Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, ne-a cazut buricul!!
In rest nu facem prea bine, avem colici, iar eu am exagerat cu efortul azi, am ridicat cadita, si cand il imbracam am simtit ca ma arde in partea stanga. Mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva. Poimaine merg sa imi scoata firele. Sper sa nu fi facut vreo boacana pe acolo.
In afara de asta m-am trezit cu 2 galci, flegmoane in ambele parti si acum stau cu gheata sa nu ajung la cutit.
Oricum, Rayan imi da putere sa trec peste toate.

Cand voi avea timp voi scrie pe-ndelete povestea nasterii, insa acum chiar nu am timp.

pupici

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Te credem Crinuta ca ai multa treaba, insa te rugam sa ai grija de tine si sa nu faci acuma prostii sa ti se intimple ceva cu firele. ii dai ceva pt. colici sau deocamdata nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Am intrat si eu mai devreme!

Oana, o sa le transmit! Eu zic sa te duci la medic cind implinesti 40s pentru ca eu stiu ca dupa aceasta data(cel putin in Romania) te monitorizeaza. Nu e bine sa stea nici bb f mult in burtica dupa aceasta data! Nu vreau sa te sperii, dar dupa 40s placenta este imbatrinita sau imbatrineste f f repede.

Anuc sa stii ca ingerasa mica seamana cu tatal sau!
Si are si ea plete!

Crinuta, Rayan este un scump! Sa-ti traiasca!

Simona cind nasti?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Crinuta , stai mai linistita cu treburile esti inca foarte proaspata dupa nastere si poti avea repede probleme . Daca ceva precum apa din cadita , sta in loc cateva ore pana vine sotul si o arunca nu e nici o problema .
Am foarte mult respect pt. tine ca totusi ne mai dai semne de viata , dar mai important este sa te stim bine .
Prietena mea are si ea un bb. pe care-l doare burtica , ea ii da si un altfel de lapte in afara de cel de la san si spune ca schimbarea il ajuta . De la san ii da lapte cu anticorpi si din sticla lapte care ii linisteste durerile de burtica .
Viktoria deci sa inteleg ca daca Doris nu e acasa ai mai mult timp si ne scii mai des ? pana cand sta Doris in munti ?
Am si eu o intrebare , mie mi s-a marit si ingrosat linia maro de pe burta , oare de ce , e asa de urata , oare o sa dispara , la voi cum e ?

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Kita, l-am luat de la Metro cu 1.600.000 lei si e de la Chicco.

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Despre umidificator era vorba.

Viktoria Coca e bine , merge joi la control. O supara doar mainile si picioarele care i se umfla sau amortesc.
Noi suntem bine...miscam non-stop, de vorba cuiva (Amary19) cand nu misca era rau acu' e rau ca misca prea mult! Suntem cuminti, n-am mai avut contractii , dar suntem foarte foarte jos.....ne pregatim. Sper totusi sa trecem de 1 ianuarie.

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Alina, si la mine e mai groasa decit la inceput! Eu am inteles ca dupa ce nastere o sa dispara treptat.
Viktoria sa inteleg ca abia astepti sa se intoarca Doris! Cred ca tie dor tare chiar daca a fost plecata doar 2 zile!

Crinuta, fi cuminte!

Andrutza ma bucur ca mai dai semne de viata!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor dar cum arata acel umidificator , ca poate imi cumpar si eu , nu am auzit nimic de la fetele de aici care au copii , cat trebuie sa fie umiditatea in camera si cum verifici ?
La ora asta nu mai este decat foarte putina zapada pana maine nu mai e nimic.Asta e m,a bucur ca a fost si atat.
Galaxy tu esti bine ? cum te mai simti ?

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Alina Maria , umidificatorul la mine este necesar pentru ca facand caldura cu calorifere electrice, aerul se usuca foarte tare. Noi cei mari ne trezim cu gatul uscat , dormim cu gura deschisa si ai senzatia ca te sufoci. Am citit pe site-uri de specialitate ca pentru bebei e foarte bun , previne astmul!!! Este o cutie triunghiulara (asta a mea de la Chicco) in care torni 5 l de apa o bagi in priza si 8 ore cel putin , scoate aburi parfumati daca vrei care regleaza umiditatea aerului.
Poate ca pare un moft, dar crede-ma ca eu stiu pe pilea mea cat de rau e sa fie uscat aerul in camera. Si stiu ca merge cu metode babesti ca oale cu apa pe calorifer....dar parca e mai usor cu acesta care are si reglator si se si opreste singur cand se goleste.
Cred ca exista poze pe bebelusultau.ro.

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Sunt super incantata ca am fost astazi la control si Nea Doctoru a spus ca am un baiat bine dezvoltat.
Este pentru prima data cand plec de la el din cabinet si nu mi-a dat de facut un pomelnic de analize (decat hemoleucograma-cea cu eritrocite, trombocite, leucocite, coagulare etc), nu mi-a prescris alte medicamente si nu mi-a crescut doza la injectiile pentru ianuarie...
Imi vine sa sar intr-un picior de bucurie!!!
Cornelia merci de raspuns, dar cred ca mai trebuie cumparat si un higrometru de camera?, nu-i asa?. Pe asta l-am gasit la 750000 lei pe net, ai gasit cu mai putin?

La noi in casa, in camera lui bebe m-am uitat la termometru si temperatura variaza intre 26-28 de grade Celsius, pentru ca dau astia caldura in nestire, astfel incat cred ca o sa cunparam si noi umidificator.

Kita

Mergi la inceput