Mamici de ianuarie - februarie (74)
Raspunsuri - Pagina 5
mia_tincu@yahoo.com spune:
ADITA, sa fie repede si bine!
Oana, ce vesti ne dai?
Crinuta, sper sa fie molipsitor slabitul tau de dupa nastere!
Eu tre' sa mai merg la uncontrol saptamina asta ca, vorba aia ,acus i-acus,si...cu Dumnezeu inainte!Cind o vrea sa apara,noi il asteptam ca 2 drogati!!!
de la
Mia si
Cosmin(dpn=14.01.2005-Cuza-Voda,Iasi,dr. Mihaila)
oana cretu spune:
Acum plec la spital, nu am avut timp sa va scriu, ca m-am pregatit, dar m-am trezit si la 9:30. Si m-am culcat la 11 (record, sper sa fie semn bun).
Mirunda, multumesc ca ai intrat sa ma incurajezi, imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim innainte, sa imi zici daca crezi ca ma provoaca sau nu. Fetelor, daca vreti sa stiti cate ceva, Mirunda este o fata de nota zece, o anestezista la fel de buna. Te pup!
Fetelor, va multumesc la toate pentru galerie, sper sa mearga de data asta. Sa continue una din voi sa deschida subiectele, pana ma intorc eu. Sa nu uitati sa ma treceti si pe mine pe lista.![]()
O sa intre Lulu si o sa va puna si poze sau George.
Adita, ma gandesc la tine! Iti tin pumnii!
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Eu am depus inainte de sarcina cam 9-10 kg si in timpul sarcinii cam 15, deci am de dat jos 25.
Parerea mea este ca dadeam jos si mai mult dar au fost sarbatorile si am mancat la dulciuri ( ca si acum) de nu se poate.
Culmea e ca inainte de sarcina nu reuseam sa mai dau jos surplusul, insa acum sunt hotarata sa fac orice efort pentru a slabi.
Crinuta si micutul Rayan
Shobo spune:
fetele, am si eu citeva intrebari:
1. in sapt. 34 e normal sa am dureri de burtica jos (in partea de jos a uterului) surde, ca si cum mi-ar veni menstruatia? vad ca de 2-3 nopti ma ia asa nopatea mai ales si ma tin cam 1 min. de 1-2 ori/noapte. ziua parca nu prea am... poate 1/seara dar nu in fiecare seara. in schiomb noaptea ma tyrezesc cu aceasta durere surda usoara, nu cine stie ce dar pe care o simt... la control ajung abia sapt. viitoare dar as vrea sa stiu daca cineva a m,ai patit asa ceva prin sapt. 34 cum sint eu? (simbata intram in sapt. 35 si vom face si analizele singe+urina+secr-streptococul de grup B).
2. Leta , tie in ce sapt ti-a dat Tutunaru sa faci streptococul de grup B? mie mi-a zis in 35 inclusiv analize de singe+ sumar urina. am inteles ca sint ultimele pina la nastere.
3. Stie cineva daca e vreo pb sa cer de pe acum la serviciu adev. plata CAS pt spital sau nu va mai fi valabila pina in febr cind am eu DPN? ma gindesc sa nu ma apuce nasterea si sa n-am adev. de salariat sosita de la serviciu daca ma ia mai pe nepregatite... totusi bagajul eu am inceput sa mi-l fac.
4. picaturile de nas din bagajul de spital - de care sa cumpar mai exact?
multumesc tare mult.
Adita , tinem pumnii pt o nastere cu bine; Oana, la fel! Doamne ajuta!
uite asa a inceput sa ma ia si pe mine febra pregatirilor, deja DPN-ul meu e in febr. dar parca incep sa ma agit asa vazindu-va pe voi cum treceti una cite una la mamici de 

pupici
Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS
V. Erica spune:
shobo,
eu la o singura intrebare stiu sa-ti raspund: in privinta adeverintei CAS - stai linistita si n-o lua de acum, n-o sa te trimita dupa ea atunci in starea in care vei fi, important e s-o aduci pana la externare. Eventual ti-o poate aduce vreo colega dupa ce te internezi sau o poate lua sotul tau. Eu am fost de mai multe ori internata la Elias (cu Eric) si nu m-a presat nimeni cu hartiuta. Odata am adus-o chiar dupa externare...
La celelalte intrebari... poate stiu fetele ...
Dana
38+ si Eric 
Witchie spune:
Lali, cat a costat rezerva de la Municipal si cum se procedeaza?
Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
alina_gabriela9 spune:
Shobo, in S34 si 35 si eu aveam dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie, iar mie dr. mi-a recomandat No Spa, care se pare ca a functionat. Ideea e sa stai in pat, invelita la mijloc si la burtica, astfel incit sa-ti treaca repede. In legatura cu adeverinta platii CAS si eu o am pe luna noiembrie. Voi vedea daca va fi suficienta sau daca imi vor cere pentru luna decembrie.
Oana, iti tin pumnii!!!!!!
Lali, mi-a placut povestea ta, si ai prezentat in asa fel incit totul pare usor (uneori chiar amuzant). La cit de stresata sint, era exact ce-mi trebuia! In legatura cu rezerva este o problema pentru ca la spitalul unde nasc eu nu sint rezerve platite, asa ca din punctul asta de vedere n-o sa ma bucur de confortul de care vorbesti tu. Cit a costat inchirierea rezervei?
De Simona mai stie cineva ceva?
Alina si
BB-lina 39s
aurelursu@k.ro spune:
Crinuta, multumesc pentru raspuns. Mi se par cam mult doua zile, aoleuuu. Eu as fi vrut sa nasc normal, acu o sa vad ce si cum. Oricum daca nu nasc maine (dupa declansare) o sa ii zic sa imi faca cezariana si gata, asta e. Mie mi-e frica sa nu fie recuperarea dificila dupa operatie. Dar vad ca fetele si-au revenit destul de repede.
Oana asteptam vesti!!!
Despre Adita nici o veste inca?
pupici
Alina Maria spune:
Buna dimineata , iarasi am dormit f. mult insa nimeni nu se plange asa ca ... Oana ma bucur ca ai aut pate in noaptea asta de ceva mai bun somn . Iti tin pumnii si sper sa-ti ti minunea in brate la ora asta .
Lali povestea ta e foarte emotionanta , am vazut parca cu ochii mei tot ce ai scris .
Shobo eu imi aduc aminte f. bine ca durerile jos au aparut de prin saptamanile 33-34 si nu mi s-a dat nimic , mi s-a spus ca e normal copilul e mai greu si apasa in jos , normal . Eu zic ca nu e cazul sa iei direct ceva .
Alina Gabrilela tu esti chiar aproape , 39 sapt. daca ma vad si eu in saptamana aia o sa fiu f. emotionata . Multa bafta si spunene si noua daca ai ceva semne .
Adita mult succes asteptam cu inima stransa , ma rog pt. tine sati fie bine si sa se termine cat mai repede !
Victoria , tu pe unde esti iarasi , tot asa plina de lucruri frumose alaturi de Doris , nu ne-ai spus cum a fost in mica ta vacanta .
Acum ma duc la bucatarie , ne revedem curand !
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
bagoiu spune:
Mesaj de la ADITA
S-A NASCUT IOAN LA 11.20, E BINE, GRASAN - 4,300KG, ALB SI CU GROPITA IN BARBA.
Revenim