Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 8
corneliaa spune:
La multi ani si pe 2005!!!
Sper ca v-ati simtit bine aseara, nu ca altii 
care au avut niste arsuri infioratoare de a dormit toata noaptea in fund intre perne!!!!Marog, toata noaptea dupa miezul noptii. Bebelusina mea a miscacit toata noaptea, deci a participat activ la acest Revelion si am fost foarte fericita in ciuda starii de rau.
De ieri au inceput sa mi se umfle si mie picioarele.
va pupicesc!
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Viktoria spune:
La Multi Ani 2005! Multa sanatate, fericire, nasterii usoare si bebelusi sanatosi si cuminti. Noi am petrecut ieri acasa Revelionul, Doris a adormit fiind frinta de oboseala dupa 4 zile de schii.Totusi la ora 24 am trezito. Am sa-l rog pe sotul meu sa puna saptamina viitoare niste poze cu Doris. Azi am vrut sa iesim un pic la plimbare insa a plouat sper ca mai tirziu sa iasa soarele. Saptamina viitoare are sotul concediu si ne-am hotarit sa mergem citeva zile in Kärnten, poate prind un pic de zapada si pot sa schieze ei doi. O zi placuta
oana cretu spune:
Buna dimineata!
Eu am stat pe chat aici pana la 7 dimineata, dar nici una din mamicile mele la orizont...Va pup!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
La multi ani pe 2005 !
O buna buna dimineata , noi ieri seara am plecat pe la 23.00 la sora sotului si am stat acolo pana pe la vreo 1.00 , apoi am venit acasa si ne-am culcat .Spre surprinderea mea am fost obosita si am adormit relativ repede . Asa ca draga Oana nu am reusit sa fiu on line .
Viktoria sper sa aveti parte in micul concediu de zapada .
La noi acum parca e primavara .
De maine intru in saptamana 37 si de abia astept sa o vad pe Mandy . Am asa o senzatie ca va veni mai devreme , sper sa fie adevarat .
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
oana cretu spune:
Alina, oricum eu am fost somnambula aproape toata sarcina asa ca...Si aici e cald, frumos, parca e primavara, soare...:)
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
aurelursu@k.ro spune:
La multi ani va zic si io si sa aveti bebelusi sanatosi!!
Si io m-am luptat aseara cu arsurile,naspa rau.
Kita ce scoruri sunt la Municipal!!! Eu acolo o sa nasc, dar nici gand sa dau atatia bani. Mi se pare exagerat de...exagerat, da ma rog fiecare face cum crede. AAaa, si multumesc pentru pontul cu lamaia la piftie. A iesit super gustoasa.
Crinuta, pai la tine nu a venit pediatrul acasa inca? MIe mi-a zis sa il sun cand apar acasa cu bb.
Un an bun fetelor!!!
pupici
Lali spune:
Buna, fetelor.
Uite abia acum am reusit sa intru si eu pe net...
Va multumim din suflet, si din sufletelul mic al lui DRAGOS MIHAI pentru toate felicitarile si urarile de bine !
Va dorim un An Nou Fericit cu nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Noi suntem acasica de joi, puteam veni si miercuri dar am mai stat o zi la maternitate sa ne invete asistentele sa sugem si sa ne vina lapticul. Suntem bine amandoi, un pic maraiti noaptea ca ne cam chinuie burtica pentru ca avem colici si facem kaka mai greut...
Eu sunt cam obosita si de asta nu am intrat pe net ca alaptez la cerere si asta inseamna ca de multe ori ii dau sa suga la o ora, alte ori doarme cate 5 ore si stau langa el de teama sa nu se deshidrateze. Dorm cand apuc, fara importanta daca e zi sau noapte.
Va pupicesc, mai stau pe net putin ca trebuie sa va scriu si povestea venirii pe lume a lui Dragos Mihai si sa pun si niste pozici.
Pe scurt ne-am nascut luni, 27 decembrie 2004 (deja anul trecut !) cu 3200g, 49 cm scor Apgar 10 (9 la nastere si 10 la 5 minute).
Pupici,
Lali si licuriciul ei de 6 zile
Alina Maria spune:
Lali iti multumim pt. revenire si pt. gandurile tale .
Prin cuvintele tale incerc sa-mi imaginez cum va fii , si sincer imi place ce aud. Nu imi este frica de oboseala atata timp cat pot sa-mi privesc puiutul .
Alaptatul imi da fiori , nu stiu de ce efectiv intotdeauna mi s-a parut ciudat . Asta e insa alta poveste .
Lali desi asteptam cu nerabdare povestea nasterii , ai grija sa te odihnesti cum trebuie . Noi ne gandim la tine si sper sa iti gasesti noul ritm .

E sarbatoare mare e 
Megg spune:
Buna fetelor!
Eu am sunat azi la d-na doctor si a zis sa ma duc luni sa ma mai vada, nu m-a programat la cezariana. Cred ca vrea sa ma lase sa se declanseze...

O sa incerc luni s-o mai induplec, ca la ultimele controale a zis ca e pe-aproape, ca nu mai are loc sa creasca prea mult si am si colul deschis da' nu s-a scurtat. Pai daca se declanseaza noaptea, ce fac, ma chinui cateva ore
pana o veni...
Lali, bine ai revenit! Cum a fost cu anestezia? Ai fost constienta mereu, nu? Nu ti-a fost frica, ai auzit ce discutau ei acolo - bisturiu, vata, sange, chestii... ?
Io m-am plictisit rau... imi amortesc oasele, ma dor cand ma rasucesc noaptea...
Alina Maria, inteleg ca tu nasti acasa? Pai daca aveai bazinul mic ti-ar fi atras medicul atentia, nu te-a monitorizat cineva? Banuiesc ca aveti totusi o legislatie buna in privinta nasterii, nu cred ca-si asuma cineva riscuri inutile sa te lase sa nasti acasa daca ai avea bazinul mic. De altfel, mie mi-a zis ca nu ar fi total exclus pe cale natural, dar m-as chinui prea mult si si bebe e mare si bazinul mic.
Megg 37+ si bb Mara
Alina Maria spune:
Buna Meg , iti multumesc pt. raspus , ceea ce pot sa-ti spun este ca pe mine nu m-a monitorizat nici un dr. , am fost la controale doar la moasa, care sincer sunt in total 5 si o poat avea pe oricare . Ele nu fac decat sa vada tensiunea , cat de mare e curtica , cum e asezt bb. si greutatea corporala.
Nu se stie precis cat de mare e bb. ca nu mi s-a facut nici o ecografie . Spun ca am bazinul mic caci constructia oaselor mele inainte de a ma ingrasa era asa de mica ca ma puteai cuprinde cu doua maini , si nu prea mai aveai spatiu liber .Am luat masuri atunci si aveam precis toate marimile pt. 34 size .
Eu nu sunt f. multumita de atentia pe care ti-o da aici , nici daca ar fi la spital nu ar face mare diferenta . Asta e !
Eu sper pt. tine sa iti faca cezariana daca asta e ceea ce-ti doresti !

E sarbatoare mare e