Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua,
iar ati fost harnicute la scris.
Andreea, felicitari! Un baietel la orizont? Bine ca esti si tu si bb ok.
Vad ca tot vorbiti de patilute, eu nu iau nimic in fara de fier is no-spa pe dureri. Daca nu ma tine burticuta uit sa si iau. Eu am burta maricica si ma cam tine pielea, trebuie sa dau si mai multe crema:)
Altfel, ne simtim foarte bine..........papam orice, dormim, mergem pe jos zilnic.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hihihi...tocmai am aflat ca mi-a crescut salariul cu 1,3 milioane fara sa fac nimic . Conform noii legislatii, de indemnizatia de 7,8 milioane beneficiaza toate mamicile care au intrat in CIC din data de 1 ianuarie 2004. Si cum eu figurez inca in CIC, chiar daca am revenit la birou (ca doar nu's fraiera sa dau cu piciorul la banii care mi-i da statul moca, iar salariul meu real mi-l iau in continuare pe contract de colaborare), voi beneficia si eu de luna asta de inca 1 milion si ceva!! Ce frumos din partea lor, e prima oara cand vad si eu o lege care nu face discriminari....oare sa fie din cauza ca s-a schimbat guvernul ?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

In materie de vitamine, eu iau din proprie initiativa si apoi incuviintate de medic: B Complex, Calcium&Magnesium, Vitamin C (americane), vitamina E forte si A+D2 (Biofarm).

Logica este ca Vit. C si A sunt antioxidante, calciu ca sa nu-mi cada dintii, magneziu ca sa-l ajute pe calciu si nu numai, B-uri pentru echilibru nutritional si E pt. pielea mea si a lui bb.
Cure de vitamine faceam si in perioadele de slabire (primavara-toamna) asa ca stiu bine ce si cum e cu ele. Ma mir de ce se ingrasa lumea de la Materna!

Mi se pare mie sau crema pentru vergeturi cam functioneaza? Adica e chiar refreshing ca modeleaza dungulitele care au cam inceput sa apara. Eu folosesc de la Avon, ca mi-a facut maica-mea cadou.

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Asa zice noua lege cu CIC-ul, Mickyyy, cred ca pica bine, era caraghios sa ramana mamele cu 6.5 milioane doi ani. Si zici ca se pot face banuti si pe conract de colaborare in perioada de CIC? That's good news! Contractul asta al tau e inregistrat pe undeva? Asta daca nu sunt prea insistenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia, e frumos numele Stefan. SI noi inca oscilam intre Stefan si Filip. Mie imi plac amandoua dar lui tati ii place mai mult Stefan ca de Sf. Stefan l-a vazut si el la eco prima data si este si ziua in care noi doi ne-am cunoscut. Deci are mai multe semnificatii ziua de Sf. Stefan. Asa ca s-ar putea sa fie doi Stefani pe aici...

Andreea 21 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.Noi si ieri si vad ca si azi nu ne-am simtit bine.Iar am stari de voma nu stiu ce sa ma mai fac.Si azi am intrat in 20 saptamani.Asta e daca trebuie sa fie asa ma supun.

O intrebare voi aveti probleme cu transpiratia ca eu am inceput sa transpir la modul ca imi curge apa de pe mine.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Androix
Asa ca s-ar putea sa fie doi Stefani pe aici...

Ba chiar trei, ca bebicul meu deja are numele ales, Andrei Stefan.
Primul ales de tati, al doilea de mine.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andreea, scuze, nu m-am exprimat cum trebuie, nu-i vorba de contract de colaborare ci de consultanta. Eu am o microintreprindere pe care ne luam salariile (si eu si barbata-meu) asa cum spuneam pe baza de contracte de consultanta cu firmele la care lucram. Asta-i si motivul pentru care in cartea de munca amandoi avem niste salarii apropiate de minimul pe economie iar diferenta de bani o luam pe firma. Insa ai avantajul asa ca iei mai multi bani decat ai lua daca ti i-ar trece pe toti pe cartea de munca (impozitul la micro e 3%, incomparabil mai mic decat cel care se plateste la salarii, fara sa mai vorbim si de asigurarile sociale, care oricum le platesti degeaba ca atunci cand ajungi la spital tot scoti o caruta de bani din buzunar) dar ai dezavantajul ca atunci cand vrei sa iei credit nu te crede nimeni ca tu castigi mult mai mult.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy, asa da. Merci ca mi-ai reamintit pontul.
Gusta, pai eu mor de cald, ma topesc, chiar si pe afara, poata sa fie cat de frig vrea, eu sunt in calduri. Dorm descoperita, aerisesc intr-una. La serviciu le deschid astora geamurile intr-una, ba ca-i cald, ba ca miroase ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

andreea, stai ca m-am blocat!!!
La un eco a iesit fetita si la altul baiat???
zi-mi te rog, la ce varsta a sarcinii ai facut prima ecografie. Eu am inteles ca sunt rare cazurile in care exista eroare la baieti, sa se zica ca sunt fetite
Mai degraba fetitele par baieti daca au cordonul ombilical asezat cum nu trebuie...

andutzy

Mergi la inceput