Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Roisin sa stii ca sunt de acord cu bluzele mulate.......chiar am vazut niste tipe cu burtici mari cu jumatate de burta goala si pantaloni cu talie joasa dar care din punctul meu de vedere aratau mortal. Iar ideea cu bretelele mi se pare betonnnnnnn.
Andreea,Andutzy va inteleg perfect cu sotii............al meu sot l-a deranjat pe Iosup cu intrebarile de mi-era si rusine....ceva de genul.........aoleu domnu doctor de ce-i bate inima asa de tare....aaaa stiu e de la exercitiile,flotari, genoflexiuni pe care le-a facut azi dimineata nu? etc.
De sexul copilului nu si-a permis sa intrebe pentru ca habar nu avea ca poate sa spuna asa de devreme incat nici nu m-a crezut cand i-am spus ca mi-a zis ca avem un baietel ok. Oricum abia asteapta sa mearga la eco morfologica si probabil isi pregateste lista cu intrebarile din timp.
Acum aveam alta problema cu tati care incearca sa se lase de fumat si care are niste draci,nervi sau nu stiu ce-o fi de parca el ar fi gravid.
Ruxel, draga mea surioara, eu nu ma pricep la chestia asta cu triplul test dar din valorile pe care le-ai scris tu am vazut ca totul e ok la toate scriind valori normale deci...............eu zic ca daca erau ceva probleme sau daca cumva te situai sub limita normala iti incercuia intr-un patrat sau iti ingrosa respectiva valoare.(la mine pe analizele, primele, pe care le-am facut am avut la fier si calciu niste valori putin sub limita normala pentru varsta mea si mi le-au incadrat intr-un patrat).
Burtici, de doua zile am impresia ca a inceput si mie sa-mi creasca burtica si sunt tare mandra............bine nu mai zic ca pe langa burtica creste si partea dorsala.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ruxel, eu zic ca valorile sint normale. Mie doctorita mi-a zis ca e suspect daca doua din trei valori sint sarite de normal, dar sarite bine, nu la limita inferioara/superioara.

Eu am facut triplul test in saptamana 16.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai din cate stiu eu interpretarea la triplul test este mult mai complicata decat valori normale versus valori mari/mici. Stiu ca se ia in calcul si varsta mamei, a sarcinii la momentul recoltarii, ma rog mai multe chestii si apoi se da un raspuns vag de genul: "Sunt 30% sanse sa..." si apoi in functie de procentajul ala ti se recomanda alte investigatii mai amanuntite.
Eu asa stiam. Sper sa nu fi starnit ceata si mai tare...

Andreea 21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ma burtici de ce va chinuiti voi asa.........chilotii jos daca v-a incomodeaza si gata.
Mickyy i-am dus niste analize facute in primul trimestru de sarcina: hematograma,glicemie,calcemie,uree,grup sanguin si RH,sumar urina si tot nu mi-a dat nimic desi din analize reiesea clar ca sunt un pic anemica si stau prost si cu fierul. Poate acum cand voi merge pe 28 ianuarie la el sa-mi dea ceva........nu ca tin neaparat dar nu stiu daca mananc chiar tot ce are bebe nevoie. Si cu toate astea mi-a dat pomelnicul ala de analize in plus de care ti-am povestit.
Sperantza eu nu am auzit de ceea ce zici tu si nu cred sa fie asa.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

multumesc pentru raspunsuri...dar tot nu sunt linistita !!

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by crissu

Sperantza eu nu am auzit de ceea ce zici tu si nu cred sa fie asa.
Criss si

la ce te referi, la obtinerea de alte venituri?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, uite mi-am pus eu profilul de l aburtica la semnatura:))
Am facut poza dimineata la birou

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cloreta,
super burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Da, crestem pe zi ce trece!

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryJane spune:

hi. sunt noua aici. am 22 sapt, nasc in mai. am nimerit bine la rubrica mai-iunie?

Mergi la inceput