Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mincat si eu la Luxemburg o data, am avut ceva retineri initial dar pe urma mi-au placut :) Desi ma asteptam sa miste din moment-in moment, in ciuda faptului ca cratita aburea :)

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Am avut si eu o data o tentativa de a manca midii la noi pe litoral.
Partea haioasa e ca eram cu niste prieteni si pe unde ne duceam ceream : nu mari, nu mici, midii. Faceau chelneritele niste ochi...
Oricum, in unele locuri nu mai faceam (ca era 3 noaptea), intr-un loc ne-a spus cinstit ca nu sunt chiar proaspete, in alte locuri se terminasera..
Concluzia e ca eu pana acum midii n-am mancat.

Caracatite, homari, etc, da si mi-au placut.
Deci cred ca mi-ar placea si astea.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

eu n-am avut de-a face pana acum cu fructele de mare si sincer nici nu cred ca voi incerca ceva in viitorul apropiat. Nu-mi inspira nimic cand le vad in hipermarketuri. Singurele "fructe" care le-am mancat si mi-au placut au fost crevetii decoticati cu orez. Am mancat mai intai la un restaurant chinezesc si mi s-au parut tare buni, dupa care am luat si am preparat si eu acasa. Insa restul vietatilor nu-mi inspira nimic....poate sa mi le pui in farfurie si sa nu ma prind ce sunt, ca altfel nu cred ca le-as gusta!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Tot vreau de ceva timp sa va intreb daca mergeti la cursurile prenatale organizate prin spitale.
Pe mine m-ar tenta sa merg.
Mai e cineva care va naste la Filantropia?
Poate mergem impreuna.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Salut, ma duc sa fac spanacu'!
Hip-hip-hurrah!

Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Sara buna la burticutze... Sau 'neata, ca vad ca am ramas singura pe aici...

Cum nu prea sunt fericita cu fructele de mare, schimb subiectul....

Is foarte bucuroasa ca mi-am luat pantaloni de gravida chiar dragutzi! Mai aveam unii dar deja a cedat feroarul... Is niste blugi indigo cu elastic la spate, care au in zona burtii o bucata de material elastic, si pe deasupra vine o banda din acelasi material de blugi, care se fixeaza sub burta si se regleaza cu niste catarame. Is foarte practici, mai ales ca burta creste si o pot sustine foarte bine cu acea banda...

I-am luat de la Sir, au costat 950.000, cam mult dar mi se pare ca merita. Cred ca altceva nu mai iau, ca nu vreau sa dau banii pe ceva ce as purta doar inca vreo 4 luni...

Va pup!

DPN 15.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Pupicei pt. toate burticutele!

Fetelor aveti idee - branza telemea este acelasi lucru ca branza feta?
Am gasit si eu la un magazin telemea ca acasa si trei zile incontinuu am mancat numai branza cu rosii iar sotiorul meu mi-a spus ca mananc cu atata pofta pentru ca nu am voie sa mananc branzica telemea!

Andreea, cum ti-a iesit spanacul? Am facut si eu ieri o cratita mare si e tare bun.... tu cum il faci, ca as mai incerca si alta reteta, mai ales ca sotul meu e ardelean si s-ar bucura sa gatesc si ceva pe stilul lui!

Cat priveste fructele de mare - nu prea le suport mirosul, numai sa fie foarte bine gatite, sa nu se mai simta!!!

Va pupic pe toate!

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

victorieeeeeeeeee!!!!! fetelor am gasit un magazinas la Victoria care are niste haine de gravidutze super haioase si care arata ca pentru femei nu pentru condamnate! si mi-am gaist in sfarsit salopeta de blugi pe marimea mea, eu fiind mai micutza de felul meu, adica vreo 1.62 cm inaltime si vreo 53 de kg. suoer salopeta si foarte comoda si moale. materialul mi-a placut mult si pare de calitate. abia astept sa o port! iar tanti de la magazin mi-a zis ca la vara o sa faca si niste rochite frumoase pentru gravidutze. m-am linistit acum cand stiu ca am gasit un loc de unde sa imi cumpar haine frumoase de gravidutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cam pe unde in Victoria? La ce etaj? Ca s-ar putea sa ajung pe acolo in weekend.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

la etajul patru, pe partea stanga cum urci scarile si mergi spre atelierul de retusuri. mai au ceva de gravide la et. trei dar sunt naspa.

Mergi la inceput