Mamici de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Cloreta spune:
Wow, iti tinem pumnii!
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
mstroie spune:
Mersi, cel mai mult sunt curioasa ce sex are, ca am asa o presimtire ca e baiat si sa vedem daca se adeveresc chestiile cu sarea in cap, burta tuguiata.. dar cel mai mult imi doresc sa fie sanatos.
Ieri am aflat ca a nascut o verisoara tot cu dr. meu si deja am inceput sa ma gandesc la nastere si la ce o sa urmeze dupa, daca o sa ma descurc cu bebe, ehehe au inceput grijile.
Mari
22+ saptamani
crissu spune:
Cloreta mor ce burta misto ai.

Cate saptamani ai zi-mi repede ca mor aici. Trebuie neaparat sa-mi fac si eu o poza sa va trimit.....dar nu am burtica asa de mare.
Aaaa si era sa uit ce nu ti-am pozat si fata mai Cloreta......era mai interesant asa...sa-l certi pe fotograf din partea mea. Eu recunosc ca la noi acum burtica e cea mai importanta dar totusi.........![]()
Bun venit pentru MaryJean care a nimerit la fix in clubul celor mai tari burticoase de mai-iunie 2005.![]()
Hai Mary detalii detalii ca noi suntem tare curioase.
Mistroie ,Andutzy educati-va dragelor sotii aia auzi sa nu mearga la ecografie........spuneti-le ca nu se intampla nimic ba mai mult ca nu lor le face ecografie. Sotul meu cand a mers la eco si a vazut ca mi-a pus gelul ala pe burtica se ingalbenise mai avea putin si lesina..............avea niste ochi de parca zicea ca acum ma taie sa-l vada pe bebe.![]()
![]()
![]()
Ne e asa un dor de tati si am asa un chef de nebunii ..........am inebunit de tot.......sau trimestrul doi isi spune cuvantul.
Criss si
17 saptamani+
Ada_74 spune:
Cloreta, faina tare burtica ta, dar unde-i capul?
Mari, punem pariu ca ai baiat? Iti trimit o prajitura cu prastia daca n-am dreptate, dar dupa cat de tarziu a miscat (ca la mine) eu zic ca are putza. Spune-i sotului tau sa vina cu tine, pentru ca o sa-i placa atat de mult ca o sa vrea si a doua oara.
Lili si bb 22+ sapt.
Ruxel spune:
Eu maine dimineata merg la echo, abea astept ! Il simt pe bb in timpul zilei mult mai tare decat seara sau dimineata...asa ma amuza !
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
denisa73 spune:
Dragutelor,m-as fi inscris si eu pe lista voastra dar am o sarcina cu risc.Sunt predispusa genetic la tromboza si fac injectii cu fragmin in fiecare zi.Am avut sangerare pana in saptamana a 9,credeam ca totul s-a terminat,dar in noaptea de revelion am sangerat din nou si m-a internat de urgenta.In spital nu mi-a dat decat magneziu,insa eu am luat o fiola de vitamina k si stau cu sufletul la gura ca nu stiu pentru cat timp are efect aceasta vitamina.Acum am 17sapt+2.Cunoasteti pe cineva care a mai patit asa ceva si a putut tine sarcina macar pana la 7 luni?
mstroie spune:
Asta imi spunea si mama cand ma plangeam la ea ca nu misca ca e puturos pentru ca e baiat.
Noi la inceput ne doream fetita, dar acum chiar nu mai conteaza, ii pupam si puta.
Mari
22+ saptamani
Mickyyy spune:
MaryJane, bine-ai venit si sarcina usoara in continuare
.
Crissu, sa nu intelegi ca vreau sa sa-i tin partea lu' Radoi, insa daca ar fi sa ma iau dupa ce zic toti doctorii n-as mai manca nimic si nici n-as mai lua vre-un medicament toata sarcina ca sigur se gaseste cel putin unul sa-mi spuna ca nu-i bine. In spital dupa ce-am nascut ne dadeau in fiecare dimineata cate un iaurt, pediatra mea mi-a interzis sa mananc iaurt ca cica produce colici la bebe. Pe cine sa mai cred
?!
Din cate am vazut eu acolo era vorba doar de primele luni de sarcina, oricum eu am luat si nu mi-a facut nici un fel de rau.
De fapt concluzia la care-am ajuns, cu cat o sa ma agit mai mult si-o sa citesc zeci de pagini pe tema sarcinii, a analizelor, a medicamentelor cu atat mai stresata voi fi....asa ca stau cuminte-n banca mea, fac si eu analizele de rigoare si gata....ce atata "culturalizare"?! De-aia merg la medic, sa-mi spuna el ce-i mai bine, si numai daca mi se pare ceva in neregula sa mai cer o a doua parere.
In alta ordine de idei am vorbit cu ecografista mea azi si abia pe 15 (adica sambata viitoare) pot sa merg la ecografie. Sambata asta nu lucreaza si in timpul saptamanii nu prea-mi convine mie. Oricum, va fi tocmai bine, la 19 saptamani, desi eram nitel cam curioasa sa vad ce mai face bebe si ce sex are, mai ales ca-i tare puturos. Nici un ghiont mai puternic, nimic....doar o burta care creste pe zi ce trece. Chiar...ia sa vad daca prin pozele de la carciun sau de la Revelion e vre-una in care sa se vada burtica.....ca desi am pus poze pe site, n-am si de-alea cu burtica, ci doar cu moatza mica
.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Ia sa ma laud si eu cu burtoiul meu ![]()
Uite aici, tot fara cap, ca nu el era personajul principal : http://img.photobucket.com/albums/v393/gabitza/burtica.jpg
Drept e ca eram dupa o portie buna de sarmale, in ziua de Craciun, la mama.
Denisa, esti binevenita oricum, si sa speram ca o sa apuci sa-ti stringi in brate bebele curind.
Gabitza
at andreea spune:
Bai, burtoaseloooor! Maine va asasinez si eu cu o poza, daca nu uit CD-ul acasa 

Andreea si Emma sau Thomas de 21 saptamani (23 de la UM)