Mamici de martie-aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ioana, LINISTESTE-TE!!!
E o problema daca nu il simti deloc pe bebe, dar daca il simti, stai linistita.Unii bebelusi sunt mai linistiti ca ceilalti.Important e ca il simti.
Cu carceii am si eu probleme, dar nu foarte mari,cica e intr-adevar lipsa de calciu; dupa sarcina trec!

Oana si bb Letitia Medeea
(DNP 9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Chiar nu te impacienta. Mie a inceput sa-mi traga suturi veritabile abia din saptamana 29. Pana atunci.. doar magaieri

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mie mi-au zis ca carceii sunt lipsa de magneziu, calciu se duce in oase si magneziul in muschi.Mie mi-a recomandat in afara de prenatale efervescenta cu calciu si magneziu

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

scuzati cacofonia

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Sibip, eu zic sa nu iti faci probleme cu miscarile bb-lui. Fiecare copil are propriul ritm.Am o prietena al carei bb nu a miscat foarte tare pe parcursul sarcinii(toata lumea statea cu mana pe burtica ei, fara nici o sansa de reusita), in final stand in burtica pana la 42 saptamani...nu s-a grabit deloc!
Ea era la al treilea bb si imi povestea ca la primele sarcini, bb-ii au fost foarte activi, iar la nastere au ajutat-o mult, depunand si ei efort...De cea mica despre care iti vorbeam ca a miscat foarte putin in timpul celor 9 luni petrecute in burtica, imi spunea ca nu a ajutat-o deloc la nastere!Nu se misca deloc, numai ea mamica facea eforturi!Habar nu am daca o fi asa!

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Noi azi am facut 30 de saptamani! Nu stiu de ce, dar eu cred ca restul saptamanilor or sa treaca foarte repede.
Si eu am probleme cu carceii, dar nu chiar in fiecare noapte, in schimb eu am o problema ca de cate ori ma mut de pe o parte pe alta noaptea in timp ce dorm am partea respectiva amortita. Dar pur si simplu nu-mi simt mana si piciorul. Mai e cineva asa? Ma gandesc ca e din cauza circulatiei, dar totusi.
Bebele meu e tare agitat, dar cunosc mamici care ziceau ca pe toata perioada sarcinii bebele lor a miscat foarte usor. Si eu zic ca, important e sa miste nu cat de mult si de tare, asa ca Ioana, stai linistita.
Va urez sa aveti un weekend asa cum va doriti!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor,
Sunt foarte bucuroasa!
Tocmai am facut comanda pentru un computer, deci chiar daca intru in concediu voi putea sa pastraz legatura cu voi.
Va pup,week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna fetele!

Daniella ne intalnim, da pana atunci tu o sa te plimbi vreo luna singurica.

Fetelor ,eu nu am probleme nici cu carceii,bb al meu e foarte activ,de dormit dorm tot fara probleme.....altceva.......suntem bine ! MULTUMIM lui Dumnezeu suntem sanatosi

Auziti, da de intalnit ne mai intalnim si noi sau nu? ca acum vine luna martie

FETELE V-AM RUGAT SI EU SA MA AJUTATI CU O PROBLEMA referitoare la ajutorul financiar pe care trebuie sa-l ridic de la facultate. S-a interesat cineva si pt mine?

Simonnete si bb 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

scuze ,........

la pag 5 mi-am postat oful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Buna!
Hai sa va povestesc din experienta mea cu carceii. La prima sarcina m-am indoit de durere aproape in fiecare noapte si la analize aveam si calciu si magneziu suficient. Acum incepusera iar timid si m-am apucat de o ampla campanie de cercetare in special pe site-uri de medicina (americanii au o gramada). Am gasit cam peste tot doua sfaturi pe care eu le-am aplicat cu succes si n-am mai avut nici un carcel. Astea sunt: in primul rand cand mergeti la culcare si v-ati intins in pat faceti putina gimnastica: intindati-va bine picioarele de cateva ori, dar nu cu varful inainte ca balerinele, ci cu calcaiul inainte - in felul asta se intinde bine exact muschiul cu carcei nocturni; in al doilea rand incercati sa nu va inveliti picioarele (labele picioarelor mai exact). Se pare ca apasarea plapumei pe degetele de la picioare ajuta la aparitia carceilor. Asta-i tot. Sper sa va ajute si pe voi.
Si mie imi amorteste groaznic mana de pe partea pe care dorm, ma trezesc noaptea si nici nu o mai simt. E intr-adevar din cauza circulatiei. In plus retin si multa apa si dimineata am mainile umflate de nici nu pot sa strang pumnul. Dupa aceea se mai desumfla. Dar asta nu-i chiar o problema atat timp cat nu creste si tensiunea.
Bb a mea tzopaie din greu toata ziua, in special cand ma intind si stau linistita si cand merg cu masina. Haios e ca daca ma apuc de vorbit se potoleste, cred ca ma asculta.
Numai bine tuturor

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 26 saptamani

Mergi la inceput