Mamici de ianuarie - februarie (74)
Raspunsuri - Pagina 4
Lali spune:
Da, Kita, e dragutel, e ca o carticica cu vreo 20 de pagini.
Nu e atat de complet ca cel care il vazusem la prima intalnire la una dintre noi, dar pe acela nu stiu de unde sa il iau. (Chiar daca stie cineva, era vorba de o librarie de pe Calea Victoriei, dar nu am alte repere ma intereseaza!)
Oricum ce am eu e ceva care ii va aduce aminte de primii lui pasi in viata...
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
Lali spune:
Adita, nastere usoara si sanatate !
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
corneliaa spune:
Nastere usoara si bebe sanatos Adita!!!!!
Asteptam vesti de la Oana!!!!!
(38 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
kita spune:
Adita iti tinem pumnii!
Lali vezi ca un alt tip de album pentru bebelusi vor aduce zilele astea la Carrefour. Eu am vorbit aseara direct cu o tipa la editura si initial m-a trimis la supermarket, dar cand i-am spus ca nu ma mai deplasez atat de repede a catadicsit sa-mi ia comanda si sa o expedieze prin posta!
Daca vrei numarul te telefon da-mi PM, insa nu sant sigura ca este ca cel al lui Gabi (Tigabita)pe care l-am vazut la Thalia (nu imi amintesc daca autorul era Anne Geddes sau altcineva)
kita (Alina)
V. Erica spune:
Nastere usoara, Adita si multa sanatate !!!
Lali, de ce nu ti-a mai facut anestezie combinata ?
Dana
si Eric 
crinuta spune:
Fetelor, unde naste Adita, la ce spital?
Lali, am vazut subictul cu sughitul. Nu ai ce face. Rayan face la fel, inca din burta sughita minute in sir, insa acum sughita intre 10-20 de minute.Azi dimineata nu se mai oprea si pana la urma i-am dat o picatura de ceai cu forta.
Fetelor, la noi fiecare masa e o aventura. Schimbam tetinele in prostie, nici una nu ii place. Nu am timp sa va povestesc prin ce am trecut, dar as vrea sa il vedeti cum da din maini in disperare cand mananca, cum apuca biberonul cu amandoua mainile si mai apuca si mana mea incercand sa o dirijeze. Pe cat e de lenes in unele situatii, are o forta copilul asta de ma si speria cand face asa.
Sa il vedeti insa cand adoarme cu biberonul in gura, si orice incnercare de a mea de a-l e trezi e sortita esecului. Il gadil in talpi, ii masez spatele, capul, ii fac freza punk ( foarte usor la parul lui), strig tare, dau sonorul TV-ului la maxim, il ridic, ii schimb pozitia de N ori, il trag da nasuc, de obrajori si nimic mai fratilor.
Am ajuns sa ma rog de el sa termine ce are de mancat, si daca el nu vrea asta e. Ce conteaza ca peste 30 de minute incepe sa urle ca di gura de sarpe de cine il aude spune ca il tin flamand?
Ferice pentru cele care alapteaza natural. Nici nu stiti ce binecuvantare e.
pupici
Crinuta si micutul Rayan
aurelursu@k.ro spune:
Crinuta, spune-mi si mie te rog ce ti-a dat pentru declansarea nasterii? Si dupa cat timp ti-a facut operatie? Eu ma duc maine pentru declansare, da am io un feeling ca nu o sa mearga. Sper sa ma insel totusi si sa reusesc sa nasc normal.
pupici
aurelursu@k.ro spune:
Oana, sper ca azi o sa il tii pe Seb in brate.
Adita, ai scapat cu bine, nu?
pupici
crinuta spune:
Gabiu, sa stii ca si eu am avut acelasi feeling inainte, adica nu simteam ca il vad pe Rayan a doua zi, si am mai si visat ( mult timp inainte) ca eu nu o sa am dureri la nastere.
Mie mi-a declansat cu perfuzie cu Oxiton, insa alti medici merg pe alte metode din ce am vazut eu: ori injectie cu Calciu, ori injectie cu Oxiton, ori injectii in burta ( am auzit, insa nu am vazut).
La mine dupa 2 zile de declansare nereusita s-a decis cezariana. Nu se mai putea face inca una, nu era bine pt Rayan si oricum ar fi fost acelsi rezultat. Nu am raspuns si gata, nu era nimic de facut.
Tu de fapt cum vrei sa nasti?
Crinuta si micutul Rayan