Mamici de ianuarie - februarie (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, ma duc la spital pe 6 ian, la prima ora. Atunci vedem daca voi naste pe 6 sau 7.
Nu prea s-au grabit bebelusii nostri sa apara zilele astea. De la Lali avem o pauza destul de lunga, da' si cind 'om incepe!!!
Dana, impresionanta povestea ta, insa acum cu siguranta va fi altfel!
Oana si Coraly, nu facem galerie, insa va tinem pumnii pentru atunci cind va fi momentul.
Kita,!
Alina si BB-lina 39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Kita (Alina), cred ca imi fac analizele maine sau cel tarziu poimaine, am o pila si le iau in aceeasi zi... Cred ca nu ma-apuca nascutul saptamana asta totusi. Sunt abia in sapt. 38...
Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Viktoria, pe mine nu ma doare spatele, nu m-a dururt deloc in sarcina.

Fetelor, dati-mi si mie nr de fix al ingerasei, ca mi l-a dat ea innainte sa ramana acasa, dar nu-l gasesc. Merci!

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Sara, probabil nici daca ti-as spune cum arat nu ti-ai aminti, ca nu ne-am vazut decit la ei la sediu, cind ne-au facut instructia si ne-au dat gecile si gentile (iti aduci aminte, aveam niste geci groase, cu emblema Best Food, sa ne tina de cald prin magazine si engros-uri)nu mai tin minte nici o alta fata de atunci, imi amintesc doar de tine - esti inalta, bruneta, cu parul ondulat, nu? Mi-am dat seama acum cind am vazut numele, ca e un nume rar - Sara Semida; numele l-am tinut minte, e deosebit. Mi-o mai amintesc pe fata care raspundea de noi - o chema Iuliana si era blonda, foarte inalta; de asemenea, aveau sediul undeva pe linga Piata Alba-Iulia, in zona Unirii.

Crinuta, cu ce medicament au incercat sa iti provoace? Era perfuzie, injectie, pastila? Ti-au rupt ei membranele in "procesyl de provocare" sau n-a fost cazul pentru ca nu aveai contractii? De fapt, de ce a esuat? Nu aveai contractii sau nu te dilatai?

Amary, multumim pentru "intermedierea" cu Ingerasa; iata intrebari pentru ea: cu ce medicament i-a facut declansarea? Cit de repede au inceput contractiile? Cind i-au bagat epidurala? Se sta cu ea si pe masa? Daca da, cum e posibil - eu stiu ca pe masa se sta pe spate, iar perfuzia ar trebui sa fie in colana,...pe spate. Cind ii scoate epidurala? Cind i-au rupt membranele? Cit a durat cu totul, din momentul in care i-au administrat medicamentul de provocare pina in momentul cind a iesit Bia? I-au facut si epiziotomie? A simtit taietura/cusatura?
...Mai poti? Ca ti-am facut capul

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, m-au pus la perfuzie cu Oxiton cam de la 10-11 dimineata pana pe la 19:00.
Contractii am avut si inca multe, cam la 1-2 minute distanta, insa ar fi trebuit sa ajunga la 120sau mai mult, pe cand la mine in prima zi cele mai multe erau in jur de 40-50.Am avut si 70-80 dar putine ri rare. Deci nu exista o evolutie progresiva a contractiilor, si mai ales ele nu erau dureroase asa cum ar fi trebuit pentru a solicita colul. Mi-a explicat moasa ca in mod normal la 50-60 ar trebui sa simt durere, pe cand doar la cele de 70-80 simteam ceva durere surda si numai jos de tot. Durerea ar fi trebuit sa iradieze in sus si sa cuprinda incet incet tot abddomenul, pe cand la mine nu era decat jos si in spate.
Sincer, dupa amiaza a fost destul de nasol cu durerile alea de spate, insa rezultatul tot prost era. De fiecare data cand ma controla dr sau moasa eram diliatata tot 2 degete larg, iar colul era tot incomplet sters.
A doua zi a fost cam la fel, iar dr meu mi-a explicat ca nu poate forta. Nu a putut forta sa imi rupa membranele. Am fost de acord sa nu fortam nimic.
In concluzie la sf celor 2 zile colul meu a devenit doar moale, dilatatia ramanand la fel, deci nici o sansa.
Nu stiti cat de deprimata am fost, cat am plans in acea seara.

Restul il stiti, a urmat cezariana si asa a venit ingerasul meu pe lume.

pupici

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Leta, am uitat sa spun ca a doua zi am avut contractii care pe monitor apareau pana la 100( nu toate, majoritatea erau in jur de 67-70), insa eu abia simteam durere surda, deci egal cu zero.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

"cam la 1-2 minute distanta, insa ar fi trebuit sa ajunga la 120sau mai mult, pe cand la mine in prima zi cele mai multe erau in jur de 40-50.Am avut si 70-80 dar putine si rare"

Crinuta, la ce se refera numerele 120, 40-50 etc? La intensitate? Cum se monitoriza?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna fetelor!

Felicitari fetelor care au devenit deja mamici (eu sunt in urma cu stirile)

Kita, ce mai faci?
Oana, nu ai scapat inca?

Rici, 34 sapt

Mergi la inceput

Da, la intensitate. Pe monitor apar 2 valori: in stanga apar bataile inimii copilului, iar in dreapta sunt monitorizate contractiile.
Ce sare peste 20 e considerat contractie, cel putin asa am inteles eu.
Iti dai seama cum stateam eu cu ochii in monitor si cu urechea ciulita in permanenta pentru a auzi bataile inimii lui Rayan, dar si pentru a vedea ce contractii am.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Rachel, nu am scapat...Of! Sanatate tie multa!

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput