Mamici de martie-aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor eu am racit ma doare in gat de numai pot si nasul mi curge deocamdata nu am avut febra,nu stiu daca e bine sau nu sa ai febra?In legatura cu amortitul si eu noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta nu-mi mai simt piciorul si mana si in special spatele ma omoara parca mi se rupe bazinul nu alta.ce vroiam sa va intreb mie mi-a iesit pe picir sus pe pulpa un fel de varice sau nu stiu ce o fi e o adunature de venisoare asa sub piele iar daca apas pe ea ma doare ca un fel de vanataie.Nu stiu ce o fi voua va aparut asa ceva pana acum??Ufff si cu raceala asta sper sa-mi reca repede..Sanatate multa la toata lumea si un weekend placut!!

Raluca&bebelusa 28 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hiroral pt dureri in gat multa lamaie cu miere, si daca nu trece atunci pune putin spirt incalzit pe o bucata de vata si infasoara-te cu ea in jurul gatului cu un fular ceva si stai in pat toata ziua si pana diseara iti trece, repeta faza cu incalzitul spirtului de 2-3 ori , si nu uita lamaia, multa cel putin 3 cu miere, daca faci cumva temperatura atunci amesteci niste otet cu spirtsi pui tot pe niste bucati de vata si pui pe talpi si stai in pat si trece, iti garantez, stiu ca nu e bine pt bebe sa faci temperatura, nu cred ca-l afecteaza acum ca e destul de mare dar mai bine sa nu faci, si stai in pat sa transpiri sa iasa raceala din tine si luni o sa fi ca noua

eu n-am carcei fetelor cared ca am scapat, eu aveam la laba piciorului inainte sa raman gravida dar nu mereu de vreo2 ori pe an, acum vad ca am scapat,adica sper....dar o sa fac exercitiile care le-a spus roxana si poate scap

si la mine misca bebelinul si dimineata si la pranz si seara , nici nu stiu cand mai doarme, intruna se joaca, cateodata are niste miscari regulate la inceput n-am stiut ce se intampla dar am citit pe net ca cica sughite, ca inghite lichid amniotic si sughite, nici la mine nu pot sa spun ca trage suturi dar oricum parca pe zi ce trece loveste din ce in ce mai tare , eu sunt in 25 de saptamani, am auzit la o fata aici pe forum ca abia prin saptamana 29 a inceput mai puternic

oanamc sa-l stapanesti sanatoasa - calculatorul

fetelor pe mine ma doare burtica jos, daca stau mai mult pe scaun sau in picioare sau merg mult pe jos ma apuca niste dureri, am citit ca si asta e normal ca se maresc se latesc se... toate prin noi, se pregateste organismul pentru nastere, dar o s-o intreb pe dr ca sa fiu eu mai sigura ,

uffffff mie mi se pare ca trec asa greu saptamanile, parca pana acum au trecut mai usor
fetelor voi mai faceti vreo eco morfologica ? eu ma gandeam sa mai fac una pe la 28-29 de saptamani sau nu mai are rost daca totul e ok?

numai bine si multa sanatate si pupici la burtici
Adriana si bebelinul 25 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Buna greierashi!

Toate bine si sanatoase!! Bravo! Eu ce sa va spun?? Suntem bine, misca de zor si foarte puternic, chiar maine face 31 de saptamani, nu am carcei, nu am nici un fel de dureri, nu mi s-au umflat maini sau picioare, am luat cam 10-12kg - deja incep sa arat cam asa.... In prima saptamana a lunii martie(saptamana 37), mi se vor scoate firele de la cerclaj si habar nu am cand va fi nasterea .... nici nu m-am hotarat daca sa nasc normal..daca sa fac cezariana..!!???!! Nici cu nea dr. nu am discutat inca! Astept sa vad la eco daca a luat pozitia de "tragere", la 28 de saptamani nu era intors. Marti fac o eco, una scurta asa de control in spital, iar pe 14 februarie, la 35 de saptamani, mai fac una la CMU la Iosup.

Voi v-ati hotarat asupra nasterii??? Cum o sa nasteti???

clio, eu locuiesc in Dr.Taberei, pe la piata Ialomitei!

Numai bine!

Costina & Rares din burtica (31 saptamani)

DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am uitat sa va intreb...

Analizele facute la inceputul sarcinii, gen listeria, clamydia... le-ati mai repetat??? Dar, cele care ati facut, anticorpi anti A???

Costina & Rares din burtica (31 saptamani)

DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salutare fetelor!si bebeilor vostri
a mai trecut o saptamana iar e sambata seara
eu de luni sunt in prenatal gata m-am lasat la vatra dar nu se mai putea mai ales ca eu fac naveta zilnic pana la servici.........si apoi statul pe scaun ma cam omoara
nu stiu cum e la voi dar la mine bebelina(daca o sa imi confirme medicul la eco pe care o sa il fac saptamana viitoare)isi face de cap ,eu si taica-su ii zicem terorista..........asa de tare da din picioare maini sau ce o fi facand ea acolo..uneori ma sperii atat de tare se misca...........pleaca burta cate 5 cm in toate partile.....cel mai bine ii simt laba piciorului prin burtica.......oricum e o senzatie tare faina
apropo adrianafedorca poza burticii prin care se vede piciorusul de unde o ai?incerc sa ma dumiresc daca e burtica ta........si daca s-ar putea vedea chiar asa de bine ........
asadar la noi cam asta este de acum stam acasa si ne odihnim
o singura problema am sunt ahtiata sa fac cumparaturi la bebe si toata lumea imi zice sa nu iau multe hainute ca tare mai creste bebe si ca o s primesc multe de la rodin.......
as scrie o multime..........dar mi-e ca ocup toata pagina 9

va mai scriu si zilele viitoare ca de acum am timp

va pup si va urez o duminica faina

raluca si bebe de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nu e mey burtica mea e o poza trimisa de o prietena, dar nu cred ca e adevarata cred ca e trucata, nu se poate asa ceva, cu toate ca mi-ar place sa vad piciorusul bebelinului cum se vede in poza,

mai fetelor spuneti-mi si mie va rog in afara de ecografia morfologica de la 20 de saptaamni ati mai facut alta , eu acum sunt in 25 de saptamani si dr mi-a spus sa mai fac la 36 de saptamani de fapt dr Iosup mi-a spus ca atunci mai trebuie sa vin

pupici
Adriana si bebelinul 25 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna fetelor,
ce analize sau vaccinuri mai avem de facut in astea 2 3 luni? Am auzit ca in sapt. 32 trebuie sa facem un vaccin..antitetanos? Voi stiti ceva?
Coral iti multumesc pt. incurajari si pt. ajutor

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineata, gravidute!
Am citit tot ce ati scris in week-end si am cam intrat in ceata. Poate ma lamuriti si pe mine: care e ecografia normala si care e cea morfologica? Ce diferente sunt? Doctorul meu nu mi-a pomenit de 2 tipuri de ecografie...

Va pup si va doresc o saptamana bestiala!!!!
Oana si Letitia Medeea
DPN(9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna burtici!!Adriana iti multumesc frumos pt sfaturi!!Am mancat lamaie cu miere asa cum ai spus tu si am pus si otet cu spirt si in mare parte mi-a trecut zic eu.Mai am nasul infundat si gatu cate ceva dar trece si maine merg la control si am sa-i spun doctorului.Ma bucur ca nu am facut febra,bebelusha mea cred ca a simtit ea ca mami nu e bine ca tare nu a mai avut stare zilele astea a miscat incontinuu..Va pe toate!!

Raluca&bebelusa 29 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna dimineata fetele! Ce mult imi place sa citesc ce ati scris si sa citesc de bine.....La toate misca bb si asta e de bine....si la mine are momente cand ma chinuie de mi se pare ca nu e normal si are momente cand e finuta tare ca o domnisoara.....Inca nu stim sexul exact dar ce mai conteaza....oricum e bine ca este si speram sa ne zica dl dr ca e si sanatos!Eco morfo fetala am facut la 25 sapt si a iesit bine totul dar parca as face zilnic sa imi spuna mereu ca e bine bb.
Despre nastere inca nu am vb e mai greu ca stau in Suceava si merg la medic la Iasi si daca Doamne fereste! ma apuca repede repde ce fac??? Eh mai vb cu dl dr.
Va pupic pe toate si va doresc luni usoare de sarcina!cate mai sunt....
Getulici si Emilia Alexandra (daca e fetita)29 sapt

Mergi la inceput