Mamici de ianuarie - februarie (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetelor, inapoi la grijile zilnice de pe ultima suta de metrii!
Mi s-au umflat picioarele, doar picioarele. E grav? Ce trebuie sa fac sau ce pot sa fac inafara de a sta cu ele in sus ca am tot stat dar degeaba.

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, da i-am dat la inceput Sab Simplex, acum ii dau Bonisan. Eu zic sa va aprovizionati inainte de nastere, ca dupa aceea nu mai apucati sa faceti nimic.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lali, felicitari inca o data, ce bebe mic si frumos aveti.
ma mir ca cel putin in poze nu mi se par mici, cu toate ca eu am avut copii de 3.700-4 kg si mi se pareau mici rau de tot.
Crinuta, am uitat sa-ti zic ieri. Antim al meu a fost suspect ca are canalul lacrimal infundat de cand s-a nascut, fiindca avea tot timpul o secretie la un ochisor. daca nu are asa ceva si daca ii curg lacrimi din amandoi ochisorii, in cantitati aproximativ egale, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Leta, eu n-am mai iesit deloc din casa. Pai ce, sa merg printre pocnitori?...
Te duci de luni la servici, nu? Eu o sa ma plictisesc, ca incepe si sotul meu serviciul.

Megg 37+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

LA MULTI ANI!Sa aveti parte de tot ce este mai frumos!
FELICITARI celor care au nascut!Copii sanatosi,destepti si frumosi!
OANA,te rog sa pui si la mine(pe listuta)un carucior albastru,in ultimul timp nu mai apare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor de ce oare se misca Mandy asa de mult , simt ca o iau razna de durere. La voi cum e ?
Mie mi s-au umflat putin degetele de la maini si ma dor incheieturile lor de parca m-as fi lovit . De asemenea si gleznele ma dor .
Amary eu am sa vorbesc cu moasa marti la control , eu imi doresc f. mult sa nasc natural , dar daca sunt prea mica asta e .
Ceea ce este pozitiv , burtica s-a last si pot sa respir mai usor !

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Fetele,

La multi ani!!!
Va doresc un an nou cu bebei sanatosi si mincaciosi!!!

Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cindva cu bebeii toate -poate la vara intr-un parc sau asa ceva!... ar fi SUPER!

Lali, sa-ti traiasca flacaul! tare scumput e!

Asteptam povestile nasterilor desigur!

dupa citeva zile de lacrimi varsate aiurea si mult prea usor, mi-am dat seama ca scazusem Mg de la 4 /zi la 1/zi mult prea brusc de o luna si probabil ma lasasera nervii rau de tot... ca incepusem sa pling din orice... ieri pe 31 mi-am luat 4/zi si azi de 1 ian. ma simt excelent, am inceput anul nou bine!!! Doamne ajuta! sa-mi revin ca avusesem vreo 5-6 zile de depresii aiurea!

pupici

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Draga Shobo , m-am gandit mult la ceea ce ai scris si recunosc anumite lucruri , este absolut normal sa fim asa , cu secvente de depresii , insa e bine cum e .
Ma bucur ca ai inceput anul bine. Tine-o tot asa !

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Va pup pe toate pentru prima data oe anul asta si va urez inca o data LA MULTI ANI!! multa sanatate si fericire si bebei frumosi si sanatosi!!

Leta, daca fetele - Simona si Erica - nasc saptamana asta, e posibil sa le programeze pentru 7 ianuarie, ca atunci e doctorul de garda. Stiu asta pentru ca m-a chemat din nou la el atunci, in conditiile in care ar cam trebui sa nasc si eu si nu se mai intampla odata . Speram pana acum sa nasc, ca e fata si fetele ies mai repede. Nici eu nu mai am deloc rabdare, fetita e mare, avea acum 5 zile 3,200kg si ma cam doare cand se incordeaza de nu ma mai pot misca. Oricum, ideea este ca daca nu nasc pana atunci, eu pe 7 trebuie sa merg la el si ne putem intalni acolo daca vrei sa vedem fetele. Mai trebuie sa le intrebam bineinteles si pe ele care e planul. Si cu ocazia asta ne cunoastem si noi, ca eu va stiu din poze dar in realitate nu v-am vazut pana acum.
Apropo, pe tine te-a controlat pe masa? Ca mie asa mi-a spus, dupa care nu m-a mai masurat pe masa ca era cu fetita data trecuta si a spus ca nu e nevoie. O fi si din cauza ca sunt inalta si nu sunt ingusta in bazin, asa ca se presupune ca nu as avea probleme sa nasc normal. Astept raspunsul tau la chestia asta si iti trimit numarul meu de tel pe PM sa ma suni daca mergi la spital pe 7.

Erica, cu intarziere iti raspund ca am fost pe 28 decembrie la Tutunaru in jur de ora 13,30-14,00. L-am asteptat putin ca era la masa.

Andrutza si bebelusa
38+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Vad ca avem cam toate arsuri... Voi nu ati incercat Dicarbocalm? Ca eu am luat si imi e mai bine. Asta dupa ce in prealabil mi-am facut gatul praf, de nu mai pot bea nici macar suc de lamaie ca ma ustura. Pe deasupra, am fost si racita saptamana asta si s-a mai adaugat si o infectie mica. Farmacista mi-a spus ca sigur e in regula sa iau... voi stiti altceva? Pentru raceala am luat medicamente homeopate si picaturi de nas Nizoram - nimic altceva decat apa de mare filtrata.

Andrutza si bebelusa
38+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput