Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Cloreta spune:
Gusta, stai linistita, ai incredere in doctor. Si daca tu te simti fizic ok ....numai ganduri negre sa nu-ti faci.
Burtica mea e destul de mare, a crescut cam de multisor timp........Noii suntem in saptamana 19 +
Acasa fac poze la burtica de vreo cinci saptamani dar alea sunt la burtica goala
Pe asta am facut-o ieri la birou.
Nu stiu daca tine de faptul ca esti mai plinuta sau nu, eu am 1,69 si inainte de sracina aveam 56 de kg.
Cine mai zicea de stratul de grasime? Si eu am un colacel de jur imprejur asa ca.....
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
gusta spune:
Burtici scarile le am in casa si cred ca eram cam grabita sa ajung din dormitor in sufrage dar nu stiu ce s-a intamplat cred ca mi-a alunecat piciorul .Sincer chiar nu stiu cum s-a intamplat.Bebe al meu incepuse sa miste de vreo 2 zile si aseara dupa cazatura nu a miscat pana dimineata cand mi-a dat una buna ca sa ma uit pe unde umblu
si eram bucuroasa rau.
Vad ca va laudati cu marimea burtilor azi il bat la cap pe tati sa-mi faca o poza si sa ma luat si eu.
marilena
sperantza nu moare spune:
crissi, bun si cela de aratat, sa ne dai link-ul
.
de ce te superi, eu ma rog sa nu fiu prea burtoasa ca de-abia nu voi avea prea mult de recuperat dupa, abdomene chestii. suri a mea a avut un burtoi cat o casa, saraca, ca era sa explodeze - a avut si-un baiat baban de 3,750, manca-l-ar mama de nepot
si eu am patit la volan sa-mi faca unul din masina de alaturi cu mana foarte amuzat de focul cu care cantam, i-am facut si eu cu mana inapoi si mi-am vazut de treaba. daca ar stii ce sade sub pielea noastra nu le-ar mai arde de agatat
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
denisa73 spune:
Am uitat sa va spun sarcina mea este obtinuta cu embrioni congelati in al 4 -lea embriotransfer.Dupa aproape 10 ani de incercari,5 operatii laparascopii si 3 fertilizari in vitro.Am avut probleme cu sangerarea chiar imediat dupa testul de sange la 2 zile.Apoi am racit si cat timp am sangerat am fost deranjata la stomac adica vreo 4 sapt incontinuu.Acum este prezenta din nou diareea,si doctora spune ca este amenintare de avort cand ai diaree si dureri de mijloc, chiar fara sangerare.Stresul asta ma omoara.Stiti cumva exista ceva pt relaxare care sa-l poti lua in sarcina? Dar pt. diaree?
andutzy spune:
BUna ziua fetelor si la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!!!!
Stiati ca pe 13-15 aprilie e Baby Expo din nou la Polivalenta? Cand a fost editia de septembrie, eu tocami eram gravida de 3-4 saptamani, si nu stiam daca pot spera la o sarcina viabila....
Cu toate aste m-am perindat si eu pe acolo, cu mare emotie. Si uite ca a fost cu noroc!
Daca vreti sa va inscrieti si voi la concursurile si tombolele de pe acolo, dati-mi pe PM adresa voastra de mail, sa va trimit si voua mail-ul cu formularul de inscriere.
Eu mor de oftica ca nu pot si eu sa pun poze cu mine gravidoasa pe aici, deoarece nu am camera digitala si ultimile facute, cele de ziua mea(craciun), nu le-am scos inca. Singurele mele poze facute si pe care le am in calc sunt de la nunta....
Va urez o zi buna,
Va pupa,
andutzy
gabitzam spune:
Fetele, sinteti vorbarete, deci, asadar, si prin urmare, continuati aici la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39788" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005(19)
Gabitza
Cornelia spune:
Denisa, sarcina ta e asa de pretioasa! Nu stiu ce s aiti zic despre diaree. Dr. nu ti-a recomandat nimic? Eu stiam ca diareea poate fi un semn al declansarii nasterii, dar nu ca e amenintare d eavort. Eu zic sa stai linistita, sa incerci sa fii mai optimista. Nu cred ca are rost sa iei ceva impotriva stresului, cu toate ca mie imi recomandase ceva o doctorita, dar imi scapa acum numele, e f. folosit pe la noi. Tot pt. stres si sa pot dormi. I-am zis ca nu iau asa ceva.
Chiar daca sunt departe de a avea problemele tale, sa stii ca si eu sangerez de la 4 sapt. Tu sangerezi in cantitate mare? La mine, de cele mai multe ori nu sunt decat niste pete. Am 22 de saptamani si inca astept sa nu mai imi patez absorbantul...
Multi pupici si sanatate!
Cornelia
gabitzam spune:
continuati aici la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39788" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005(19)
Eu ma duc la o sarbatorire de Ioni intr-un birou pe aici...yummy...mi-era o foame, a picat bine :)
Gabitza