Mamici de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Of am uitat sa felicit mamicile pentru fetite.Si sa faca cat mai multe partide de box cu mamicile .Stiu ca sunt rea dar voi ma iertati.

Marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI!
Azi e prima zi de servici si sunt tare ametita, am baut o cafea sa vad daca-mi revin. Tare bine a fost acasa 1 saptamana.
Eu am plecat de la 70 kg si acum am 81, mi-a cumparat sotul cantar saptamana trecuta si va dati seama ca in fiecare zi ma cantaresc.
Bebele meu este foarte activ dimineata si seara, in restul zilei il simt mai rar, o dormi si el.
Vineri ma duc si eu la eco morfologica, abia astept sa vad ce sex are bebe, de revelion mi-au pus sare in cap si mi-a iesit ca fac baiat sa vedem daca s-a nimerit.

Mari20+ saptamani si "bebita puturosul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am schimbat si semnatura.
M-am inoit si eu cu o salopeta de raiat neagra, cand ma vede imbracata cu ea sotul imi canta "o ratusca sta pe lac si zice mac mac.."

Mari21+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Felicitari bebelusilor noi aparuti,sa aveti o sarcina usoara.Eu mai nou am nasul infundat si chiar daca imi pun picaturi tot infundat ramine.Aveti si voi problema asta?.Miine merg la control sa vad ce mai face baietelul meu.
Gusta,lasa ca maninc eu si pentru tine,am o pofta de mincareee..mama..mama

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Da, si eu am nasul infundat de vreo 2 saptamani si am inteles ca nu trebuie sa pui picaturi pentru ca oricum nu rezolvi nimic si pentru ca nu e bine pentru bb. Ma enerveaza la culme chestia cu nasul, dar am inteles ca este absolut normal in sarcina.

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mstrioe,nu te mai cintari atita,important e sa fie bebelusul sanatos

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

ANky am si eu o rugaminte la tine zi-mi si mie cum se cheama uleiul pentru gravide care de dai pe burtica si sani si de unde l-ai luat si daca tie ti-au recomandat vreo vitamina ca mie nu si au zis ca nu e nimica ca nu m-am ingrasat ca am timp.Si inca una cate echo ai facut si daca le-ai cerut tu?
astept raspunsul tau te pupic dulce.

SI cine vrea sa vorbesca cu mine ii pot da adresa mea de hotmail dar nu cred ca o pot pune aici ca sa nu am probleme cu moderatorii imi trimite-ti un pm si mai vorbim.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

N-are legatura cu topicul, dar...
Ieri am reusit sa-l conving pe tati ca branza Brie e buna de mancat.
In septembrie 2003, am adus de la mama lor, din Franta, Camembert si Blue D'Auvergne. Ce nu am facut ca sa-l conving ca de fapt is bune de mancat, am bagat si textul ca este penicilina in ele, din-aia naturala...Texte peste texte.
Dar ieri, desi Brie e cu mucegai alb, tati a mancat si s-a prins de ce manca oamenii asa ceva-din 20 grame te-ai saturat, nu bagi 5 felii de cascaval romanesc ca sa zici ca ai mancat branza.
Tota asa am introdus, dupa o campanie de PR de cateva saptamani, mancarea de urzici, apoi ardeii copti, maioneza din iaurt, etc. Cred ca la anu' introduc si branza cu mucegai aparent si viu colorat.
Nu vreau sa ma laud, dar al meu barbatel avea acum 6 luni colesterolul 280 (o mostenire, se pare, de la ma-sa) acum are 215 .

Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mikka, "fratioara mea de gravidie", nu te mai gandi la greutate.
Mie mi-a spus ca are 368 gr +/-50 gr., dar tu ai fost pe 23 dec., iar acum e 4 ian.
Intre timp bebita ta sigur a mai crescut.

Oricum calculele sunt aproximative.
Spunea cineva ca la echo cu cateva zile inainte de nastere i s-a spus ca bebe are cca. 2.6 kg, si de fapt a avut 3.2 kg.

Si eu tot 5 kg. am luat.

Stai linistita, bebe e bine.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, sa speram ca si pe bebe il vei convinge la fel de usor sa manance tot ce trebuie, ca si pe sotul tau.
E bine ca ai exersat.

Simona

Mergi la inceput