Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna dimineata mamici cu burtici

chiar sunt curioasa cu fructele de mare, desi habar n-am cum se manaca, respectiv cum se scot din carapace, cine stie poate o sa incerc dar mai degraba mancarica cu praz decat supa

vreau si eu la victoria, monu sa ne spui la ce etaj, si poate si ce preturi practicau ca sa stiu cu ce arsenal sa plec la mine

burtoiul meu imi da o stare de disconfort ca si cand ma strage ceva, desi nu ma strange, asta-i semn ca se intinde burta, presupun. cum o fi cand om fi mai mari de-atat? retoric...

de azi m-am hotarat sa fac o cura de Ca + Mg + D3 - stie careva sa fie contraindicata vitamina D3? mamei mele asa i-a spus un medic ginecolog, dar eu vad ca toate suplimentele pentru gravide contin si D3

o zi buna tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute.

Speranta, contraindicate nu sunt dar pe prospecte in general scrie ca femeile le iau la recomandarea medicului. Cel putin pe cutiuta mea de MagneB6 asta scrie. Iar mie mi li-a recomandat dr. pentru carcei.

monu, merci de pont...ia sa dau si eu o fuga pana la victoria....cine stie....ca la titan, cocor, sir am fost si sarcina trecuta si n-am vazut nimic sa-mi placa. Poate am mai mult noroc acum. Stii cumva care e programul acolo, au deschis si-n week-end?

Florentina, telemeaua e diferita de feta, cel putin in Romania, nu stiu daca si afara e la fel.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Magazinul Victoria da......acolo mi-am facut si eu rochia de nasa chiar la atelierul de care zice Monu in capatul culoarului......sunt niste tanti acolo super meseriase, sa vedeti ce rochii de mirese si de ocazie fac si la pret bun. Abia astept sa merg si eu poate imi mai iau niste nadragi ca de doua zile parca sa zic ca burtica mea a inceput sa creasca vazand cu ochii..........si ma mananca burtica de am o fata cand ma scarpin pe ea.
O asteptam pe Monu cu preturi desi nu cred ca-s prea piperate.
O sa de-a navala gravidoasele la magazinul Victoria.....deci partieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Florentina nu cred ca branza telemea este interzisa in sarcina din contra contine calciu si este chiar recomandata. Interzise sunt branzeturile moi si branza cu mucegai.
Aseara m-am culcat la 8 odata cu gainileeeee.......putoare m-am mai facut.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

magazinul este deschis sambata dar de duminica habar nu am. de preturi... stiu doar ca salopeta mea a costat 1.350.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

In ultimul timp nu am fost prea activa pe aici, dar am citit cam tot ce ati scris.

Ieri am fost la eco si bb-ul e f. bine, e tare indraznet si indecent. E a doua oara cand prima poza care apare pe monitor este cu putza lui. S-a distrat tare si doctorita cum sta la pozat. Nu mi-a dat poza asta ca era prea indecenta . Mi-a dat una cu manuta la obrajor. Bebe e f. bine. Placenta mea e tot jos, nu s-a ridicat de loc si mi-a zis ca sa ma astept in continuare la sangerari, pe ca si daca se ridica 2-3 cm. tot jos e. Iar povestea cu efortul minim, staul in pat, tratament. Dar va ziceam ca dr-ul meu nu are aceleasi conceptii, el mi-a interzis doar si efortul. Oricum sunt mai linistita ca bb e bine.

Florentina, sigur e diferita de telemea, dar nu prea stiu care e diferenta.

Cu fructele de mare, ma depaseste subiectul. Nu am pus gura pe asa ceva si nici nu pot sa le vad vii sau congelate. Toata admiratia pt. Andreea care, din cate vad, e mare bucatar. Su, dupa sarbatori am mancat numai paste. Doar la asta ma descurc, dar nu cine stie ce retete. Chiar, caut acum reteta de rigatoni al forno. Poate gasesc prin cartea de bucate. Va ziceam ca dupa nastere/eventual alaptare o sa incep Montignac-ul si atunci, adio paste.

Gabitzam, daca vezi mesajul meu, poate treci si numele baietelului meu. S-a adjudecat: Stefan. Eu i-am ales numele inca din toamna lui 2002 cand m-am rugat la Manastirea Sf. Stefan de la Meteore pt. un bb in burtica. Nu stiam, dar Mariuta era deja acolo, un samburel mititel. Am vrut sa-i zic Stefania (s-a nascut si de Sf. Stefan cel Mare) dar tati a vrut dintotdeauna ca pe fata lui sa o cheme Maria. Asa ca bb2 va fi Stefan, chiar daca e nume f. raspandit si la moda acum, ca si Maria de altfel .

Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy magazinul e deschis si sambata si duminica numai ca nu stiu exact programul.
M-ati inebunit cu Montignacul asta..........eu habar am cu ce se mananca sau nu se mananca deloc.......hahaha....am chef de glume azi.
Cornelia imi place la nebunie numele de Maria si nici Stefan nu suna rau........ma bucur ca bebe este bine.....auzi poza indecenta cu bebe dar ce facea se tinea de putza? ei si ce! eu ii ceream poza cred ca era haioasa.
Criss si 17 saptamani DPN 26 iunie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

mikkky, e normal sa fie la recomandarea medicului suplimentele a caror doza nu trebuie depasita zilnic (Vit. A, Zn), dar sunt unele a caror prezenta este absolut necesara si pe care nu le putem asigura din hrana zilnica. uite articolele de mai jos a propos de minerale. Dr-l meu (nu cel care a spus ca nu e buna vit D3) mi-a spus ca intai sa vada analizele, dar cate am inteles eu e de principiul ca nu are rost sa ma indop cu vit + minerale ca sa nu ma ingras. Cand i-am spus ca am luat Prenatal (- contine de toate!) m-a intrebat daca mi-a spus el (numai ca eu o sa am probleme cu dintii sau cu oasele, si nu el). eu nu inteleg de ce trebuie sa ajungem sa ne doara ceva - sau cum ai tu carcei - asta deja denota o lipsa. eu una la analizele de sange sunt la limitele inferioare cam la toate, asa ca decat sa ajung anemica mai bine inghit buline - iar organismul isi ia cat ii trebuie. sunt de principiu ca mai bine previi decat tratezi.

http://www.terapii-naturiste.com/plante/alimentatie/minerale.htm
http://www.newlifestyle.ro/HTML/minerale_magneziu.html (v. necesarul zilnic - femeile insarcinate 450 mg, fata de femei 350 si barbati 300)

parerea mea

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata copii!!!!
No si noi pe aici!
Mami scrie, bebelina baleteaza prin burtici!!!
Mai fetelor, stiti ca va povesteam ieri de draciile care mi-au invadat boticul. Cum medica de fam e in concediu si e destul de ciudat sa merg la ginecolog pentru niste broboane...
Asa ca am vorbit cu farmacistul de la noi de la farmaie care mi-a dat un unguent, Panderm se numeste. Contine Nistatin, Neomicina, Gramicidina si Triamcinolon. Pe prospect scrie ca pentru siguranta nu trebuie folosit de gravide pe o perioada indelungata sau in cantitati mari.
Acum doamne ajuta, vedem ce se intampla. Am un disconfort permanent, nu sunt f vizibile dar buza o simt permanent amortita de parca as avea anestezie dentara...
In rest, ma bucur sa vad ca sunteti bine. eu astept cu nerabdare vizita la nenea Iosup, de azi intr-o sapatamana. Sper sa-mi confirme ce mi-a zis la Marie Stopes de fetita. Desi eu am inteles ca mai usor se inseala cu baieteii, ca poate fi cordonul ombilical care pare putza si de fapt e fetita. Dar daca a vazut clar ca acolo nu e nimic....decat pasarica....OM VEDEA! pe 14!!!
Va pup, spor la treaba si aveti grija de voi si de puiutzii vostri!
va pupa,
si

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Buna dimineata!

In ultimul timp nu am fost prea activa pe aici, dar am citit cam tot ce ati scris.

Ieri am fost la eco si bb-ul e f. bine, e tare indraznet si indecent. E a doua oara cand prima poza care apare pe monitor este cu putza lui. S-a distrat tare si doctorita cum sta la pozat. Nu mi-a dat poza asta ca era prea indecenta . Mi-a dat una cu manuta la obrajor. Bebe e f. bine. Placenta mea e tot jos, nu s-a ridicat de loc si mi-a zis ca sa ma astept in continuare la sangerari, pe ca

si daca se ridica 2-3 cm. tot jos e. Iar povestea cu efortul minim, staul in pat, tratament. Dar va ziceam ca dr-ul meu nu are aceleasi conceptii, el mi-a interzis doar si efortul. Oricum sunt mai linistita ca bb e bine.

Florentina, sigur e diferita de telemea, dar nu prea stiu care e diferenta.

Cu fructele de mare, ma depaseste subiectul. Nu am pus gura pe asa ceva si nici nu pot sa le vad vii sau congelate. Toata admiratia pt. Andreea care, din cate vad, e mare bucatar. Su, dupa sarbatori am mancat numai paste. Doar la asta ma descurc, dar nu cine stie ce retete. Chiar, caut acum reteta de rigatoni al forno. Poate gasesc prin cartea de bucate. Va ziceam ca dupa nastere/eventual alaptare o sa incep Montignac-ul si atunci, adio paste.

Gabitzam, daca vezi mesajul meu, poate treci si numele baietelului meu. S-a adjudecat: Stefan. Eu i-am ales numele inca din toamna lui 2002 cand m-am rugat la Manastirea Sf. Stefan de la Meteore pt. un bb in burtica. Nu stiam, dar Mariuta era deja acolo, un samburel mititel. Am vrut sa-i zic Stefania (s-a nascut si de Sf. Stefan cel Mare) dar tati a vrut dintotdeauna ca pe fata lui sa o cheme Maria. Asa ca bb2 va fi Stefan, chiar daca e nume f. raspandit si la moda acum, ca si Maria de altfel .

Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Cornelia,cu Montignacul poti minca si paste dar paste din faina integrala
Fetele care aveti circei sa beti un pahar de lapte cald inainte de a merge la culcare,ajuta.
Florentina,mi-ai facut acu o pofta cu brinza de telemea...uh si nu stiu de unde sa o iau.

Anca DPN 08.05 05si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

In ordinea subiectelor aparute:
Branza feta este mai cremoasa si mai putin sarata decat branza noastra telemea. Feta este mult, mult, mult mai calorica decat branza telemea.
Spanacul il fac cu usturoi, ulei de masline, sos din faina (as vrea de soia, dar nu am de calitate) si chefir sau iaurt.
Vizita de azi la gine a dus la niste revelatii in mare parte pozitive.
1. Se pare ca lichidul meu amniotic si-a revenit complet si total. Adica n-a fost niciodata asa de mult.
2. Am tensiunea cam mare.
3. Mi-am vazut copilul cu degetelu' in gurita -ceea ce e senzational-ce cap mare avea-ca mine
4. Se pare ca a aparut un penis pe acolo. What about this?
Asa ca semnatura mea va fi, pentru urmatoarele 2 saptamani, asa:

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput