Mamici de ianuarie - februarie (71)
Raspunsuri - Pagina 6
corneliaa spune:
Oanaaaaaaaane mai ti mama mult in suspans?
Seb chiar nu vrea sa pape "sarmale"???? Ce-o sa faci daca trece si Revelionul si tot nimicuta-nimicuta?
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
kita spune:
Corneliaa de unde ati cumparat umidificatorul? Ca eu am gasit numai pe net si cam scumpe (in jur de 3-4 mil). Voi ce marca l-ati gasit si cam pe la ce pret?
Multam!
Kita(Alina)
Anuc spune:
Fetelor, dragelor,
In primul rand felicitari lui Lali, cea mai proaspata mamica, sa-i creasca mare puiutul, sanatos si voinicos!!
Apoi, Crinuta, ce flacau frumos ai, sa-ti traiasca si tie, iti vine sa-l papi! Asa vreau sa fie si fata mea, paroasa si brunetica. Sa nu radeti de mine, dar v
reau sa aiba par mult in cap.
Oare, Ingerasa mica o semana cu taticul ei cum voia Ingerasa-mamica?
Shobo, nu merita sa ne facem sange rau pentru oamenii prosti. Iarta-ma ca le zic asa, dar esti foarte rabdatoare daca nu le-ai zis nimic acolo, pe loc, ca sa le pui la punct. Sotul meu e varsator si e un barbat minunat. Si mai cunosc barbati varsatori, toti inteligenti si buni. Iar eu sunt foarte fericita ca fata mea o sa fie varsatoare ca sa semene si sa se impace bine cu taticul ei.
In legatura cu umidificatorul, si eu vreau informatii, chair azi ma duc in Metro sa vad daca gasesc ceva, La noi in casa este ff cald si daca tinem geamurile inchise, nu se mai poate respira, deci e musai sa-l cumparam. Am vazut unul de la Chicco, cel mai banal model cred, la vreo 1mil jumate. Mai mult de 2 mil parca nici n-as da. Sa vedem.
Anuc si BB-lica iubita (32S)
Alina Maria spune:
Buna fetelor , sunt asa de fericita caci astazi de dimineata cand m-am trezit si m-am uitat pe geam 

si totul era alb.Am inceput sa rad de una singura .
Am dormit foarte prost insa am inceput sa ma obisnuiesc , am visat doar prostii si l-am si trezit pe sot .
Viktoria tu cum ai dormit ?
Oana eu zic ca Seb. este foarte mamos si de aceea sta asa de mult la tine in burtica .
Shobo sunt de acord cu toate fetele , nu te supara ca lui bb. nu ii place , tu gandestete doar la voi si la fericirea voastra . Eu fac fetita in varsator ca mama si sincer cred ca e o.k.
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
oana cretu spune:
Cornelia, daca el vrea sa mai stea, ce pot sa ii fac? Se joaca cu nervii mei, dar poate ca Alina are dreptate ca e foarte mamos de ii place in burtica si pentru asta nu ma supar, caci imi doresc sa fie mamos. Cu cateva zile in plus sau in minus...nu-i tragedie. Oricum, as prefera sa fie dupa Revelion, ca sa stau si eu linistita in ultima zi a anului, eventual de pe 2 incolo sa vina, ca pe 1 am de gand sa dorm toata ziua ca dupa aceea cu el...nu mai dorm mult, cum imi place mie. Hai ca plec pana la cineva. Va pup!
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Alina draga am dormit foarte prost, insa m-am obisnuit si eu deja sa ma trezesc noaptea. Imi i-au o carte sau o revista si citesc.
Ma bucur ca aveti zapada, la noi inca nu e nimic insa la munte unde e Doris este destula.
Erica de ce nu iti suni medicul si vorbesti cu el asa cum ti-au spus fetele? Nu te mai chinui, insa eu cred ca daca era rau de tot el iti spunea sau te chema sa mergi mai repede la el.
Cornelia bine a spus tatal tau cu oamenii, sint si eu de aceeasi parere. cum iti mai merge, dar la Coco?
Oana poate Seb vrea sa se nasca de Revelion la 12 noaptea sa fie copilul anului. Te admir sa stii ca ai rabdare de fier, mai ales ca acuma ai numai citeva zile. Stii anul trecut am asistat si eu la doua nasteri in Ianuarie si acuma ma gindeam ca vor asista altii la nasterea mea. Imi amintesc ca la Doris am mers la spital pe la ora 6:50 si moasa ne-a intrebat ce dorim acolo la ora aceea, se facea schimbarea de tura. La care eu am spus , doresc o nastere usoara si un copil sanatos. Se poate? Mai tirziu ne-am distrat amindoua de chestia asta...
Miguelle spune:
Fetelor, eu ar trebui sa nasc pe 1 martie, si am intrat la voi pt ca am o curiozitate : cati centimetri are o burta cu un bebe la termen? V-ati masurat burticile? Desi am mai fost gravida, nu mi-am masurat burta, iar acum voiam sa-mi imaginez cat o sa mai creasca.
Alina Maria spune:
Miguelle , la ultimul control mi-a masurat burtica de sus de la aproape de stomac pana jos si era 35 cm. la 35 de saptamani , nu cvred ca o sa mai imi creasca mult de acum incolo . Sa-mi spui si mie cati cm. ai tu acum si in cate sapt. sunt curioasa sa stiu cat am avut atunci , cu aproximatie .
Viktoria eu zic ca este un exercitiu bun pt. noi pe cand bb. o sa fie alaturi de noi . Eu nu as putea citi noaptea , desi nu dorm sunt f. obosita.
Am terminat de facut mancarea si acum ma odihnesc , am obosit stand in picioare , parca am 80 de ani.
Fetelor o zi placuta in continuare !
Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Viktoria spune:
Draga Miguelle, eu nu mi-am masurat inca burta insa stiu ca o face cei de la spital inainte de nastere. Acuma depinde de fiecare persoana si de kg acumulate in sarcina, cit este de mare copilul, cita apa ai etc. Sarcina usoara