Mamici de ianuarie - februarie (71)
Raspunsuri - Pagina 4
kita spune:
Ce baiat frumos este Rayan!
Pai in ritmul asta, or sa moara toate fetele dupa el.
Asa ca tu Crinuta pregateste-te sa devii repede SOACRA.
Iar cand ai timp sa ne scrii povestea nasterii lui Rayan
Kita (Alina)
aurelursu@k.ro spune:
Crinuta, ai o scumpete de baietel. Sa creasca mare si sanatos!!
Coraly, ne faci o surpriza ca vad ca nu ai mai intrat?
pupici
adita spune:
Lali, felicitari pentru puiut
Crinuta, superbe pozele. ce par mare are Rayan, nu imi vine sa cred.
Kita, mai bine vorbesti direct cu nasii, sa stii sigur daca vor sau nu, sa nu aveti pe urma discutii din cauza asta.
V. Erica spune:
Crinuta, e tare frumusel puiul, sa va traiasca !
Lali, asteptam sa-l vedem si pe-al tau!
Fetelor, am o problema 

. Poate stie cineva sa ma scoata un pic din ceatza: ce inseamna trombocite prea mici? Am facut de doua ori analizele si au iesit prea mici. Nu mai am rabdare pana maine seara cand ma duc la dr. Mi-e frica
. Data trecuta cand am fost si a vazut analizele, s-a cam incruntat si m-a pus sa repet analizele. Acum o ora a fost o vecina pe la mine care m-a speriat si mai tare, spunandu-mi ca e nasol rau, da` n-am inteles prea bine de ce... Sper sa nu fie afectat BB... OOOOOFF !!!
PLEASE, HELP!
Dana
si Eric
amary19 spune:
Lali, Felicitari!!!!
Sa fiti sanatosi, iar baiatul sa fie si cuminte si mincacios si voios!!!
Mai dar cite cadouri ai primit anul asta. Toate unul si unul.
Am vorbit azi cu Ingerasa. Este acasa de joi. E fascinata de Bia. A zis ca e o mincacioasa si e si f cuminte. Oana sa stii ca a intrebat de tine. I-am zis ca Seb inca mai sta la tine in burtica!
Tomasa ma bucur ca esti bine!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
RamonaS spune:
FELICITARI LALI!!!!!!!!!!!

SA ITI TRAIASCA PUIUTUL DRAGOS! SA FITI SANATOSI!
SARBATORI FERICITE!
Ramona
si
Sara (32+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
oana cretu spune:
Amary, ma bucur ca nora mea este cumintica si mancacioasa. Sa le pupi din partea noastra cand mai vorbesti cu ele.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
kita spune:
Buna Dimineata!
Astazi am mai crescut si noi un pic,intram in 34 de saptamani... si suntem cam matinali.
Eu una nu mai pot sa mai dorm noaptea, ma trezesc transpirata si cu o senzatie de sete, iar daca beau noaptea, apa mi se transforma parca in bolovani in stomac. Pana acum nu am avut deloc arsuri sau dureri de stomac; chiar eram fericita ca am scapat de asa ceva;
Apropos! voi cat ati luat in greutate pana acum, ca eu am luat 12,5 kg dela UM (deci in 33 de saptamani) si cred ca spre final ajung la un 16kg.
Kita(Alina) si samburasul vioi!
ixxi spune:
Buna dimineata!
ixxi si
piersicuta 33+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi