Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

De cand am venit la serviciu, seara ma cam doare burta, deasupra pubisului, si mi se intareste. Eu stau in pat si astept sa-mi treaca, probabil va trebuie sa iau iarasi No-Spa.
Faza este ca in curand pot incepe, in luna a 6-a, contractiile false, Braxton-Hicks. Ultima data cand ne-am jucat de-a mama si de-a tata m-am cam speriat ce ciudatenii am simtit dupa, dar nu a fost dureros.
Alta chestie era ca voiam sa continuu cu exercitiile, dar n-am avut inca curaj, dupa durerile din fiecare seara.

Dureri de cap-vezi ce tensiune ai. Eu le las sa treaca de la sine.

Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, m-ai facut curioasa cu reteta ta.
Spune-mi te rog, trebuie cumparate fructe de mare din acelea ambalate in vid si cogelate? Sau de care?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gasit reteta, multam frumos andreea, crissu mercic frumos de atentionare; eu intrasem deja in noul topic dupa prima instiintare, nu am vazut ca s-a mai scris si acolo

fetelor dar voua chiar va place sa gatiti - deja e o arta la voi. acum chiar ca sunt curioasa ce gust au fructele de mare

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Simonaeus, din pacate pentru noi, cei care traim in Romania, numai congelate putem avea.... De fapt, care are putere de cumparere, ar putea avea si proaspete. In Bruxelles stateau in caserole, infoliate, proaspete, ca muream uitandu-ma la ele. Sau pe o taraba in centrul vechi, pe un morman de gheata, statea un homar cat o pisica.
Taica-meu ma tot vrajeste ca stie un lac cu midii undeva si sa mergem-o sa mergem peste vreun an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by simonaeus

Andreea, m-ai facut curioasa cu reteta ta.
Spune-mi te rog, trebuie cumparate fructe de mare din acelea ambalate in vid si cogelate? Sau de care?

Simona

sau miscatoare...?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andreea e prea complicata supa asta a ta si nu cred ca ar fi pe gustul meu cu atatea vietati maritime.......hahaha....prefer supa mea cu galusti.dar oricum interesant ce sa zic.
Se poate sa mi se fi ridicat deja tensiunea si daia sa simt durerea asta de cap???
Mie mi se pare ca burtica mea e la fel de tare tot timpul..........si au aparut si dragele de arsuri......cam nasoale ce sa zic.
Criss si 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Durerea de cap e de obicei cand scade tensiunea.
Dar acum chiar sunt ingrijorata. de vreo ora burta e tare , doare putin si de ieri l-al simtit doar f slab pe bebita.
Fetelor, paranoia scrie pe fruntea mea

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, la Cora se mai gasesc niste vietati care cred ca nu sunt congelate, puse asa ca la expozitie pe gheata.
N-am luat pana acum, dar le-am vazut ca aratau frumos.

Eu nu sunt prea gospodina, dar sunt f. pofticioasa si imi place sa mananc mancaruri ciudate.

Cu burtica stau in general bine, dar uneori seara simt ca pleznesc si intr-adevar burtica parca mi-e mai tare.
Parca respir si mai greu atunci.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andutzy, ai luat No-Spa? Ar trebui sa te lase de la el.

Gabitza

Mergi la inceput

Batand campii in continuare cu gratie, vreau sa va spun ca cea mai curata proteina si cele mai benefice uleiuri animale se gasesc in animalele marine. Ia uitati-va mai jos ce contine 1 kg de stridii de cultura. Daca voi gasiti carne care sa aiba 59 calorii pe suta de grame, eu imi tai jos parul (trebe oricum sa ma tund).
Analysis Results
Nutrient Total Rec.
Calories 590 2200
Pro (g) 52 48
Fat (g) 16 73.33
Carb (g) 55
Na (mg) 1780 2400
vitA (IU) 250 4000
vitC (mg) 47 75
satF (g) 4.4 24.44
Chol (mg) 250 300

Prima experienta senzoriala de mare amploare cu molustele!
Cand vine chelnerul si iti aseaza in fata o cratita de 5 l plina cu midii (vreo 500 gr carne) inabusite in praz, patrunjel, lamaie si ulei de masline; iti aseaza langa un bol cu vreo 200 gr de cartofi prajiti si o bere de la mama ei; si astea dupa ce ai avut parte de o gustare cu painica prajita si unt cu condimente, a te gandi ca aceste vietati sunt moluste, au picioare (vreo 8) sau ca arunca cu cerneala in ochii celor ce le deranjeaza este total deplasat.
Singurul lucru greu este sa depozitezi cochiliile goale, nu prea ai loc pe masa.

Mergi la inceput