Mamici de ianuarie - februarie (73)
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Crinuta, eu nu mai merg la spital. De fapt, au zis ca daca nu nasc pana pe 5, sa ma duc la spital. Dar eu am sa sun pe 4, sa vad ce zic. Nu mai pot de durere, nu de altceva, si cand vad ca zilele trec, am impresia ca nu mai nasc. Sau o iau razna?
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Buna dimineata , desi este duminica astazi am sunat-o pe moasa , de ieri noapte sunt foarte ametita efectiv m-am tinut de pereti se de usi sa nu cad jos . Maine fac niste analize la sange si vedem ce nu e bine .
Sunt f. speriata , nu mi s-a mai intamplat ca ore intregi de-a randul sa imi fie asa de rau . Nu sunt bolnava , gandesc limpede insa nu am control asupra miscarilor , de ce oare ?
Am sa va citesc cand ma simt mai bine ca acum ma doare capul . Sper sa gasesc un raspuns la problema mea .O zi buna !
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
oana cretu spune:
Alina, nu stiu ce poti avea, poate o carenta de fier, ca de la lipsa de fier se intampla ceea ce spui tu. Sanatate!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
sara18 spune:
Buna tuturor!!!!!
Leta, da asa este!!!!!!!aaaaa, ce surpriza placuta!!!!!!!!dar da-mi te rog mai multe detalii ca nu imi mai aduc aminte cum arati!!!cum ti-ai dat seama tocmai acum?![]()

Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
kita spune:
Alina Maria s-ar putea sa fie si o scadere sau crestere a presiunii atmosferice la voi in zona. Mie asa mi s-a intamplat toata vara, ca nu era vremea stabila la noi in tara!
Aveai cumva probleme cu sinusurile? Incearca un paracetamol ca este permis.
Crinuta daca e vorba de ereditate, mama mea habar nu a avut ca este gravida, fra greturi, fara pofte, iar de nascut m-a nascut dupa vreo doua ore cand s-a dus si ea la spital (facuse piata mai intai si apoi a copt ardei si a facut salata de vinete) ca i s-a rupt apa!. A mancat toate prajiturile de la desertul de seara al colegelor de salon, s-a stricat la burtica... si m-am nascut si eu. Insa dupa nastere mama s-a trezit cu hemoroizi, iar acuma spre 55 de ani are si probleme cu perineul.
Asa ca iarasi sunt buimacita cu ereditatile astea!
Kita
V. Erica spune:
Pt cele care nu va `impresionati` prea usor, am postat la Nasterea pe glob, `o poveste trista despre nastere`. De fapt, eu indraznesc sa va invit s-o cititi pt ca din cate am observat eu, voi v-ati ales bine medicul si spitalul cu care/unde veti naste, nu cum am facut-o eu prima data ...
Nu stiu ce mi-a venit s-o scriu taman acuma... Mult timp nici nu voiam sa-mi amintesc. Sper ca in curand sa urmeze o poveste frumoasa despre nastere...

Dana
si Eric 
Viktoria spune:
Draga Oana si Coraly stiu ca va este greu sa asteptati. Am o vecina care trebuia sa nasca pe 29 Decembrie si asteapta si ea, desi e al treilea copil. Incercati sa cititi ceva si tu oana fa o baie calda, te va ajuta la durerile de spate.
Alina sper ca te simti mai bine si sa mergi neaparat miine la moasa sa-ti faca niste analize.
Viktoria spune:
Fetelor am citit la Discutii generale ca la Rachel ii merge bine si e sanatoasa cu bebelusu,asteapta nasterea lui. Spunea ca pe data de 11 Ianuarie merge la Bucuresti si le ruga pe fetele care locuiesc acolo sa o viziteze in spital.
amary19 spune:
Alina Maria, din ce ai descris tu pare ca ai lipsa de fier (asa cum a scris si Oana). Tu iei fier? Oricum fa-ti neaparat analizele.
Uite si Ingerasa a avut probleme legate de fier. Acum ia 2 pastile de tardyferon fol. Oricum toate trebuie sa luam fe in continuare si dupa ce nastem. Eu am inteles ca timp de 3 luni. Prin lapte ii transmitem si bb-lului.
Fetelor, daca va intereseaza ceva legat de nasterea naturala puteti sa puneti intrebari si i le transmit eu Ingerasei. Si apoi va spun ce a spus.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
kita spune:
Erica (Dana) in final ti-ai facut analizele? si cum au iesit ele?
Amary e bun pontul cu continuatul de fier si dupa nastere. Insa dupa nastere nu apare si fenomenul de constipatie mai puternic?, si combinat cu fierul efectele nu sunt nasoale?
Kita (Alina)