Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ce se intampla? nu-mi merge mie netul, sau voi nu sunteti pe aici?

Eu am atat de mult de lucru la serv. dar nu ami nici un chef, parca nimic nu-mi iese.

Eu am luat pana acum, 33+, 9 kg.

Kita si eu am o problema cu nasii de cuninie. Nici nu ii intereseaza de starea mea. Ei nu sunt din Buc. si toata vara au avut treaba prin Buc si au stat la noi, dar niciodata nu m-au intrebat cum imi este, si au fost aici chiar asta vara cand mie imi era rau si . Niciodata nu au deschis discutia despre botez. Stau f departe de noi si doar anul asta ne-am vazut de 3-4 ori, asta ca au avut ei treaba aici, in rest 1-2 ori pe an ne vedem. Partea cea mai nasoala este ca nasa este sora sotului, deci sigur va interveni soacra mea, caci marea ai dorinta a fost sa ne cunune, iar atat sotul meu cat si eu am fost incantati la acea vreme, dar se pare ca.... nu suntem asa de apropiati pe cat ne-am dori.
Noi avem niste prieteni care vor sa o boteze pe piersicuta, dar nu stim cum sa le spumen nasilor de cununie.
Asa cum spunea si Oana, nasii sunt parinti spirituali si iar eu as vrea sa fie apropiati atat de noi cat mai ales de bb.

ixxi si piersicuta 33+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Ixxi eu sint acuma aiceea.Insa sint foarte obosita deoarece azi noapte nu am putut sa dorm. Cred ca ma duc sa dorm un pic ca la ora 16 vine Doris de la cursul de schi si sint curioasa cum ia placut fara noi. Legat de nasi , e bine sa-i chemati pe cei apropiati voua si nu neaparat rudele. Si cumnata mea ne-a fost nasa la cununie insa i-am spus ca voi chema pe altcineva sa-mi boteze copii si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata!

V.Erica, eu nu stiu ce sa iti raspund la problema ta, imi pare rau.

Fetelor, eu mai am doua zile si fac 40 saptamani. Si Seb se amuza tare in burta.

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

'neata fetele,

eu azi ma simt mai bine, desi la ziua soacrei mele am "suportat" verisoarele sotului meu care sint niste catze impreuna cu mama-sa si... n-aveau altceva de discutat decit ca bebe al nostru daca va fi baiat varsator va fi un pampalau, ca asa sint varsatorii... ca ce nume de bosorog i-am ales... si numai timpenii din astea... daca am zis si eu ca uite ce suturi imi trage a inceput mama lor ca daca acum ma vaiet (si nici nu mi s-a parut ca ma vaitam asa cum i s-a parut ei)... ca la nastere ce mai fac? niste timpite! acolo le-am suportat dar cind am ajuns ac. mi s-a facut o stare asa de rau... am inceput sa pling si n-am dormit toata noaptea si m-am perpelit aiurea si am visat si numai timpenii de imi venea sa mor de ciuda ca nu le-am dat naibii acolo asa pe fatza!... dar am zis sa nu ma cobor la nivelul lor... care si sotul meu recunoiaste ca e jos, asta e! dar sint verisoarele sale si cu astea defileaza, noroc ca nu tre sa le vad asa des... daca ati stii fetelor ce tatze pot fi si cum au intrat pe usa la mama soacra ziceai ca au intrat gaitele nu alta, obositoare de iti venea sa le dai una sa mai taca, eu nu stiu cum le-a suportat atita taica-su, dar saracul intre 3 cred ca a luat-o si ala razna de mult timp ca ala nici nu le baga in seama... Doamneeee... ma si gindeam, dar ele chiar nu gindesc ca o femeie insarcinata e mult mai sensibila si poate pune la inima tot felul de timpenii... dar cum sotul meu a zis ca invidia le face sa fie asa... nu ma mai mir, doar ca nesimtirea e mare in lumea asta!...
oricum m-am suparat si pe mine ca m-am lasat asa afectat si mi-a creat o stare asa de rau interior cit sa nu dorm noaptea si sa pling aiurea... si m-am mai enervat si pe sotul meu ca nu le-a zis nici el nimic, ca el de fapt ride la ele cind le aude asa, si nici nu le baga in seama, si zice ca de ce ascult eu ce zic ele?...

acum mi-am revenit dar nici nu vreau sa le mai vad pe alea mult timp de acum!

Lali, FELICITARI PT MICUT! SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA FERICIRE MARE IN LUMEA ASTA! MINUNILE AU INCEPUT SA CURGA CE MAI IN GRUPUL NOSTRU!

pupici

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

shobo draga,

nu tb sa-ti faci sange rau. Eric al meu este varsator si daca ai sti cat de scump este, cat de sociabil, prietenos, istet pt varsta lui, nu pt ca-s io subiectiva, dar o spune toata lumea, si cunoscuti si necunoscuti...
si privita numelui - si in cazul meu s-au socat unele rude - dar le-am dat la spate .
Voi sa fiti sanatosi!!!

Despre trombocitele mele nu stie nimeni nimic ?

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Erica despre trombocite nu pot sa iti spun nimic. M-am uitat pe buletinul meu de analize si culmea e ca sunt printre singgurele bune (valorile normale sunt intre 150-450 si eu am 323,1). Eu stau prost cu leococitele, eritocitele, hemoglobina, insa dr. as pus ca acestea o iau oricum razna in timpul sarcinii. Ai luat cumva cu cateva zile inainte de anlize medicamente gen aspirina sau alte anticoagulante ca astea din cate stiu eu mai dau valori diferite de normal?
Shobo nu mai pune atata la suflet, ca multi oameni sunt rai? Catele alea au avut copii si mai ales fete, au avut nepoti de la ele? Nu cumva se comportau precum vulpea la struguri, ca daca nu au avut parte de ei acum sunt cam acri rau?
In ceea ce priveste zodia varsatorului si baietii din varsator sa stii ca sunt oameni cu suflet pe al caror cuvant te poti baza. Muncesc mult in viata dar sa stii ca au si realizari, iar Doamne Doamne intotdeauna le-a intins o mana cand au avut nevoie de ajutor.
Eu una ma bucur mult ca o sa am un baiat in zodia asta!

Kita (Alina) si samburasul ei de 34 de saptamani

Mergi la inceput

da, asa e, si eu cunosc 4 colegi in zodia asta (baieti) si toti imi sint dragi, adica nu mi-au lasat vreo impresie de tantalai, ba 2 din ei daca ai stii ce curtati sint la birou de fete si ce fete frumoase roiesc in jurul lor... nu-ti vine sa crezi! si toata ziua sint sunati de fete pe la birou si ceilalti se minuneaza ca ce fac de sint asa cuceritori... nu am nicicum impresia ca ar fi tolomaci, dar absolut deloc! si unde mai pui ca sint si dintre cei mai norocosi, cel putinn unul cu care stau si eu in birou ne-a uimit pe toti cit noroc poate avea la orice tragere la sorti care mai are loc pe la noi prin ture si in timpul serviciului... toti il vor coleg de tura ca e norocos tare si nu au pb. in acea tura!
de aceea si eu ma bnucur ff mult ca o sa am un baiat varsator, doar ca atunci in seara aia alea au reusit sa-mi strice bucuria pe moment f rau... nu stiu, m-or fi si deochiat ca tare rau mi-a fost asa in interior, psihic!

oricum m-am usurat si eu povestindu-va voua aici, multumesc de incurajari fetele!

va pup

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Salutare burticute!

Nu va mai necajiti mai pentru toate vorbele in vant aruncate de oameni de doi bani.Fie invidia, fie prostia ii fac pe oameni sa vorbesca asa. Va mai repet odata ceva ce zicea mereu tatal meu: PE PROSTI SA NU TE SUPERI NICIODATA CA INSEAMNA CA ESTI MAI PROST CA EI, SAU DE UNDE NU E (ADICA MINTE) SA NU CERI!!!!
Stiu cum e, va inteleg perfect, si eu sunt si acum cu atat mai mult am devenit sensibila la atacuri de genul asta pe care le am si eu din belsug. Exemplu de replici de la cumnata mea nu mai departe decat in ziua de Craciun: "Ce fraieri sunteti, eu am gasit patut ca al vostru cu 150.000 lei, nou! " sau..ce mofturi pe capul vostru cu strilizatorul de biberoane, umidificatorul sau pompa de san, da' ce noi am crescut cu asa ceva?" Imi venea si mie sa plang...dar ...am trecut peste si nu m-am gandit decat la faptul ca ea are 25 de ani si are priobleme mari , nu face copii, si ca e invidioasa.
Astia sunt...eu sunt mandra de mine ca am cumparat toate astea pentru bebe, mai ales ca imi usureaza mie munca ca sa am mai mult timp de petrecut cu el, nu de stat in bucatarie si pazit oala in care a fiert ciorba ieri si in care ea probabil ar fierbe biberoanele.
Asta e!!!! fericirea mea mi-o fac eu cum vreau, nu cum cred de cuviinta altii, indiferent de gradul lor de rudenie.

Capul sus, ce bucurie mai mare putem avea acum decat faptul ca micile minuni sunt pe drum? Restul? la naiba' cu ele!!!

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Erica, nici eu nu stiu de trombocite dar parerea mea e sa nu te a,balezi de ce zice vecina aceea si sa nu asculti decit medicul tau care va considera cel mai bine ce e de facut!... nu are sens sa apleci urechea la altii, suna-ti mai bine medicul chiar daca mai sint zile pina sa mergi la vizita, nu mai astepta pina atunci si afla imediat daca e ceva mai grav sau nu! eu asa am facut de cite ori mi-a fost mai frica de ceva si nu mai aveam rabdare pina la vizita la medic, il sunam! si apoi ma linisteam imediat!

Bafta! sa fie bine
si multumesc

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Shobo, nu mai pune la suflet, ca iti faci tie si lui bebe rau. Cum a spus si sotul tau, sunt geloase. Iar persoanele geloase nu fac decat sa raneasca pe cei din jur, cautand motive (in cazul tau numele si zodia lui bebe). Dar sa sti ca numele trebuie sa va placa voua in primul rand. Iar legat de zodie, eu toti varsatorii (varsatoarele) care i-am cunoscut sunt persoane de nota zece. Tu trebuie sa te gandesti la voi trei, ca o sa aveti o viata excelenta. Te pup!

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput