Mamici de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,da aveti un spor la scris..nu gluma.Despre brinza feta,am un pachet acasa si scrie pe el ca e pasteurizat.Sper sa fie ok atunci..
Eu ma simt ca naiba cu nasul asta infundat,ma trezesc noaptea ca imi e gura uscata si pe urma nu mai pot dormi.Abia astept sa treaca lunile astea sa imi vad bebelusul in brate.
Imi este groaza de nastere pentru ca poate ajung din nou la cezariana.Nasteti careva dintr-e voi prin cezariana?

Numai bine

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Feta din Olanda-si stai sa te uiti la ea. Eu o radeam de muuuult timp.

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Off sunt plina de nervi, tocmai m-a sunat o asistenta ca nu dl. dr. e plecat si m-a programat pentru vinerea viitoare la ecografie, imi vine sa plang de nervi.

Mari22+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

fetele, este adevarat ca intru mai rarut, insa va urmaresc zi cu zi
eh acu sa mi desert sacul! Thea mea facu a doua oara scarlatina (stiu ca suna imposibil, s a crucit si doctorita, insa a fost confirmata nu numai de simptomatologie ci si de analize) baiul este ca am facut si eu rost de streptococ, ceea ce inseamna antib... mai exact augmentin, urmind ca in ultima luna sa fac o analiza din col pt a se asigura ca acest nemernic nu a ajuns si in vagin.. ce sa spun, nashpa!!!

ne am programat pt data de 25 ian la dr Iosup (ca Pop nu mai avea loc decit prin aprilie) si citind pe aici am aflat ca la Diagnosis nu se fac eco 3D... si sa dau 2 milioane numai pt o ecografie normala, parca nu ma indur... Sau ecografia asta este facuta cu vreun aparat mai smecheros decit cele normale?? Hai, ajutati ma!!! pleeeasee

apoi, mai avem un "necaz" de ceva timp, al meu sotior iubit sufera cumplit noapte de noapte.. caci a lui sotioara se pune pe dat concerte de cind se culca si pina dimineata... Sa fie cauza sforaiturilor sarcina sau streptococul? Ca daca i sarcina nu l vad bine urmatoarele luni!!! Voi aveti asemenea plingeri?

In rest burtica are o viteza de i pinica la dospit... am sa bag o poza sa ma laud!!!

hai ca va pupacesc cu pupici grasuni!!! si astept sa mi dati raspunsuri....

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor am uitat sa precizez ca pentru magazin este staga de la scarile de evacuare si dreapta pentru scarile normale. am fost acum si mi-am luat salopeta de la scurtat si m-am gandit ca nu-i frumos sa va incurc.

bb azi a fost obosit dar acum a inceput sa dea semne de trezire. nu cred ca ii place sa stea la servici - in pozitia verticala -.
Tora eu am fost la echo la Iosup la CMU si pot zice ca aparatul este super avand in vedere faptul ca i-a masurat toate oasele desi bb era la acel moment in sapt 15-16. in comparatie la un alt echo unde fusesem anterior nu s-au putut masura / verifica unele aspecte.
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetele, intrebare. Vorbiti de feta, ca poate avea listeria. Eu acelasi lucru l-am auzit si despre ouale moi, nefierte bine. Asta inseamna ca nici maioneza n-avem voie, ca e tot cu oua crude. Io v-am auzit ca ati hapait la salata boeuf si alte alea, si tare as avea pofta si eu, dar mi-e cam frica...

Ziceti-mi ca nu-i adevarat, pls!!

Sara buna!

DPN 15.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mikka,si eu am mincat vinete cu maioneza,yammi,yammi...ce bune sint,iar ouale imi plac fierte moi nu tari pentru ca altfel imi vin innapoi si toata ziua am un gust de oua clocite in gura.Nu imi suporta ficatul ouale tari.
Inainte pe vremea bunicii nu se stiau chestiile astea,bunica mea minca orice si a nascut copii perfect sanatosi.

Numai bine

Anca DPN 08.05.05si Bianca Mellisa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani !, An nou fericit, sanatate multa, bucurii si sa dea Domnul bebei sanatosi, frumosi si destepti.
Din pacate bebe al meu ma epuizeaza si nu imi mai prea ramane timp de scris, dar asta nu inseamna ca nu va citesc aproape in fiecare zi.
Si noi am avut doua saptamani de vacanta care au prins tare bine, daca nu eram plecati ma mutam dintr-o camera in alta, dintr-un pat in altul. Si acum ma mir cum am putut sa dor atat de mult, dar va spun ca a fost foarte bine.
Bebe cred ca e bine, pentru ca burtica creste in voia ei, cum a spus cineva aici pe site, ca aluatul lasat la dospit. Din greturi mi-am mai revenit, am inceput sa mananc mai normal, dar problema cu carceii o am si eu. Si cel mai tare ma deranjeaza noaptea cand ma trezesc din somn din cauza mainii sau piciorului amortit si nu mai pot adormi la loc decat spre dimineata cand suna ceasul sa merg la serviciu. In plus am dureri de burtica si de spate, care ma mai chinuie in timpul zilei.
Si eu cred ca l-am simtit pe bebe cu adevarat chiar in prima zi a anului. Tati a si navalit peste noi sa simta si el, dar din pacate simteam numai eu din interior. Aceleasi miscari le-am mai simtit si in zilele care au urmat, adica aproape in fiecare zi.
Pe 14 ianuarie sunt programata la ecograf, cred ca e cel morfologic de care tot vorbiti si voi, ptr. ca mi-au spus ca dureaza in jur de o ora si se fac o gramada de masuratori. Am facut testele de sange ptr. sindromul Dawn, a caror rezultate le voi afla pe 19 cand mergem la medic. Aici de la ecograf nu-ti spun prea multe, totul se trimite la doctor si acolo aflii mai multe. Sper ca totul este in regula si sper ca bebe e sanatos si daca se poate sa stim ce carucior ne trebuie m-as bucura.
Ma bucur ca in general mamicutele sunt bine si vreau sa aud numai vesti bune, bebei voiosi, saltareti si sanatosi.

Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

anky, eu eram hotarata sa nasc prin cezariana inca inainte sa raman insarcinata. am renuntat la o doctorita pt ca nu era convinsa ca vrea sa-mi faca crezariana. doctorul meu de acum si cu care o sa nasc, mi-a spus de la bun inceput ca daca nu exista complicatii este decizia mamei cum sa nasca. stau mai linistita acum. si eu m-am nascut prin cezariana si am fost mereu sanatoasa. mama m-a alaptat pana la 9 luni.

Adina / 18+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Denisa iti doresc sa duci sarcina pana la sfarsit cu bine! Mult, multa sanatate! Nu stiu nimic despre problema ta, dar trebuie sa ai incredere in tine, in bebe si in medici! Pupici!

Fetelor, eu vroiam sa va spun, ca tot citind o groaza ieri pe Internet despre placenta praevia, despre placenta anterioara, in afara de faptul ca am citi multe povesti f. triste , m-am linistit in privinta faptului ca nu simt miscarile lui bb f. puternic. Nici la Mariuta nu le-am simtit cine stie ce. Am gasit explicatia si poate e valabila si pt. voi care va mai plangeti de asta: placenta e asezata anterior, bebe e in spatele ei, deci placenta actioneaza ca o perna si amortizeaza loviturile. Deci nu am bb puturos si nici Mariuta nu a fost ca si la ea tot anterior a fost pozitionata placenta.

La multi ani si multa fericire tuturor Ionilor/Ionelelor!

Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput