Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
Fetele..nu e buna apa plata..are minerale si tot se depune calcar...cea mai buna apa e apa de la robinet fiarta si racita in prealabil.Si calgonul ajuta f mult!
Multa bafta celor care va apropiati din ce in ce mai tare de momentul in care va veti tine bebelusi in brate!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Viktoria spune:
Buna dimineata fetelor!
Vad ca unele din voi nu puteti dormi noaptea si ati povestit ieri nu gluma. Eu am dormit azi noapte foarte bine, poate ca datorita faptului ca ieri am iesit la plimbare o ora afara.
La noi azi e soare si voi incerca sa merg din nou deseara la plimbare. Leta cred ca depinde si de faptul daca esti asisgurat in America sau nu si la ce suma. La noi se platesc toate controalele si singurul lucru care a trebuit sa-l platesc in plus a fost ecografiile la fiecare control. Asigurarile platesc aiceea doar 2 ecografii. Eu am platit 90 de euro. Crinuta incearca sa te odihnesti peste zi cind Rayan doarme.
Cornelia bea multa apa si punel pe sotul tau sa-ti faca niste masaje la picioare. Mie mi s-au umflat data trecuta picioarele dupa ce am nascut si a durat o saptamina. Astept si eu cu nerabdare sa nasc si sa scap de kg in plus.
crinuta spune:
Anis, asa stiam si eu ca nu e buna apa plata, dar ce fac acum cu depunerile alea? Calgonul nu o fi nociv?
Crinuta si micutul Rayan
NataliaS spune:
Buna fetele si "LA MULTI ANI!"
FELICITARI fetelor care au nascut si sa va traiasca minunile, sa va aduca numai bucurii si fericire!!!
Eu n-am mai postat nimic de o groaza de vreme deoarece nu imi merge internetul de acasa iar la birou nu mai merg de ceva vreme, dar sa stiti ca m-am mai gandit la voi si am intrebat-o ba pe Mona , ba pe Coraly ce se mai intampla prin zona.
Noi suntem bine, mari si jucause si astept cu o mare curiozitate sa ii vad fatuca bebelinei mele...cred ca toate aveti aceeasi stare de curiozitate si nerabdare...
Va pup si sper sa mai pot sa postez si eu cate un mesaj din cand in cand.
Natalia si bebelina 37s
anis spune:
Crinuta stii ce poti flosi pt depunerile de calcar?
Sare pt masina de spalat vase...sarea e pt evitarea depunerii de calcar...poti sa iei Somat sau Calgon, sare pt masina de spalat vase.
Nu e nociva ,atat timp cat mananci din farfuriile spalate in masina...si dupa ce scapi de calcar...poti sa-l speli din nou cu apa fierbinte..fiarta in prealabil..de fapt numai asa se spala.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Leta spune:
Andrutza, nu e obligatoriu sa vii cu trusa de acasa. Se poate cumpara si din Elias, direct de la anestezist. Asa ca stai linistita in privinta asta.
Crinuta, sa iti notezi tot, ca tu si Lali veti fi asaltate cu intrebari, pe masura ce incepem si noi sa "livram". Eu as intreba-o si pe Ingerasa cite ceva despre nasterea naturala, dar din pacate ea nu mai intra..:(
Pentru linisdtea ta, ai putea sa mai intri pe la "Clubul scutecelor" si sa le mai intrebi diverse lucruri pe fetele care au nascut deja.
Viktoria, asa e, depinde de asigurari dar, oricum, in Romania ecografiile de spital sint gratuite, la cabinetele particulare sint cam 10 Euro, iar cele "smechere" (morfologicele) costa cam 50 Euro.
Amary, la serviciu stau cca 8 ore si lucrez la birou (nu fac ture pe teren). Chiar daca sint in saptamina 38 si am luat aproape 20 kg

, nu mi se umfla picioarele (eu am necazuri doar cu miinile) si inca ma simt apta de munca. In plus, vreau sa las cit mai multe lucruri rezolvate inainte de nastere. Mi-ar fi mult mai rau daca as ramine acasa, m-as gindi la tot felul de timpenii.
Eu sper sa pot lucra si de acasa, dupa ce nasc, daca imi va permite bebe, desigur...
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
crinuta spune:
Leta, m-ai facut sa rad ieri citind ca te razbuni tu, dand-o da matematica, pian, trombon( hahahahaha), balet, informatica si o mai si trimiti la olimpiada la chimie.
Fetelor, cine naste cu cezariana si vrea sa stie una alta sa apeleze cu incredere.
Si despre nasterea naturala stiu cate ceva, nu uitati ca am avut 2 declansari, cu nu stiu cate tusee pentru a vedea evolutia, si am mai si asistat la travaliul altora carora le "mersese declansarea".
Anis, merci pentru sfat. Si eu ma gandeam la sare, dar obisnuita.
Crinuta si micutul Rayan
oana cretu spune:
Buna dimineata! Deschid subiectul urmator.
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
oana cretu spune:
Continuarea la mamici de ianuarie - februarie (73):http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39356
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
kita spune:
Multumim mult Crinuta!
Eu inca nu am avut curajul s-mi intreb dr. despre cum voi naste, mi s-a parut prea devreme la controlul de 34 de saptamani, si apoi probabil ca deveneam mai agitata acum de sarbatori!
Insa SOACRA mea (care este o femeie minunata- sa o tina Doamne Doamne asa), si mai lucreaza si pe la Giulesti! (insa pe la laboratoare)(unde bineninteles ca NU NASC EU ACOLO,- ci la municipal), sustine sa vorbesc cu dr. pentru cezariana!, ca s-a interesat ea pe la dr. obstreticieni si toti i-au spus ca daca dr. meu este de acord cu asa ceva, sa nu ezit!(am aproape 32 de ani, iar miscare nu am facut mai deloc in sarcina asta, si nici exercitiile de sport recomandate prin carti!)Si mi-a dat exemplu o dr. ginecolog de la Giulesti care si-a chemat fata din Franta si care a nascut in Romania prin cezariana.
Asa ca nu stiu cum sa procedez.
Am citit topicurile acelea cu pro si contra Cezarienelor, si daca ma intreaba cineva cum imi doresc sa nasc, raspunsul meu este diferit de la o ora la alta!
Kita