Mamici de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Mickyyy spune:
Neata si de la noi, cam cu intarziere da' avusei treaba pana acum.
Crissu, poti sa iei linistita no spa....sa vezi spre sfarsitul sarcinii cand o sa ajungi la 3-4 pastile pe zi, sunt ok in sarcina. N-au efecte secundare. Si mai poti lua si scobutil parca.
Gusta, fiecare sarcina e unica, asa ca poti vizita baia si la 9 luni sau la fel de bine poti sa n-o vizitezi niciodata. Nu exista reguli, ci doar concluzii pe care le trag medicii dupa ani de practica, concluzii de genul "marea majoritate a gravidelor scapa de greturi dupa ce misca bebe", "senzatia de urinare frecventa dispare cand incepe sa se ridice burta, adica pe la 15-16 saptamani" si tot asa. Deci nu-i nici un motiv de ingrijorare daca inca mai 

Carolina, 5,3 milioane analizele?? Woow....eu am dat 3,1 milioane si sincer cred ca sunt cam aceleasi analize ca si ale tele, desi nu am trimiterea in fata ca sa verific.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Ruxel spune:
Monu tu ai aproape aceeasi varsta a sarcinii cu mine, Crissu si inca o fata parca, cu o diferenta de 3 zile, si se vede deja cum misca? si eu inca nici nu stiu daca simt bebele sau altceva? DISPER !!!
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
simonaeus spune:
Carolina, e cam mult 5.3 mil.
Eu le-am facut la Medicover si m-au costat mult mai putin.
Poti vedea tarifele centrelor medsana, medicover, cantacuzino si babes pe internet.
Eu am fost la Medicover si Medsana si este f. curat si ei sunt f. amabili.
La Cantacuzino se sta la coada si se poarta destul de urat.
Vezi si tu unde iti convine mai mult.
Simona
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Ruxel
Monu tu ai aproape aceeasi varsta a sarcinii cu mine, Crissu si inca o fata parca, cu o diferenta de 3 zile, si se vede deja cum misca? si eu inca nici nu stiu daca simt bebele sau altceva? DISPER !!!
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Si eu's prin zona voastra...da' teoretic am un bebe cu 4 zile mai mare ca al vostru (practic, la eco mi-au zis ca ovulatia a fost mai tarziu si DPN-ul e in jur de 17-18 iunie). Si nici la mine nu vrea sa miste bebe, desi se zice ca la a doua sarcina il simti mai repede. Pa Malina am simtit-o prima oara la 17 saptamani si 4 zile. Acum....nimic, de fapt pe la 14 saptamani am avut vreo 2 zile senzatia ca misca dupa care pauza luuuuuuuungaaaaaa...si nici in ziua de azi nu mai vrea sa miste. Uneori chiar ma intreb daca ami e acolo, ca nu vrea sa dea nici un semn. Daca tin mana pe burta parca parca simt ceva, dar stiu de la prima sarcina ca ar trebui sa-l simt mult mai puternic miscand. In fine...stiu cazuri de mamici carora bebelusii le-au miscat prima oara la 20 de saptamani si totul a fost ok, asa ca stau cuminte in banca mea si astept ecografia morfo-fetala....ar fi cazul sa imi fac si eu programare in viitorul apropiat!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Fetelor, eu am facut la Cantacuzino patru analize. Am stat la rand dimineata, erau vreo zece persoane inaintea mea dar nu mergeau toate intr-un loc. Asa ca am avut bonul cu nr. patru. Copiii si gravidutzele au prioritate.
Ei si vreau sa spn ca doamnele de la recoltari sunt niste dragute, nu stiu ce experiente ati avut voi. Doamna care mi-a luat mie sange era o dulcica, se poarta foarte bine cu tine si oricum au grija, nu te lasa sa pleci imediat, au fotolii de asteptare si vin sa iti puna plasture la plecare.
LA analizele clasice facute la policlinica la fel, nu avea o mana foarte usoara doamna aceea dar s-apurtat foarte bine. Adevarul e ca eu sunt prietenoasa si intru in vorba cu ele imediat:)
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
simonaeus spune:
Fetele care au fost la Iosup la Diagnosis pt. morfofetala imi spun si mie daca au inregistrat pe caseta?
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede fiindca maine la 8 dim. merg la el.
Mie la tel . mi-au spus ca nu fac inregistrari video, dar oricum vreau sa fiu sigura.
Multumesc
Simona
monu spune:
fetelor azi a fost prima zi de munca dupa o pauza de 2 sapt si imi este un soooommmmnnnn!!! ma duc acasa sa fac nani. va pup si vorbim maine.
monu si bb
mygirl spune:
Iti spun sigur ca la diagnosis Dr. iosup nu face inregistrari video. Si nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca aparatul nu permite. Si eu am intrebat inainte de a merge la eco, si nu am crezut cand mi-au spus ca nu fac. M-am dus cu caseta video, m-am rugat de doctor si mi-a spus ca vrea dar nu poate. In schimb, mi-a facut 2 poze - una cu copilul intreg si una in detaliu cu sexul :). Mi-a mai dat si un raport scos de la aparat cu toate masuratorile facute. Toata afacerea a costat 2.050.000 lei.
Bafta multa, sa fiti sanatosi si sa ne povestesti cum a fost!
Referitor la miscarile bebelusului, sunt zile in care le simt bine, dar si zile in care nu simt nimik...si sunt tare trista cand nu-mi da nici un semn.
Mygirl si Alexandra (21+sapt)
simonaeus spune:
Mygirl, multumesc pt. raspuns.
Intre timp m-au sunat de la Diagnosis pt. confirmare si am mai intrebat iar despre inregistrare. Mi-au spus ca nu se face.
Nu-i nimic, sanatos sa fie.
Oricum noi mergem cu camera noastra si poate reusim sa inregistram ceva.
Simona
at andreea spune:
Mai fetelor, aici la mine la firma apar gravidutele de unde nu te astepti!!!
Azi, o colega angajata de 1 luna jumate a depus o atentionare cum ca e gravida in 3 luni.
Eu, cand am facut cunostinta cu ea, dupa angajare, am glumit cu colegele (stiu ca sunt rea, dar am avut dreptate) si am zis: fata asta ori e mai grasa decat gravida de mine sau e gravida si ea! Si ia te uita de unde sare graviduta!
Dupa barfele interne, fata ar fi fost intrebata la angajare daca e gravida sau nu si a spus ca nu.
Acum, sa judecam:
1. Varianta 1: fata nu stia - la vreo 2 luni- nimic si firma are norocu' asta mare!!!![]()
2. Stia si a mintit ca sa aiba slujba (nu-i chiar micut salariul) si sa adune astfel niste luni: lucreaza pana in luna a 8-a (6 luni) face concediul de maternitate si lauzie (4 luni) care se considera cotizatie = 10 luni din ultimele 12 si gata-totul e ocheiuta.
Desi nu-mi place de ea, faptul ca sunt burtoasa trecuta de jumatatea sarcinii ma cam trage sa-i tin partea: trebuie sa faca in asa fel incat sa-si nasca copilul -primul- si sa-l poata intretine.
E ciudat, de obicei nu tin partea oamenilor care se pun in situatii din acestea neclare.
Andreea si Emma de 21 saptamani (23 de la UM)