Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Megg spune:
Alina Maria, pai atunci de ce nu nasti in spital? Daca ti-a zis de bazin mic si nu te-a vazut un medic, totusi? Sau poate are moasa cursuri mai aprofundate?
Megg 37+ si bb Mara
Alina Maria spune:
Lali pozele sunt superbe , iar Dragos e un adevarat ingeras cu parul lui blond si pielea rozalie . Iar tu esti o mamica intradevar frumoasa , se vede pe chipul tau ce fericita esti , ai acea sclipire in ochi pe care o astept si eu .
Trebuie sa spun si sper sa nu supar insabun icul seamana cu Nick Mancuso.
Meg nimeni nu mi-a spus ca sunt mica in bazin am observat eu , nu vreau la spital ca nu e mare diferenta , plus cared ca m-as simti mai in largul meu acasa , mai relaxata .
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Lali, sa va traiasca Dragos. E un scump. Mi se pare mie sau seama cu taticul? Nu de alta dar pana acum cam toti bebeii pe care i-am vazut in ultima vreme ( mai ales la CFR2) semanau cu tatii. Si Rayan seamana cu taticul lui spre bucuria mea.
E bine ca ai lapte,eu am foarte putin si Rayan oricum e lenes la supt, asa ca deocamdata bem numai Humana.
Cum te simti dupa cezariana?
Megg, de unde stii ca vrea sa iti declanseze nasterea? Eu zic sa insisti pentru cezariana. Din ce povestesti cam seama cu povestea mea.
Fetelor, imi voi face timp ( sper!!!!!!!!!!!!!) sa va scriu povestea nasterii ingerasului meu. Momentan sunt singura si nu stiu de ce sa ma mai apuc.
Dragelor, un sfat: cumparati destule haine, deoarece niciodata nu vor fi prea multe. De ex, eu l-am schimbat ieri de cel putin 3 ori pe Rayan, deoarece de 2 ori am gasit hainele ude ( cu tot cu pampers si-a udat si camasuta si salopeta), si o data a regurgitat si a trebuit sa schimb iar atat salopeta cat si body-ul. M-am trezit cu mai nu stiu cate randuri la spalat, si ma intrebam cu groaza daca in ritmul asta mai am hainute. Noroc ca nu a mai fost cazul insa sa stiti ca spal zilnic atat camasute cat si salopete.
Trebuie sa ii mai cumpar, asta e, deci asigurati-va ca aveti cat mai multe.
Crinuta si micutul Rayan
crinuta spune:
Lali, Dragos nu plange cand ii e foame? Rayan era atat de cuminte in spital incat toata lumea ma invidia. Ceilalti bebei din salon urlau ingrozitor in timp ce Rayan dormea linistit, iar eu ma gandeam ca de unde stiu eu sau asistentele cand ii e foame, si mi-era frica sa nu il lase flamand.
Acasa insa, ohhhhhhhhh, cand ii e foame incepe concertul si trebuie sa ma misc repede. Imi e mila de el, are mese cand mananca foarte putin deoarece adoarme imediat si atunci se trezeste dupa vreo ora si incepe sa planga. Nici nu am stiut in prima zi daca plange de foame sau din cauza colicilor.
Eu si acum pun ceasul noaptea cam la 3 ore, insa am constatat ca atunci cand ii e foame se trezeste singur si incepe sa se foiasca, iar daca trece timpul si eu inca nu am venit cu biberonul incepe sa planga.
Megg, nu stiu cum a fost la Lali ( ne va povesti ea) insa pentru ca tot ai intrebat daca i-a fost frica cand ii auzea vorbind in timpul cezarienei iti spun cum a fost la mine: in primul rand ca glumeau cu mine, mai ales asistenta anestezista care statea la capul meu, iar in rest eu nu intelegeam ce anume cere dr meu, erau cuvinte necunoscute, insa te asigur ca in acele momente te gandest numai si numai ca in cateva minute iti vezi copilul. Nu te mai gandesti la nimic( ca oricum nu simti nimic din operatie) decat ca abia astepti sa il scoata sa ii auzi glasciorul si sa ii vezi mutrita.
pupici
Crinuta si micutul Rayan
Leta spune:
Buna, fetelor si la multi ani!
Oana, am intrat si eu pe net azi-noapte, pe la 1.30, dar n-am rezistat mult, la 2.00 am plecat la nani.
Pe mine ma cam doare mijlocul azi, dar nu cred sa aiba vreo legatura cu nasterea. Oricum, am fost ieri la evaluare si sint apta sa nasc natural - numai ca nu se mai intimpla odata!
Megg, imi pare rau pentru tine - insista luni sa te programeze. Tu deja esti in saptamina 39, te poate apuca oricind. Oricum, daca te apuca noaptea, nu-ti face griji, nu nasti inainte sa ajunga doctora -travaliul dureaza destul de mult la primipare (femei la prima nastere).
Alina, esti tare curajoasa sa nasti acasa...
Ma gindeam zilele trecute ca totusi e mai bine sa fii gravida in Romania. Imi povestea o fata din USA ca de-a lungul sarcinii a facut doar doua ecografii, pentru ca acolo se platesc - cca 200-300 USD...
Si cind ma gindesc ca la noi faci eco la fiecare control...Eu am avut si probleme la inceput si faceam cam la 2 saptamini. Va dati seama cum era daca traiam in USA...
Lali, sa-ti traiasca feciorul, cred ca esti super-fericita si ai avut un Revelion minunat!
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
crinuta spune:
Lali, tu ii pui caciulita in casa? La noi sunt 28 de grade si eu nu il infofolesc deloc. Nici caciulita nu ii pun. Odata am incercat, dupa baie insa nu i-a placut deloc. Seamana cu mine ;)
Crinuta si micutul Rayan
Leta spune:
Crinuta si Lali, asteptam cu nerabdare povestile nasterilor :)
Megg, si eu m-am plictisit cumplit, ma lasa nervii. Abia astept sa nasc, nu mai poooooooooot! Daca vrei sa iesim la un cico cu sotii zilele astea sa ne mai tinem de urit 
, da-mi un telefon.
De Ingerasa mai stiti ceva? La fel de AnaMaria, Bellamia...?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
amary19 spune:
LA MULTI ANI! UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII!!!
NASTERE USOARA SI BB SANATOSI ! MAMICI SI CEI DRAGI LOR ASEMENEA!
Lali e asa blond ala mic! Sunteti niste scumpi!
Bine ai revenit acasa!
Oana, Seb da vreun semn?
Megg trebuie sa vorbesti cu dr.! Mai ales ca faci cezariana!
Alina MAria trebuie sa vorbesti cu moasa si s-o intrebi daca nu esti prea mica! Nu de alta, dar altfel te chinui si mai rau!
Crinuta, ii dai lui Rayan Sab Simplex pentru colici?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Megg spune:
Crinuta, multumesc pt. detalii.
Poate nu m-am exprimat eu bine. Nu vrea sa imi declanseze, am zis ca nu m-a programat inca la cezariana desi de la ultimele 2 controale a zis ca pot naste oricand (burtica a coborat, col deschis si nu stiu ce o mai fi remercat). Dar a spus clar ca imi face cezariana, numai ca s-ar putea sa ma lase pana ma apuca pe mine nasterea (de la mama natura). O prietena zicea ca asa e mai bine si ca nu-i o problema daca incep contractiile sau se rupe apa, ca oricum are timo de cezariana si ca ar fi chiar mai bine asa pt. ca vine laptele mai repede.
Megg 37+ si bb Mara