Mamici de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tema de azi: greutatea. Mai bine zis kg acumulate pana acum in aceasta sarcina.

Cum in general de sarbatori situatia kilogramelor in plus se agraveaza, banuiesc ca nici pt voi nu a fost anul acesta o exceptie. Ca pt mine sigur n-a fost. Ca atare, spuenti-mi si mie cate saptamani implinite aveti si cate kg acumulate de la inceputul sarcinii.

Eu am 21 saptamani implinite si 4 Kg in plus. Horror!!! Era sa cad de pe cantar cand m-am suit pe el ieri.

Haideti, fetelor, spuneti-mi si mie cum e la voi ca sunt tare deprimata. Tot sper sa se mai incetineasca ritmul asta infernal de acumulare.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Raspund la tema zilei : + 2.5 kg, asta in contextul in care am intrat in sarcina cu un maaaare surplus .
De vreo 2 zile am impresia ca bebe misca. Nu mai sunt fluturei, simt ca o incordare puternica a unui muschi, exact in zona unde se afla bebe.

Foarte aiurea la serviciu............... Spun asta dupa 2 saptamani de medical din cauza de dureri de spate si de burtica. Acum totul este OK, in sensul ca nu mai am dureri asa de dese si nici No-Spa nu am mai luat de vreo cateva zile bune.

Si imi e asa de somnic... Voi va odihniti bine? Intreb si eu ca pe mine ma ia somnul pe la 9-10 seara si dorm pana pe la 3 - 3.30 si apoi bantui prin casa pana la 7 cand plec la serviciu. Normal, total ametita.

Mi-a crescut si burtica. Deja Mos Craciun ne-a adus cadou o salopetica de gravidutze in care aratam destul de dragut.

Gata cu romanul, vorbim si maine,
,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

carolinah nu-ti mai numara kg pentru de acum inainte oricum acumulezi, asta daca vrei un bebelus sanatos si cu greutate normala.Eu am plecat de la 59 si am 68 si sincer nu ma lamentez deloc.Ma simt bine sa pot manca ce vreau si suport fara sa mai numar caloriile sau lipidele.Este timp dupa aceea cat cuprinde...

Legat de burtica eu m-am invartit de apelativul "orca" mai ales cand ma imbrac cu salopeta.Sincer acum imi suna ca un compliment, desi nu pot sa neg ca ma cam nedumereste burtica mea cam maricica.Ma consolez ca la a doua sarcina lucrurile satu mai diferit.Muschii nu mai aceeasi elasticitate, pielea la fel si este normal ca si burta sa se vada mai altfel.

Oricum ma simt mult mai bine de 3 zile de cand bebelusul meu face slalom prin burta mea.Azi la birou a dat asa tare ca m-a lovit cu burta de marginea biroului.Pe parcusul zilei nu stiu daca doarme 3 ore legate.Misca intr-o veselie.In cazul meu basmul ca al doilea se simte mai repede nu a fost valabil.A miscat prima data la 16 si abia acum la 22 spre 23 misca sanatos.

Ati auzit de cazuri de gravide care si-au redus programul cu o patrime in baza legii 96/2003?M-ar interesa aspectul mai ales cel legat de documentele necesare.Nu mai pot sta 8 ore cu durerile de spate pe care le am, mai ales noaptea...

Loreen, Bianca(8 ani) si Delia 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ma bucur sa vad ca ati iesit din amorteala sarbatorilor si ca este din nou activitate pe aici!

Nu va mai faceti probleme cu kilogramele in plus sau in minus, fiecare sarcina este diferita fata de cealalta, eu una am luat aproape cinci kilograme pana acum iar doctorita mea a zis ca e foarte bine! La ecograf mi-a spus ca sunt slaba si ca se vede bine bebeul! Slaba - auzi!!! Nu credeam ca mi se mai poate adresa cineva asa, mai ales acum dupa cinci luni de sarcina...!

Eu inca sunt in vacanta, mai am doua zile de stat acasa dupa care o sa incep si eu serviciul. Si pentru ca nu prea e activitate la noi o sa lucrez numai cate cinci ore pe zi saptamana asta!

Am si eu o intrebare pentru cele care au incercat metodele "babesti" de aflare a sexului copilului: s-au dovedit a fi adevarate?

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Oh fetelor,nu va faceti probleme,e bine daca ati pus numai 4 kg.Eu am pus pina acum 13kg,dar nici nu imi pasa,mai am pina la 25 ca si la prima sarcina.Important e sa fie bebelusul santos ca pe urma o dau pe Montignac si imi revin rapid.

Va pup si o zi buna

Anca DPN 08.05.05si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata burtici.

Daca tot ati vorbit despre kilograme, eu ma iau de mana cu Anky, pentru ca tot pe-acolo ma invart 12-13 kg, dar deja nu ma mai stresez pentru ca nu prea am ce face. Am avut de ales: ori ma infometez, ori ma ingras. Ghiciti si voi ce am ales...

Am fost ieri la eco si am un baiat mare si smecher. Are 28 cm si 600 g, 'perfect din punct de vedere morfologic' (am citat-o pe dr.), statea cu mana sub cap si molfaia. Lichidul este in cantitate normala, placenta situata sus, dar smecherul meu are capul cam jos, putin deasupra osului pubian, si asta m-a cam speriat. Doctorita mi-a spus ca nu e cazul sa-mi fac probleme, dar sa evit sa mai stau mult in picioare si pe scaun si sa stau mai mult la orizontala. Dupa un asemenea sfat, cum sa nu-mi fac probleme?? Acum astept sa ma duc la ginecolog sa-mi spuna cum stau cu colul si ce-i cu pozitia bebelului, si poate da Dumnezeu sa ma linistesc si eu.

Lili si bb 22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineata,
Am fost azi dimineata la Victor Babes si mi-am facut analizele, iar rezultatul il iau dupa 17 ianuarie. A durat cu tot cu plata si inregistrare 15 minute si m-a costat 1.950.000....am fost foarte multumita.
In alta ordine de idei.....aseara l-am simtit pe bb.....CU SIGURANTA ! L-am simtit de 2 ori si stiu sigur ca a fost el !!!

pupici
17+

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Joi intru in saptamana 20 si am luat 5 kg.
La prima sarcina am luat 21 Kg dintre care 14 au fost ale mele personale.
Dar nu va faceti probleme dupe ce vine bb nici nu va dati seama cand au disparut shuncile acumulate.
Bebeii sa fie sanatosi ca de dat jos kilogramele le dam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Kilograme? Who cares? E prima data dupa multi ani cind chiar nu-mi mai pasa de ele, destul m-am luptat cu regimuri si diete, fara prea mare folos de altfel...
Cred ca s-au pus vreo 5 pina acum, sint in saptamina 18+, dar cam 1-2 kile le-am pus doar acum in concediul de sarbatori.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, treceti-ma si pe mine cu un carucior roz si DPN 15-20 mai.

Am fost de dim. la Iosup si primul lucru m-a intrebat "cum o cheama?".
Un dragut.
M-a asigurat ca totul este normal, bebelina e OK, placenta, colul, tot.
Bebe sta cu capul in sus si e orientata mai spre dreapta.
Acum inteleg de ce simteam bataile alea sub burta. I-am vazut piciorusele alea zdravene cu care loveste.

I-am ascultat bataile inimii: 149/min.
Filmulet am inregistrat noi cu camera noastra.
La final i-am spus ca am ales sa merg la el la recomandarea voastra si s-a bucurat f. mult.

Suntem f. fericiti.

Simona 21 sapt.+ANNA

Mergi la inceput