Mamici de martie-aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Si eu stau relativ aproape de parcul IOR, mai exact langa Policlinica Titan. Ar fi dragut sa ne intalnim la primavara la o plimbare in parc cu bebeii
Ieri am fost la controlul lunar si in sfarsit stiu cine se ascunde in burtica mea: e tot fetita! Asa ca sa-mi adauge si mie careva un carucior roz in lista. In rest totul in regula cu bebe, e in parametrii si tzopaie toata ziulica. Si mie imi pleaca burta in toate partile cand se apuca de salturi serioase. Parca-i la trambulina!
La serviciul meu se intampla restructurari masive (firma privata, lucrez de aproape 11 ani la ei si am un post foarte bun) si dupa bebe va trebui sa-mi caut alt loc de munca. Treaba putin stresanta, dar deocamdata am alte prioritati
tuturor burticilor!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineata, burticute!
Eu nu ma pot apuca de lucru pana nu intru sa citesc ce mai scrieti voi seara.
Si bebelina mea e foarte jucausa, iar eu si sotul meu ne distram de minune cand vedem burtica cum "face valuri".In schimb, de fiecare data cand vrem sa o filmam, sta cumintica, parca sa ne faca in ciuda, sau are trac de camera....sau e "fitzoasa" de mica.
Mie mi se intampla ceva ciudat in ultima vreme: ma tot visez gravida, iar de multe ori o visez si pe bebelina. Are vreo semnificatie? Voua vi se intampla?
Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna Mamici cu Burtici!
Ce bine ca sunteti sanatoase si voioase!
Noi suntem bine, crestem, facem tumbe , desi eu nu sunt tot timpul asa de fericita de mini alergatura din burtica! Si la noi e burtica independenta de mamica. Astept sa merg pe 22 la control si sa fac ecografie. Am avut si eu dureri in zona inghinala acum vre-o 2 saptamani, dar acum au trecut. Problema care a inceput sa ma supere este ca nu prea am uneori aer sa respir. Dr mi-a explicat ca asa e in luna a 8-a, dar dupa ce se va intoarce definitiv si va cobori va trece si asta, asa ca stau cuminte si astept.
Cu somnul e din ce in ce mai greu. Dupa ce ca in ultima vreme nu ma lua somnul decat pe la 2 noaptea, acum nici nu mai dorm bine pe nici o parte, iar bebelina face numai tumbe in loc sa ma lase sa dorm si eu un pic! Iar dimineata trebuie sa duc la servici! Brrr! Eu mai merg la servici, sper sa pot merge si in februarie 2 sapt, daca nu cu 1 februarie intru si eu in concediu.
Pe mine m-a luat deja frica de momentul de dupa nastere , dar acum sunt ocupata cu serviciul si cu terminatul treburilor prin casa, asa ca uneori mai uit de problema asta. Mai am de terminat de amenajat camera bebelinei si de modernizat baia, cu tot ce inseamna gresie, faianta, mobilier. Sper doar sa termin pana voi naste, ca nu mai am multe sapt, in medie cam 6!
Am fost sambata sa ma uit de carucior si patut si sunt tare suparata ca nu mai au patuturi cum imi doream eu. Poate ca in urmatoarele 6 luni vor aduce totusi ceva si voi putea sa cumpar si eu patutul mult visat!
Din zona Titulescu-Piata Victoriei-1 Mai nu e nici o mamica? Vreau si eu o partenera pentru plimbari!
Oana azi noapte am visat-o si eu prima oara pe bebelina, asa ca nu esti singura!

Acum va las, sa va gasesc sanatoase si voioase, si promit sa mai intru pe forum cand am un pic de timp liber.

Betilina 32 sapt si Mariuca
Dr. Corina Echim Spit. CF 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna "graselor"!
(Eu am fost grasa si inainte, si acu ma bucur ca nu mai sunt singura si ca am o scuza)

Si pe mine ma dor incheieturile picioarelor, respectiv inghinal si tare sunt speriata pentru ca eu am si luxatie congenitala de solduri. Dar sper sa fie bine.
O explicatie a durerilor ar mai fi si faptul ca se schimba vremea si durerile sunt de natura reumatismala( pe mine ma dor si genunchii si un calcai)

In rest ce sa va spun, muncesc la serviciu si fac burta.
Ieri am fost f balonata si mai eram si constipata si aveam o burta de ziceai ca am 9 luni. Azi m-am curatat si a revenit burtica la normnal, pot si eu sa stau mai omeneste pe scaun.

Admir fetele care au acum nervi de renovat casa, noi nu suntem in stare. Ar mai fi cate ceva de facut, dar nu ne bagam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Da, Simonette.. in Berceni, si tu stai in Berceni? Eu pe la Sura Mare.. Tu?

Adriana.. Nu te speria, este exact ceea ce ti-a explicat mama ta.. se dilat bazinul, si pe mine ma dor incheieturile inghinal de vreo luna de abia merg. Problema este ca am si o durere asemanatoare cu cea de apendicita, de vreo 2 luni care nu ma lasa dar medicul mi-a zis ca e normal sa te mai doara, se intind ligamentele.

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Daniella eu pe la big

va salut si vorbim mai incolo

simonnete si bb de 26+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Eu si bebitul suntem bine, el tropaie aproape tot timpul. Si mie mi se misca burtica in toate directiile, cateodata se face dreptunghiulara. Si la noi daca vrem sa-l filmama sau sa-l pozam cand se misca, nu vrea, sta cumintel pana ne plictisim si renuntam si apoi incepe iar tumbele.
Pe mine ma doare spatele mai tot timpul, chiar si noaptea, abia gasesc o pozitie comfortabila. Si simt si eu durerea aia de care ati zis voi, dar nu-i tot timpul, mai ales dimineata, cred ca din cauza pauzei din timpul noptii.
Si eu il visez pe bebe, chiar si azinoapte l-am visat, dar eu cam de cand am aflat ca sunt insarcinata il tot visez, sau in fine visez bebi.Probabil pt ca asta e preocuparea mea nr.1 acum: bebele.

Eu sunt in cautare de diverse lucrusoare pt bebe, carut, patut, scaunel de masina si altele mai marunte.
Voi ati comandat pe internet lucruri pt bebe sau pt voi ca viitoare mamici? Eu am comandat niste hainute si o sa mai comand cateva chestii marunte, dar patut, carucior parca vreau neaparat sa le vad inainte.

Nu mi-ati zis daca ati pus poze in albumul gravidutelor de aici de site. Eu n-am apucat dar intentionez cat de curand.
Va pup si aveti grija de voi

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am intrat sa vad ce faceti, intr-o ora plec la doctor.
Ieri am luat o carticica 700p, mai mult cu poze despre primul an din viata noului nascut, sper sa-mi fie de folos.
Mama vine in martie, dar noi ne bucuram de pe acum, tare bine o sa-mi fie sa o am linga mine. Imi aduce si cartea sotilor Capraru.
Oana, ca sa-l prindem pe bebe cu aparatul am pus pe burtica o agenda mica si usoara, n-a fost sfios si ca atare am filmat agenda care forfotea de zor.
Apropo de mobilier, m-am tot uitat la ofertele de la magazin, dar n-am gasit inca ceva sa fie dragoste la prima vedere, ma tot uit dupa carucior. La noi sotul o sa aiba poza si magazinul, le va lua cind venim acasa. Sper sa le nimereasca . Noi suntem superstitiosi, boala grea si fara tratament
Camera lui bebe o sa fie goala, o sa o umplem de Pasti.
Apropo de amenajare, noi speram sa aranjam casa in 2 luni, de sus pina jos, de la plan pina la realitate e cale lunga...
Gata, va pup si am plecat, e o vreme afara de-ti vine sa te impusti, ploua mocaneste si e ceata de nu vezi la 1m.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Coral, multumesc de truc, acum abia astept sa ajung acasa si sa filmez bebelusa.Tocmai mi-a tras cateva de mi s-a taiat respiratia.Dar imi e atat de drag de ea ca nu pot sa ma supar!
Mihaela,eu nu am prea avut incredere sa fac cumparaturi pe internet, cu toate ca am vazut niste lucruri care mi-au placut foarte mult.Nu te-au pacalit la pret sau la calitate ....?Pe ce site ai facut comanda?

Eu sunt abia in luna a 7-a si ma doare si pe mine spatele mor.Sotul meu imi face in fiecare seara masaje la spate, la picioare, nu stiu cat mai rezista.....Trebuie sa mai reziste inca 2 luni....

Fetelor, va pup si ne auzim maine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Buna, fetelor!

Nici eu nu am facut cumparaturi pentru bebelusa tot din cauza superstitiilor.Eu nu sunt superstitioasa, insa am in jurul meu numai oameni superstitiosi.Nu stiu daca voi rezista fara sa cumpar ceva!Este foarte tentant!!!Am fost duminica in Home & Design Mall, undeva foarte aproape de locuinta noastra si am vazut niste patuturi din lemn foarte frumoase(atat moderne, cat si foarte practice).Mi-au placut la nebunie, insa si preturile incepeau de la 300 euro in sus.Asa ca va imaginati!

Vreo mamica prin sectorul 6?!
Eu locuiesc pe bd.Ghencea, foarte aproape de parcul
Moghioros! Este cineva prin zona?

Clio si bebelusa

Mergi la inceput