Mamici de ianuarie - februarie (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, fetelor !!!
2005 sa va fie un an mai bun, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua!!!
Celor care urmeaza sa nasca, nasteri usoare si copilasi sanatosi si voiosi !!!

Eu ma simt tare obosita, am avut musafiri, desi nu din aia care asteapta sa fie serviti (dimpotriva au lasat aproape totul in ordine), mi-a parut bine ca au venit pt ca mi-s tare dragi, cu toate astea ma simt tare aiurea, ma dor toate alea, am picioarele, fata, mainile umflate (bine ca n-am tensiunea mare), sunt , vreau sa naaaaaaaaaasc odata, sa fiu iar slaba si frumoasa ...
Leta, sper sa ai ocazia sa ma vizitezi saptamana viitoare ...
Lali, bine ai revenit, sa va traiasca printul Dragos Mihai (ce nume frumoase i-ati pus!), sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
De ce nu ti-a mai facut anestezie combinata - nu ti-au spus??? Asteptam povestea nasterii ...
Uffff, nu stiu ce-au tastele astea, cand vreau sa boldez se blocheaza...
Fetelor cu pui mici, eu ii dadeam lui Eric ceai de chimen si anason si era cumintel, nu-l durea burtica...
Hai ca mai revin, ca m-a luat o durere de spate ...

Nici iconurile nu mai merg...
Va pupacim,
Dana si Eric cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Lali sa ne traiesti! Dragos e un scump, si seamana cu taticul, mai ales la gurita si barbita.

Ce se poate face in cazul durerilor de spate?
Eu abia am deschis calculatorul si m-am uitat la pozele lui Dragos, si am mai citit ce s-a scris pe aici si gata nu mai pot sta in fotoliu.
Va pup!
Kita si samburasul de 34 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Lali, sa va bucurati de Voinicel si sa aveti un an excelent!
Eu ma gindesc la cele 5 zile de asteptare pe care le mai avem si sint curioasa daca si BB-lina va avea rabdare sa astepte.
Alina si BB-lina 39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Kita, Erica , pune-ti ceva cald la spate precum un saculet de samburi , copresa cu apa calda, sare incalzita in saculetul ei desi nu e asa buna precum samburii sau apa , se raceste mai repede .
Alina Gabriela 5 zile ,wow , mi-as dori si eu sa stiu cate ?
Viktoria , tu cum te mai simti , sa sti ca nu te uitam si asteptam poze cu Doris . Asta desigur cand vei avea timp si daca poti . Daca nu vedem poze cand o fi si Ingeras(a) cu voi .

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Alina Maria cat de "mica" esti tu?
Eu inainte de sarcina aveam 50 kg, 60 cm in talie, si 1,60m.
Azi dimineata aveam 63kg (dupa masa copioasa), iar in dreptul buricului aveam circumferinta de 101-102cm.
Asa ca nu imi dau seama daca sunt ingusta sau o sa pot naste natural.
La ultima eco, dr. mi-a spus ca daca ajung la termen si nu apar probleme cu IR-urile, voi avea un bebe de aproximativ 3900 g.
kita si Samburasul de 34 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Corneliaa, nu prea ai ce face in privinta picioarelor. Mie mi s-au umflat doar miinile (palmele si degetele) - s-au umflat de vreo 2 saptamini atit de tare incit nu pot sa inchid pumnul pentru ca ma "tzine" pielea...Iar noaptea imi amortesc. Nici nu mai pot sa spal vase. Cu toate astea, am tensiune mica, 9 cu 6...N-avem incotro, trebuie sa suportam. E rau daca umflarea se asociaza cu tensiunea mare.

Andrutza, s-a notat, te sun pe 6 seara sa vedem la ce ora ne intilnim a doua zi. Se pare ca Erica si Simona vor fi sigur "pe baricade" si cu putin noroc si noi. Da, m-a controlat pe masa ieri dimineata, cred ca a verificat latimea bazinului, pozitia copilului si alte lucruri legate de "mecanica nasterii". Un singur lucru as mai avea de rezolvat, respectiv analizele la singe - le-am facut acum o saptamina, dar abia pe 5 am rezultatele; nu stiu insa cit sint de importante (poate sa vada daca am anemie).
Marti o sa iau trusa epidurala de la Adela, o mamica proaspata care n-a mai avut nevoie de ea la nastere si a oferit-o pe forum. Bagajul il am gata...Numai bebe nu se grabeste sa vina...

Megg, da, ma duc luni la serviciu si o sa ma duc pina in ultima zi. Ma gindeam ca poate vrei sa iesim la un cico miine seara, ca nu mai sint petarde. Daca vrei, call me!

Alina Maria, si bebele meu face gimnastica si isi intine piciorusele intr-un fel care-mi provoaca dureri. Dar ma razbun eu cind iese...o dau si la pian, si la trombon,
si la balet, si la engleza, si la informatica si o trimit si la olimpiada la chimie

Shobo, tu inca mai iei Magne B6? Mie mi-a zis sa nu mai iau, desi tare mi-ar fi prins bine...

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Kita eu am 1.55 cm. inainte de sarcina aveam 43 kg. iar acum am 58 kg.
Mislocul imi era de 60cm. iar acum 125 cm.
Dupa cum vezi sunt uriasa acum.

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lali, sa va traiasca scumpul Dragos, e un ingeras cu parul de aur ca voi, dar chiar ca seamana cu taticul. E adorabil.

Eu sunt suparata rau ca Seb nu ma lasa deloc, apasa cu capul jos, pe col de nu mai pot de durere. Nu o mai suport deloc.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

La multi ani!!!!!!!!

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Sara, am incercat sa vad pozele, dar nu se deschid. Insa ti-am vazut numele si intreb si eu...asa...ca am impresia ca e tare mica lumea...
Acum cca 7 ani ai facut cumva sampling pentru BestFood? (parca ceva croissante...) daca da, am fost colege de suferinta cele 2 saptamini...

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput