Mamici de martie-aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

M-am intors de la doctor cu vesti proaste. S-ar putea sa nasc la 7 luni, adica in urmatoarele 2 saptamini.
Va pup.
Fetele din Bucuresti, daca vreti putem pune la listuta cu mamici sectorul si va localizati mai usor.
O zi buna si soare in suflet tuturor.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna fetelor,
Unde s a mutat listuta pentru spital si pt bb?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Coral,imi pare rau pentru vestea nu tocmai buna!
Nu inteleg exact pentru ce ti t-a spus ca esti suspecta de o nastere la 7 luni, insa eu zic sa nu disperi.Stii...pana la urma numai dumnezeu stie cum o fi, unde o fi adevarul.Mai bine asteapta cu rabdare si vei vedea ce se va intampla.Daca va fi asa, ia-o ca atare, toate problemele au o rezolvare, de BB vor avea grija medicii (si iarasi Dumnezeu!Si cand te gandesti ca nu sunt vreo credincioasa!!!), daca nu se va intampla asa cu atat mai bine!!!Curaj!!!!

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

Multumesc Clio, de felul meu sunt o optimista. Pufuletul a aparut atunci cind speranta era pe muchie si eu cred ca are un noroc al lui care o sa-l ajute sa fie un copil fericit. Sper ca acum cineva acolo sus sa ne iubeasca si sa-l tina pe bebe cit mai mult posibil in burtica, sa se nasca la termen.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kathywsha

Buna fetelor,
Unde s a mutat listuta pentru spital si pt bb?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate

De obicei copii orice lista si listuta pe aia cu spitalul am ratat-o.
Iti trimit ce lista mi-am facut eu si daca fetele o au salvata pe undeva sa o copie aici si o sa o bagam in corpul listei de mamici.
Lista spital:
Planul nasterii
O cămasă de noapte comodă sau un tricou foarte larg, capot
Sosete călduroase - temperatura corpului poate varia în timpul travaliului si imediat după aceea
Sandvisuri si răcoritoare
Cartelă de telefon, telefoanele mobile sunt interzise
Două, trei sutiene speciale pentru perioada alăptării, chiloti mai largi, papuci, obiecte de toaletă (perie de păr, periută, pastă, săpun, sampon etc.), prosoape, tampoane, tifon steril, multă vată
Pentru copil:
Trei-patru salopete, costumase, caciulite
Pampersi de schimb
Păturică
Un port-bebe

Lista pentru acasa este la capitolul 9, daca nu o gasesti da-mi un PM si ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Curaj, Coral!
Fii tare pentru bebele tau si vei vedea ca totul va fi bine.De multe ori si doctorii se pot insela, iar daca totusi vei naste la 7 luni, nu mai e o problema in ziua de azi, copilasul tau va fi bine ingrijit.
Sa stii ca fiecare copilas are un inger care il pazeste.
Suntem alaturi de tine!

Oana si bebelina Letitia Medeea
(DPN 9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

coral fi tare noi suntem alaturi de tine si ne rugam pentru puiul tau sa fie sanatos si sa stea cat mai mult in burtica, sunt sigura ca o sa fie bine, trebuie sa gandesti pozitiv si sa te rogi sa fie bine

Adriana si bebelinul 24+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Coral sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta si vei trece cu bine si peste pasul asta si cred ca chiar daca va fi sa nasti la 7 luni totul o sa fie bine.Nepotica mea,fata fratelui meu, acum in varsta de 9 ani sa nascut la fel la 7 luni cantarind 1700g si iti pot spune ca e un copil sanatos,normal ca toti ceilalti fara probleme.Oricum eu sper si cred ca vei naste la termen.Iti urez mult noroc si sanatate tie si pufuletului!!

Raluca&bebelusa 28 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Si pe mine m-a suspectat medicul de nastere prematura la 7 luni, si uite ca am intrat in luna a 8-a, si sunt bine merci. Continua sa stai linistita fara sa te obosesti prea tare si ai sa vezi ca totul va fi ok.
Si apoi.. cum imi place mie sa spun: "Doamne Doamne stie el ce face". Oricate planuri ne-am face.. totul depinde de vointa lui.
Eu ma rog la Dumnezeu pentru toate fetele..

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Coral, ma alatur si eu celorlalte fete si te sustin. Doamne ajuta sa fie totul bine cu tine si cu bebe, indiferent de momentul cand se va naste.
Si eu sunt intr-un oarece pericol de a nu tine sarcina pana la capat, dar sunt optimista si sper ca va fi totul bine.
Oana, o sa-ti trimit pe privat adresele de unde am comandat, ca sa nu fac reclama. Am fost multumita de calitate, de fapt pe net se vand de regula produse de firma si uneori si preturile sunt pe masura, dar in unele cazuri preturile sunt mai mici decat in magazine.
Eu nu stau in Bucuresti (inca), iar aici sunt putine magazine special pt bebelusi si de aceea caut pe net ce am nevoie.
Eu nu-s superstitioasa si chiar daca cei din jurul meu se cam scandalizeaza ca eu cumpar de pe acum lucrusoare pt bebe, nu-i bag in seama, vreau sa aleg eu totul, nu ma pot priva de aceasta bucurie. Si apoi cred ca nimeni nu poate gasi lucruri mai potrivite pt bebe decat mine.
Va pup

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput