Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Ada_74 spune:
Gusta, m-am speriat si eu cand am citit. Incearca totusi sa te linistesti si sa te odihnesti, pt ca asa cum esti acum nu-i faci bine lui bb. Bine ca ai reusit sa-ti protejezi burtica.
gabitzam spune:
Daca ai cazut pe fund, cred ca nu a patit prea mult, el e protejat de lichidul amniotic. Ma nasol era daca tu cadeai pe burta, sau te loveai la burta. Si daca si doctorul zice ca e ok, zic sa te linistesti.
Nu-mi aduc aminte daca ai zis daca il simti deja. Misca?
Gabitza
crissu spune:
Buna dimineata la burtici,
In primul rand la multi ani sarbatoritilor........Mickyy sa-ti traiasca fetita si multi pupici

pentru Malina Ioana 

. Misto faza cu sandwic....(nu mai stiu cum se scrie) urias.......eu i-l intrebam pe tip daca cumva vrea si el ....la misto normal.
Gabitzam da sigur despre burtica ta era vorba ca de ea m-am mirat si eu.............morrrrrrr auzi asa burtica de toata frumusetea la numai 17 saptamani (sper ca de la UM zici ca altfel nu ma mai ridic de la masa azi.........![]()
![]()
)
Crissi nu fii trista ca ai sa vezi cand o sa inceapa si burticile noaste sa-si ia avant...............si mie mi se pare doar ca burtica mea e micuta dar tati mereu zice ca e mare....de ne incurajeaza si el. Nu mai zic ca aseara am avut parte de o portie de masaj meseriasa de la taticul voios....i-l pup pe aceasta cale si-i spun ca-l iubesc mult mult de tot si ca voi suporta orice chin numai la gandul ca-l voi face fericit (sigur v-a citi ca el isi mai baga nasul pe aici pe la mamicile de mai-iunie ca e un mos curios
)
Mai Gusta cum ai cazut mai puiule? Ce faceai dormeai sai te grabeai sa ajungi mai repede acasa? Stai linistita ca nu s-a intamplat nimic cu bebe mic pentru ca el e foarte bine protejat acolo in burtica si socul a fost atenuat de lichidul amniotic asa ca...............mai bine trateaza-ti bubele tale. 
Pofta buna la
pentru cine are sarbatoriti ca eu cu vreo trei nu stiu cum am sa fac parte
Criss si
17 saptamani+
crissu spune:
Surioara Ruxel sa stii ca astept cu nerabdare vesti de la tine fiindca ai zis ca azi mergi la eco. Iti tin pumnii si abia astept sa-mi povestesti.
Criss si 
at andreea spune:
Gusta, stai linistita. Bebeloiul misca? Atunci nu e nici o problema! Maica-mea a cazut cu mine in burta, iarna pe gheata, cateva trepte in cetate la Sighisoara (niste scari, fratele meu,....) si sa stii ca nu sunt de loc afectata
- cel putin asa vreau sa cred. ![]()
Fetelor, care va laudati cu o carte cumparata despre Pilates pentru gravidutze? Ca am cautat-o in orasul cultural Cluj
si n-am gasit-o! Eu nu pot sa fac, in forma de dovleac in care sunt, exercitiile pe care le faceam cand eram fara bebe la bord, ca ma rup in 14 bucati.
Voi va vedeti facand streching, adica piciorul la cap, spagate, picioare sus pe biblioteca, kata cu saculeti de nisip la maini, ca sa le enumar pe cele mai usoare. 
Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by at andreea
Fetelor, care va laudati cu o carne cumparata despre Pilates pentru gravidutze?
Gabitza
crissi spune:
mda, gabitzam , despre burtika ta era vorba si la ea ma holbam io ca toate alea... o sa fiu sincerutza si o sa va spun ca sint foarte ofticoasa ,
fetelor ca n am si io burtika inca...
si de ofticoasa ce sint , va arat
, asta pina mi creste burtika ...![]()
crissi
gabitzam spune:
Mi-am facut acasa poze la burtica incepind din saptamina 10a, ca tot asa mi se parea ca nu creste de loc. Daca ma uit in succesiune imi dau seama cum a crescut. Incepind de la saptamina 14-15 a crescut deodata mult, si de atunci e cam stationara. Eu sint si mai grasuta de felul meu si destul de inalta (1.70 si am inceput sarcina de la 80kg).
Nu cred ca vreuna din noi poate fi luata ca etalon de burtika. Cred ca fiecare are ritmul ei de crestere, mai depinde si cum se aseaza bebele, daca sta tuguiat sau se lateste, etc.
Noi sa fim sanatoase, ca burticile cresc ele vrem-nu vrem ![]()
Gabitza
Androix spune:
quote:
Originally posted by crissi
mda, gabitzam , despre burtika ta era vorba si la ea ma holbam io ca toate alea... o sa fiu sincerutza si o sa va spun ca sint foarte ofticoasa ,fetelor ca n am si io burtika inca...
si de ofticoasa ce sint , va arat, asta pina mi creste burtika ...
crissi
Faci si tu ca mine care mi-a vazut copilu' cela
si a zis : "Mami, uite, Andreea are un bebe mai mare aici!"Mickyyy esti mortala cu mancatul la volan. Am patit si eu o faza asemanatoare. Mie imi place sa dau muzica tare cand conduc si sa cant cat ma tin puterile, ba chiar sa si gesticulez.
Si o data la un semafor cand cantam eu mai cu foc il vad pe soferul din fata mea cum ma aplauda si radea de sarea camasa de pe el 
La multi ani pentru Ioni si Ioane! Multa sanatate si fericire!
Si eu petrec deseara la nasa mea pe care o cheama Ioanela!

Andreea
21 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
at andreea spune:
Da, va dau retete de carne batucita cu Pilates!
Am corectat in mesaj.
Eu la volan injur, vorbesc cu colegii de trafic, mai ales cu tiristii, adica ii fac in toate felurile, povestesc povestea vietii, filosofez, comentez opere literare, pe scurt ma apuca un chef de vorba si vorbesc ca-n carti, asa ca cine merge cu mine la drum...
.
Burti creste brusc de tot dupa saptamana 20 de la UM. Cel putin mie asa mi-a crescut! Inainte de asta, nu ma credea nimeni ca-s gravida si cel mai tare ma enervau expresii de genul:"De cand te-ai maritat nu mai mergi la sala!".
Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)