Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
crissi spune:
ma fetelor m ati speriat rau, am tot citit pe aici, ca aveti ceva spor la scris, treaba e ca m ati speriat rau, ia sa precizeze fiecare cu poza expusa in cite saptamini e, ca sa nu fac infarct pina pe 21 cind ma duc la iosup.. adika io am intrat in sapt. 19 si n am burta adika nu se vede nimik aproape , am luat doar 2, 5 kg in atita timp si sint cam speriata de bombe ca am vazut poze cu voi si sinteti burticoase rau... deci io intru in aceiasi pantaloni, doar sutienele nu mai imi vin, in rest port aceleasi haine... sper sa nu fie ceva in neregula cu bebeu' meu... sa fie el mai mik? chiar ma holbez la una dintre voi, adika la poza si nu mi vine sa cred, ce burtika mareeee....
Crissi
crissi
Cloreta spune:
Buna dimineata dragelo,
Vai mkkkky mare figuar esti, imi inchipui fata aluia care te privea:))
Cine zicea de sforait? SI tati sforaie de vreo doi ani dar eu am recurs la dourile pentru urechi si estompeaza mult din zgomot. Ah si dimineata i-am spus ca a sfosrait mai tare ai noapte si mi-a zsi: " si tu"![]()
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
monu spune:
neata fetelor
LA MULTI ANI! de Sf Ioan pentru toate persoanele care-i poarta numele. sa aveti parte de bucurii si multa sanatate.
crissi, stai mami linistita, si eu am luat putin in greutate-doar 3 kg si bb este bine si este o grasana! cel putin la ultima echo
Cornelia spune:
Nu va mai stresati cu kg nici multe nici putine
. Iar burtica depinde de la mamica la mamica si de la sarcina la sarcina. Ce ma mai agitam si eu la Maria (pana la 5 luni, ca dupa asta mi-am scos parleala) ca nu imi creste burtica! Stiu cazuri care la 7 luni nici nu pareau insarcinate si au nascut bb-i mari.
Pupici multi Malinei Ioana!!! La multi ani! Sa fii fericita si sa-ti faci fericiti parintii si fratiorul/surioara!
Va pup
Cornelia
(22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
simonaeus spune:
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor.
Malina Ioana, la multi ani, sa fii sanatoasa, cuminte si sa o asculti pe mami.
Burticuta mea de 22 sapt. e destul de mare.
Daca am timp, va trimit si eu o poza cu mine.
Simona + Anna (DPN 15-20 mai)
at andreea spune:
La multi ani pentru Ioane si Ioni!
Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by crissi
chiar ma holbez la una dintre voi, adika la poza si nu mi vine sa cred, ce burtika mareeee....
Cred ca de burta mea era vorba
Adevarul e ca pare mai mare cind sint imbracata, decit dezbracata. Poza e facuta in saptamina 17, cind luasem cam 4kg, si era facuta dupa masa de prinz (de Craciun!) cind sint oricum mai balonata decit de obicei.
Gabitza
gusta spune:
Buna burtici eu sunt tare suparel dupa ce ieri am varsat toata ziua aseara am cazut de pe scari si am luat vreo 4 am un pivior julit si o mana lovita ca am pus-o sa nu lovesc burtica .Nu stiu cum s-a intamplat in schimb parca am innebunit am sunat la medic si a zis sa stau linistita pana pe 18 la control dar eu nu mai pot de frica daca i-am facut ceva lui bebe 

.Mama denaturata mai sunt.Azi noapte nu am dormit de loc iar acuma parca plutesc nici nu stiu ce sa mai fac.
Scuzati-ma ca ma plang asa de dimineata dar nu am cu cine vorbi.
La multi ani tuturor ioanelelor si ionilor si altor derivate.
Pup dulce toate burticile si pe mamici
marilena
Ada_74 spune:
Crissi, nu te mai stresa cu marimea burticii. Eu, de exemplu, am un ditamai burtoiul, dar daca pui mana, gasesti un strat maaaare de grasime, cam ca la un purcel mai grasut.
La multi ani pt. Malina-Ioana, sa fie sanatoasa, sa creasca mare, frumoasa, si sa va bucurati de ea .
Lili si bb 22+ sapt.
monu spune:
gusta
stai calma mami daca dr a zis ca stai cuminte ai incredere in el.
si cum zice sotul meu daca ma lovesc eu bb e protejat ca are amortizoare!