Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
Amaya, si eu am facut noapte alba. De pe la 23:00 pana in jur de 4 am stat cu Rayan si nu stiam ce sa ii mai fac. A avut colici din nou, imi dau seama dupa felul in care se intinde tot, impinge cu picioarele, cu capul si tipa cat il tin plamanii.
Nici picaturile nu au ajutat, nici laptele, nici ceaiul Baby,nimic.
Cand credeam ca s-a potolit incepea iar. Cand il luam in brate ( asta mai tarziu, inspre 1, ca la inceput nici in brate nu se potolea), se linistea, insa imi dadeam seama ca nu e ok deoarece nu inchidea ochii sa doarma.Daca il puneam in patut incepea sa se foiasca si urla iar, asa ca incepusem sa cred ca acum era vorba despre a sta la mine in brate, desi, pana acum nu am avut probleme de acest gen. E bine, ma inselasem, tot colicii erau, iar incepuse sa se screme de durere. Nici nu va pot descrie ce senzatie e sa vezi ca copilul tau sufera si tu sa nu poti face nimic.
L-am luat cu mine in pat, insa eu picam de somn si mi-era frica asa ca l-am pus inapoi in patut la el, si desi s-a mai foit el ceva, pana la urma a adormit, insa greu de tot.
Nu va spun ca la un moment dat m-am trezit si nu mai stiam unde e. Am sarit ca arsa din pat, si uitandu-ma in patutul lui l-am vazut.
Nici nu mai gandesti la oboseala.
In ceea ce priveste hainutele, depinde. In mod normal iti ajunge un schimb pe zi, asta daca nu uda camasuta si salopeta. Asta nu se intampla zilnic, insa am patit-o( atentie mamici de baietei, ei cand sunt schimbati au tendinta sa faca pipi si atunci e posibil sa isi ude atat hainutele( partea de sus cat si pe voi).
Amaya, eu am avut o zi cand l-am schimbat de haine de vreo 3 ori. De 2 ori am gasit hainutele si sus ude desi pampersul era bine fixat, iar ultima data a regurgitat si a patat salopeta, si atunci i-am schimbat-o.
Crinuta si micutul Rayan
kita spune:
Va salut si eu acum. Am dormit si eu de pe la 3 si pana la 9, cu intreruperile de rigoare pentru toaleta, si acum parca sunt tot beata de somn.
Crinuta voiam sa te intreb daca ai gasit tu un topic in care sa se spuna ca un produs marca Chicco de ex. este mai bun decat unul Farlin, si care sunt produsele mai proaste si nerecomandate de unele mamaici, sau considerate inutile de catre ele.
Kita (Alina)
crinuta spune:
Kita, eu nu am gasit nicaieri scris ca un produs Chicco de ex este mai bun decat un produs Farlin. Eu de ex, am luat sterlizator Farlin, cu abur( 4 biberoane + accesorii), de care sunt multumita, insa, de ieri am observat ca acolo unde trebuie sa pun apa s-a depus piatra, si nu prea iese. Nu imi vine sa curat cu nici o solutie, ce sa fac?
Mai are cineva sterilizator cu aburi? In rest sunt foarte multumita.
Crinuta si micutul Rayan
Monique spune:
Crinuta,
Mi-aduc aminte cum il cautam si eu pe Vladutz pe bajbaite in puterea noptii ingrozita prin pat... din fericire de fiecare data el era bine-merci in patutzul lui insa ...din cauza oboselii nu mai stiam cand si daca-l mutasem in patutz sau adormisem langa el... Pe de alta parte, eu am adormit de multe ori langa el...instinctul matern l-a protejat intotdeauna de rasucirile mele nocturne in timpul somnului...( de altfel am citit despre chestia asta ca o mama nu-si va "strivi" puiul niciodata chiar semi(sau in)constienta fiind...).
Rabdare, vor trece si colicile !
39s
crinuta spune:
Merci mult Monique, ai descris perfect ceea ce am simtit eu azi noapte. Nu mai stiam cand l-am pus in pat, eram nauca, si in acelasi timp am sarit ca arsa sa vad unde e, daca a patit ceva.
Crinuta si micutul Rayan
kita spune:
Mai fac eu sapaturi privind unele produse!
CAnd o sa gasesc ceva interesant postez eu link-ul!
Kita
coraly spune:
Neata fetelor si La multi ani! inca o data. Eu am fost iar la control astazi, sunt ceva modificari dar nu se stie nimic exact. Trebuie sa ma duc din nou joi, daca nu se intampla nimic pana atunci
. Cam astea sunt noutatile. Va pup.
Coraly, 40+
Amaya spune:
Crinuta, incearca sa pui apa plata in loc de apa normala si din cand in cand pune sterilizatorul gol la un ciclu complet si in apa pune putin calgon sau otet (stiam ca otet-ul este f. eficient impotriva depunerilor de calcar, eu il mai folosesc la filtrul de cafea)...
Kita, eu si biberoanele si pompa de san si sterilizatorul le am de la Avent; mai am si cateva biberoane de la Evenflo...iar babyphone-ul il am de la Graco si toate sunt luate dupa indelungi sapaturi si "sondaje de opinie"...
Oana si comoara 33+ sapt
crinuta spune:
Acum ma uitam si eu dupa alt sterilizator. Amaya, dar daca e piatra acolo afecteaza procesul de sterilizare?
Pe mine ma bate gandul sa iau o pompa electrica de la Medela( desi nu stiu daca mai are sens cu cat lapte am). Imi plac mult produsele de la Medela, le-am vazut la Cfr 2.
Alina Gabriela, cand te internezi?
Crinuta si micutul Rayan
crinuta spune:
Amaya, eu citisem ca nu e bine sa se foloseasca apa plata, ci apa de la robinet. Acum eu ce fac?
Vedeti fetelor ce bine e sa alaptati voi? Scapati de tot stresul asta.
Crinuta si micutul Rayan