Mamici de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Ruxel daca ai timp te rog din suflet da-mi si mie mai multe detalii despre analizele de la Victor Babes. Eu am gasit ceva pe internet dar as vrea sa-mi spui tu exact adresa si la ce ora sa merg......daca eventual trebuie programare. Eu trebuie sa fac asa:Sumar urina,test papanicolau,secretie vaginala,culturi din col (microplasma,ureoplasma),HIV,VDRL,Toxoplasma,CMV,Listeria,Chlamydia (Ig G si Ig M...astea ce inseamna ca am vazut ca au preturi diferite).Ai idee cam cat m-ar costa toate analizele astea?
Mersi din suflet si ma scuzi daca te-am stresat.
Cat despre tema zilei cu kilogramele...sincer nu prea vreau sa dau importanta cu toate ca lumea a inceput sa faca comentarii referitoare la partea dorsala care cica s-a marit un pic ....eeeeeeee si ce-i cu asta. Informativ sunt in saptamana 17 si am luat cam 5 kg. si nu stiu daca e mult sau putin.
Criss si 
Cornelia spune:
Felicitari simonaeus pt. fetita!
Fetelor eu sunt rupta de oboseala si f. ingrijorata. Mamici de doua ori, poate ma puteti ajuta cu o sugestie la subiectul de la Parintii intreaba parintii raspund. Maria nu doarme!
Eu sangerez iar, asta dupa ce am sangerat si in sapt. dintre Craciun si Revelion. Cam astea au fost sarbatorile mele: nauca de somn, cu dureri de burtica si sangerari, cu bb 2 puturos tare in unele zile.
Sper sa revin cu forte noi.
Cornelia
(21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Simoneus ma bucur pentru voi......sa va traiasca fetita. Cum mai stam cu concursul? Cine este in frunte grupul fetitelor sau al baieteilor?
Zici ca Iosup s-a bucurat cand a auzit de forum?
Criss si 
at andreea spune:
Ce de fetite pe aici! Felicitari celor care si-au putut fixa numele bebeilor. Nu-i asa ce e mai simplu sa ai un nume sa-l/sa o alinti?
Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)
simonaeus spune:
Multumesc mult pt. urari
. Sunteti cade obicei niste dragute.
Sa fiti si voi si bebeii vostri sanatosi si sa va mearga bine de tot.
Crissu, Iosup s-a bucurat cand i-am spus ca este tare laudat la noi pe site.
Ultima data cand am verificat lista baietii si fetele erau la egalitate (9-9), dar intre timp au aparut fetita mea si inca un copilas (scuze nu mai stiu al cui si nici ce era).
Andreea, tu tii lista?
Simona 21 sapt.+
ANNA
gabitzam spune:
Tura asta listuta este tinuta de Veve, caci ea a creat topicul cu Mamici de mai-iunie 2005 (17). Poate ar trebui sa-i dati ei un mesaj personal, caci nu cred ca urmareste discutiile de aici de pe forumul nostru. Data trecuta am facut eu modificarile, caci creasem eu topicul si puteam edita.
Gabitza
Ruxel spune:
Crissu in primul rand nu m-ai stresat deloc. In al doilea rand, preturile analizelor le-am aflat si eu tot de pe site-ul lor, cu singura diferenta ca acolo m-a costat cu 100.000 mai putin (probabil ca nu am fost foarte atenta).
Nu trebuie programare! Eu am fost azi dimineata la 8.30, am intrat acolo, am spus ca vreau sa-mi fac niste analize si domnisoara de-acolo m-a inregistrat, mi-a taiat chitanta si am urcat la et.1 unde erau 3 fete si in 5 minute am plecat. Suuuupeeeer.
uite link-ul unde sa cauti analizele si preturile lor
http://www.cdt-babes.ro/ana_lab.htm
Eu inca nu stiu cate kg am luat in plus.
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
mikka spune:
Salutare, burtici!
Felicitari pt bebeii nou aparuti, sa ne creasca mari si sanatosi!
Ma cam sperii cind spuneti de bbii vostri ca au 600 gr, ca al meu are doar 280 gr (eu am luat 5 kg), si e cu doar 2 saptamini mai mic... Drul mi-a zis ca e bine-sanatos, sanatoasa de fapt, dar diferenta mi se pare totusi destul de mare. Am incredere insa ca totul va fi ok.
Mai am o intrebare: am inceput sa fac din ce in ce mai des carcei in muschii de la gambe, drul mi-a dat magneziu efervescent, cate 2 pastile pe zi (de 200 mg). Am observat ca de cind am inceput sa le iau, cupilu' da din picioare si din tot ce mai poate mai rau ca inainte, poate l-a mai revitalizat si pe el. Vi s-a intimplat asa ceva, ati mai auzit pe la cineva?
Intre timp am micsorat doza la doar o pastila, e ceva mai bine, dar intreb si eu...
Sa fim sanatosi!
DPN 15.mai
gusta spune:
Buna burtici .Ieri ne mai intrand raspund azi la intrebarea legata de kg.Eu acuma am ajuns la nr de kg cu care am plecat in sarcina 64 dar voi sti ca eu inca vizitez baia si ma mai cert cu ea.Eu pe bebe il simt ca un fluture dar de unde sa aibe putere de partide de box cand mami debea papa si dupa mai da si afara imi este asa de mila de el.Eu tot nu stiu ce e bebe dar de acuma nu mai conteaza sanatos/sanatoasa sa fie.
Am vazut ca mai sunt mamici care au probleme cu somnul nici nu mai stiu ce sa fac ceai am baut lapte cald dar tot nu merge nu reusesc sa ma odihnesc normal noaptea iar in timpul zilei nu prea imi este somn.
Pup burticile marilena.