Mamici de ianuarie - februarie (72)
Raspunsuri - Pagina 13
oana cretu spune:
Kita, si eu numar in gand, sau ma gandesc la planuri...dar cand Ene nu vine, nu am ce sa-i fac. Hai ca va pup! Noapte buna! Sper sa inving si noaptea asta!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Ubi spune:
E 3. M-am culcat la 9 jumate si la 3 fara un sfert m-am sculat. Bantui prin casa caci bebelushca mea face tumbe. Si mi-e sete...dupa atatea sarmalute si carnaciori. Am mana dreapta amortita si umflata. Citind ce ati scris ma consider normala. Deci, asta e...
Pupici pe burtici
Leta spune:
Aha, deci nu dormiti...
E aproape 3 dimineata si eu sint mai vioaie ca in miezul zilei...
Oana, daca spui ca te doare, poate ti-a sosit sorocul - ca oricum esti in depasiri. Spune, ne apucam sa-ti facem galerie?
Alina Maria, usor de zis "in pat si nani".Vorba Oanei, daca mos Ene nu vrea 

, nu se poate.
In privinta dimensiunilor, cred ca este importanta si mobilitatea oaselor bazinului. Am o colega subtire-subtire, cred ca avea 80-50-80 si 45kg inainte de sarcina, era ca o furnicuta de slaba - in luna a noua, din spate arata la fel, doar in fata avea un mare balon; si a nascut natural, un copil de 3,600 kg!!!
Toti ne-am mirat, dar daca la nastere s-a dilatat suficient si oasele bazinului i-au permis copilului sa iasa, n-au fost probleme.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
kita spune:
Leta si eu la solduri aveam inainte de sarcina 82 cm. Acum nici nu vreau sa ma mai masor!
Si ca mi-am amintit, tu ai spus la Thalia ca ai placenta Praevia, nu-i asa? Asta nu te obliga la o nastere prin cezariana?
Nu ca as fi adepta acestui tip de nastere, insa nu stiu de ce mie una mi se parea implicita clasarea nasterii tale in SECTION C.
Kita
Leta spune:
Da, Kita, iti amintesti bine de praevia. La eco de 12 saptamini a descoperit dr. Iosup ca placenta acoperea colul (placenta normala e la min. 5 cm distanta de orificiul intern al colului, la mine acoperea colul cu cca 2 cm si Iosup a scris pe eco Praevia totala); din cauza asta am stat in pat pina in saptamina 22. Mai mult, mi-a dat dr. niste injectii cu hormoni si am facut si un tratament homeopat (da, exista tratament homeopat pt. praevia), am stat cuminte, nu am ridicat nimic, a.i. la eco de 22 saptamini am constatat ca se ridicase la 7 cm de col!
De altfel, dr. Tutunaru mi-a spus ca diagnosticul de praevia se pune dupa saptamina 28. Faptul ca am facut acea eco la 12 saptamini m-a ajutat sa previn complicatiile de mai titziu si acum pot naste natural. Partea proasta este ca din cauza statului in pat am facut o depresie oribila, care ma macina si acum…
.
Erai micuta la solduri, intr-adevar. Dar poate ai oasele mobile. Medicul ce zice?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Leta spune:
Ubi, esti cit se poate de normala...Si eu ma trezesc in fiecare noapte, chiar daca nu intru pe net ma uit la TV
.
nu ne lasa bebeii sa dormim
- ne obisnuiesc de pe acum cu orarul de papa de noapte...
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
andrutza spune:
Fetelor dar nici ora la care va sciu eu nu e normala... Nu mai am somn, desi am adormit pe la 1. Si nu ma doare nimic, pur si simplu m-am trezit si nu mai pot sa dorm...
Leta, crezi ca e nevoie sa il sun pe Tutunaru sa il intreb daca trebuie sa imi cumpar trusa pentru epidurala? Ca eu am presupus ca au ei si ca nu e nevoie si m-ai cam speriat, ca eu sigur vreu anestezie. Ti-a spus el ceva?
Mai intreb si eu o data daca stie cineva daca e ok sa iau Dicarbocalm pentru arsuri.
Andrutza si bebelusa 
38+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
Amaya spune:
Buna dimineata fetelor...La multi ani si multe bucurii in 2005...
Lali, aveti o scumpete de baiat, sa fie sanatos si cuminte...
Eu m-am saturat sa ma foiesc in pat si m-am trezit...am avut o noapte de cosmar, m-am foit si m-am intors de pe o parte pe alta de 1000 de ori, cel putin si cand nu ma intorceam ma ridicam in fund din cauza arsurilor care sunt atat de puternice ca mai-mai ma ia plansul din cauza lor...deja nu mai am rabdare, vreau sa nasc si sa il am pe bebe Andrei in brate...
Crinuta, si restul fetelor care au nascut, spuneti-ne si noua, in medie, cam cate hainute folositi zilnic (ex. 3 camasute, 3 salopete, 6 pampersi...etc) ca sa ne facem o idee...voi ati luat hainute pentru 0+ luni sau mai mari?
Oana si comoara 33+ sapt
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Am zis eu acum vreo 2 luni ca o sa fie si la noi clubul insomniacelor! Am zis. Si uite ca pare ca prinde contur!
Fetelor, dar pe cit de multe dintre noi ne-au chemat dr nostri pe 7.
Si eu si Coca mergem la al nostru pe 7! Bine, daca nu nastem pina atunci!
Si Cornelia tot pe 7!
Coca este bine (cind am vorbit ultima ora cu ea pe 30). Tot ii amortesc miinile, si o mai doare spatele. Era f bucuroasa ca i-a spus doctorul ca el crede ca va naste pina pe 10. Acum o sa vedem ce o sa fie!
Oana vad ca pina la urma ai reusit sa adormi! Tu ai nevoie f mult de somn acum! Ca toate de altfel!
Victoria ce mai faci?
Leta, eu zic sa nu te obosesti f tare cu serviciul! Asa am zis si eu pina acum 2 saptamini(dr mi-a zis sa stau acasa din sapatamina 30), dar intre timp am decis ca e mai bine sa stau acasa! Asa ca de miine stau acasa. Oricum eu am DPN 21 ian. Uite citeste si pe site la saptamina 36. Bine acum depinde si de ce faci la servici si cit stai (eu stateam si 12 ore)! Oricum tu faci cum crezi ca e mai bine!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti