MIU / ML - val.normale: 9.000 - 70.000 MIU / ML
* AFP: 42,737 IU / ml - valori normale: 13 - 60 IU / ml

nu stiu ce sa zic despre estriol .... caci celelate par ok

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, stiu cum e cu sotii astia...
aL MEU LA ECO DE 14 SAPTAMANI A CRIZAT-O PE DOCTORITA: e baiat, nu?
e baiat? Ea ne arata talpile si mainile , el o tinea pe a lui, pana cand i-a arncat tipa o privire acra si l-a potolit.
La 19 saptamani am fost la un eco ceva mai rasarit in alta parte si tipa a zis ca vede clar ca e fetita, s-a uitat de 2 ori, dar pe buletinul ecografic a scris sex PROBABIL feminin. Iti inchipui ca sotul meu isi pune toate sperantele in Probabil ala...
Vom afla mai sigur la eco morfo fetala de la dr. Iosup de care cred ca ai auzit pe aici. Tot asa am ajuns si eu la el....
Deci barbatii sunt mai copii decat ce avem noi prin burtici!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut, burtici si la multi ani! Va doresc un an excelent, sa fiti sanatoase, bebeii sa vina cu bine si sa fie voinicei si mancaciosi!

Noi (eu si burtica) suntem ok, am reusit sa nu mai sangeram (sper ca placenta sa se fi lipit la loc), ba chiar si contractiile au disparut, ceea ce e o realizare, mai ales ca pitica mea de-acasa nu ma lasa sa respir o secunda, asa ca numai relaxare n-am avut in vacanta de Craciun. Adica, am avut, dar din alte puncte de vedere.
In schimb mor de somn, parca sunt mai obosita decat la prima sarcina (e drept ca dorm si mult mai putin), si poftesc orice prostie daca-i de mancare. Am reusit sa mai iau un kil de sarbatori, asa ca sunt la +3. La aproape 20 de saptamani e ok, data trecuta cred ca am luat mai mult.

Apropo de mancare, branza feta e excelenta, insa e unul din produsele interzise in sarcina, din cauza faptului ca nu e pasteurizata si poate contine listeria. Pfui, iar mi-am amintit ca eu am sarit peste analiza asta, si ma cam streseaza gandul...

Noi inca nu ne-am gandit serios la nume, desi stim cu siguranta ca avem o fetita. Daca iesea baiat, mi-ar fi placut Tudor, Stefan, Vlad, sau Dan (ultimele doua imi plac mult in formele diminutive: Vladut, Danut), insa la fata e muuuult mai greu, mai ales ca problema a mai fost dezbatuta o data in familie...

Eu am renuntat la ideea hainelor de burtoase, mi-am tras o pereche de jeans cu talie foarte joasa, zilele astea o sa-mi caut niste bretele ca sa nu fuga in jos (burta ii impinge ), mai fur tricouri si hanorace de la barbata-meu si gata-i garderoba. Am vreo doua fuste normale cu elastic pe care le voi epuiza pana la primavara, sunt chiar multumita... ba m-am hotarat sa-mi expun burta de cate ori se poate cu bluze mulate si bretele colorate pe deasupra... pai, la sarcina trecuta m-am inhaiburat in haine lalai de nu se vedea ce-i dedesubt: burta de bebe, balena, o oala cu sarmale sau o gluma proasta. Dupa ce am nascut am vazut niste mamici sexoase cu bluze mulate asa ca acum mi s-a pus pata: o sa arat ca pif cu buricu' iesind doua deshte afara, da' macar burta mea nu-i de bere, e frumoasa ca-i cu copil in'untru.

PS Am uitat sa ma "plang": copchilu' meu imi arde scatoalce zdravene, ba o simt si sughitand de vreo doua saptamani, da' puternic, mi se zbate tot burtoiu'. Acuma, eu stiu ca al doilea bebe se simte mai devreme ca primul, si mai stiu si ca piticotu' e maricel, da' aproape ca ma sperii cand imi arde cate un sut serios, mai ales daca tinteste inspre vezica plina.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Roisin, esti mortala, m-am facur sa rad.
Mare dreptate ai, dar eu nu pot purta talie joasa, ma deranjeaza si chilotii care ma strang sub burtica(ii imping pana acolo, cred ca eu nu voi mai purta curand chiloti, toti mi se par incomozi....

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

ma bag si eu in vorba a propos de CIC si realizarea altor venituri - nu se da lunar o declaratie ca beneficiarul CIC-ului - mama sau tatal - nu realizeaza alte venituri?

firma la care lucrez eu asa cere lunar altei angajate in CIC - nu zic ca face bine, vreau doar sa ma lamuresc pe mine

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, Radoi mi-a dat sarcina trecuta sa iau supradin, o cutiuta per trimestru de sarcina, asa ca acum am luat eu singura cele 10 pastilute efervescente de supradin in primul trimestru. Cand am fost apoi la el la control chiar mi-a zis de supradin, asa ca daca chiar vrei sa iei suplimente de vitamine si minerale, el o sa iti recomande o cura cu supradin. Probabil tie nu ti-a zis nimic inca pentru ca n-a vazut anlizele.
De kilograme mele in plus nu s-a legat niciodata, atat i-ar trebui !!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Roisin, esti mortala, m-am facur sa rad.
Mare dreptate ai, dar eu nu pot purta talie joasa, ma deranjeaza si chilotii care ma strang sub burtica(ii imping pana acolo, cred ca eu nu voi mai purta curand chiloti, toti mi se par incomozi....

andutzy

Si eu am aceeasi problema cu chilotii. Tot incerc sa-mi cumpar altii pe noua masura dar nu gasesc si sunt tare suparata. Tare imi este ca asa in miezu' iernii plec italianca pe strada...

Andreea 21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput