Mamici de ianuarie - februarie (71)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Eu am facut 40 saptamani si tot somnambula am ramas....![]()
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Amaya spune:
Buna dimineata fetelor,
am si eu o intrebare: exista printre noi o persoana care se pricepe la calcularea salariilor? am si eu nevoie de o parere avizata
Oana si comoara 33+ sapt
crinuta spune:
Fetelor, eu am avut rahi anestezie la cezariana, la fel si Lali. Am vorbit cu ea si nu i-a mai facut combinatia rahi-epidurala.
Eu personal nu am avut nici o problema in urma sau un timpul anesteziei de genul dureri de cap, ameteli, friguri, etc. M-am simtit chiar foarte bine, desi am ridicata si miscat capul.
Crinuta si micutul Rayan
kita spune:
Crinuta dar tu inainte de a ramane insarcinata, sau ma rog, pe parursul sarcinii ai avut dureri de cap?
Ca uite eu m-am tot jelit cu durerile astea,iar in primul trimestru a fost un calvar ca nici nu am avut voie sa iau nimic!
Astazi, probabil ca de la vreme simt o usoara vajaiala, care din antecedente stiu ca se va transforma intr-o migrena de toata frumusetea (dar mai spre dupa amiaza
).
Kita (Alina)
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Vad ca sunteti voioase!
Simona, ce bine ca sunteti bine (sa fac un joc de cuvinte)
Iti doresc sa nasti cind iti doresti tu!
Oana, vad ca Seb se tine bine de tine! Inseamna ca ii place!
Coraly, ma asteptam sa fi nascut deja. Vezi ca nu te-am mai incurcat!
. Important este ca esti bine!
Crinuta, tu nu ai nascut pe 21 dec?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Buna 
ieri nu am mai reusit sa intru deoarece am avut o problema technica cu internetul Noroc ca pina azi l-au reparat.
Pe linga asta am fost ieri si eu la cumparaturi pt. Revelion si am gatit niste peste si o supa de ciuperci.Insa ieri m-au apucat niste dureri de spate, de am crezut ca mor. Nu sint asa sensibila din fire, insa ieri imi venea sa ma urc pe pereti. De la spate si pina la degetul mic de la picior. Nici nu m-am putut ridica la inceput sa merg sa o aduc pe Doris acasa. Sotul meu sa speriat saracul foarte tare si a venit repede acasa si isi facea ginduri ca ce voi face deoarece mai am o luna jumate. ma vedea deja in pat, zacind ca o baba.Insa azi am facut niste exercitii si ma simt mai bine. Voi ce gatiti pe miine de Revelion?
Eu voi ramine 2 ani jumate acasa. Insa poate daca
e sanatos(a) voi mai merge dupa un an la sfirsit de saptamina o zi sau doua la munca, sau eventual voi face un schimb de noapte.
Picioarele inca nu mi s-au umflat insa cum va spuneam dorm putin noaptea si ma mai doare spatele din cind in cind.
Oana ti-am vazut pozele si a trebuit sa zimbesc, aceleasi camasi de noapte sint si la noi in Austria la spitalul unde merg sa nasc eu. Ai si tu o burtica mare si frumoasa, cred ca Seb va fi un flacau voinic.
corneliaa spune:
'Neata fetele,
Mai dar grabite mai sunteti toate!!! Toate vreti sa nasteti imediat dupa Revelion! Numai eu sper sa mai stea gagalicea macar pana pe 6-10 ianuarie.
Oanatot nimicuta-nimicuta????
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
Viktoria, eu o sa "gatesc" cel mai mult. Desi sunt innebunita dupa gatit, anul asta nu fac aproape nimicuta, MA DUC IN VIZITA!!!!! Asa ca o sa manac pe unde ma duc! N-am chef de stat in picioare, si-asa pe mine m-au luat niste dureri de burta cam nasoale, dar mai ales n-am chef de spalat vase. Asa ca...pap in deplasare anul asta!!!!O sa fiu o
linistita si odihnita!
(37 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
coraly spune:
Amary, deocamdata nimic nou sub soare ![]()
Mona, care era Ioana, dintre cele 3 care erau la acelasi termen cu mine? Oricum, ma bucur ca a mers usor, si eu sper din tot sufletul sa fie la fel si la noi. Legat de sare, sa stii ca nu e sigur ca o sa te ajute prea mult faptul ca mananci nesarat... cauzele adevarate tin de modificarile de sarcina. Numai sa nu ai tensiune, asta e important.
Coraly, 39+