Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna fetele,

Crinuta, ti-am vazut si eu minunea!
Sa va traiasca, este super simpatic cu parul asa mare si vilvoi

Simona, ma bucur ca bebelina ta va mai sta la caldut sa mai creasca pina pe 7 ian. chiar de ziua ta! multumesc de sfaturi, chiar ca ma gindesc ca data viiotare daca mai e cazul sa le-o zic in fatza fara menajamente, ca sa ma racoresc si eu...

Eu am vorbit data trecuta cu dr. Tutunaru la control despre epidurala si mi-a zis ca mi-o cumpar atunci pe loc la nastere de la anestezistul ce va fi de garda in spital, dar acum imi dau seama ca daca e noapte si ala nu e pregatit cu nici o trusa...ar fi groaznic... si mi-a zis ca sint 2 tipuri: de 500mii si de 1 milion... dar ca tipul smecher probabil imi va spune ca n-are decit din cea de 1 mil. (si probabil mi-o va vinde pe cea de 500mii)... si ridea si el; deci si dr-ul stie de ce smecherii fac anestezistii aia pe acolo... da mi-a zis sa stau linistita ca ambele isi fac efectul bine, e doar vorba de fitze de a o lua pe aia mai scumpa... ca practic nu e nici o difer. intre ele...

va pup

Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Simona,
Daca am inteles eu bine nu tb sa venim cu trusa de acasa, o gasim in spital, stii cat costa, ti-a spus, sau e inclusa in asigurari ?
Si pt mine tot roz, ca tot veni vorba... Da` baietei nu face nimeni la Dr. Tutunaru ?
O sa cer si eu lamuriri dupa Anul Nou, da` iata ca Leta ne-a luat-o inainte - si-a luat deja trusa... Nici io nu mai am rabdare, vreau sa fie totul pregatit .
Mie mi-a zis ca anestezia va fi rahidiana + peridurala, la voi cum e ? Va lasa sa intrati in travaliu sau va programeaza ?
Leta, tie cand ti-a dat `termenul`? Hai si tu, numa` Dom Dr sa faca fata ...

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Si io fac cezariana si i-am zis d-nei doctor ca as vrea cu epidurala, ca de anestezia totala mi-e cam frica. Lali si Crinuta ce anestezie au avut?
Verisoara mea are 2 cezariene, prima cu anestezie totala si a doua cu epidurala. La a doua a zis ca a fost mai nasol, ca adurut-o operatia ( a avut si ceva complicatii) dar cu toate spusele ei, mie tot mi-e mai frica de anestezia totala...
Zicea ca la epidurala au lasat-o la reanimare noaptea si nu a ajuns la buton sa cheme asistenta sa-i mai faca ceva calmant (ca anestezistul iti lasa cateterul inca multe ore dupa operatie si niste fiole pe care sa le mai bage asistentele dupa aia, pentru a nu mai simti durerea de la operatie).
Simona, tu faci cezariana cu epidurala?

Megg 37+ si bb Mara

Mergi la inceput

Erica, mie mi-a zis ca ma programeaza, daca n-o programeaza bebe pe dansa.

Megg 37+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Adela, merci frumos.
Ti-am raspuns pe PM. Da, am noroc, sper sa ma tina . Uite, bebe se bucura asa de tare incit a inceput sa topaie (sa-mi dea cu piciorul in splina). sa ai un Revelion frumos! (in paharul tau e sampanie, ca tu ai voie)

Erica, nu stiu exact cind nasc, oricum la inceputul lui ianuarie. Teoretic se poate intimpla oricind.
(Mai ales ca eu inca merg la serviciu unde stau min. 8 ore/zi + condus masina cam 20 km/zi). Dorinta mea este insa sa nasc cit mai repede, intrucit mie sarcina nu prea imi prieste (nu stiu daca hormonal sau din cauza ca am stat in pat primele 3-4 luni...). Din fericire bb a crescut si s-a dezvoltat normal, asa ca se poate naste oricind acum.

Megg, si tu esti pe forum la ora asta? Si Shobo...Ce de lume!
Mai bine aveam un chat sau intram pe un Messenger - faceam o conferinta :)

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Leta, eu d-asta sunt si pe forum, ca pe la 10 saeara ies pe yahoo messanger si vorbesc cu prieteni de "pe-afara".
Maine ma duc la control, sa-mi tineti pumnii. Adica sa ma trimita acasa pana saptamana viitoare...

Megg 37+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Megg,
despre Crinuta nu stiu, dar Lali a avut combinata - rahi+peri - de- abia astept sa intre si sa ne spuna cum fost...
Leta,
la tine tot asa va fi, te lasa sa intri in travaliu ?

Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mai dar ce activitate la ora asta...
Lali era super-incantata de dr. ei, s-a simtit bine imediat dupa nastere. Si ea a spus ca abia asteapta sa intre pe forum si sa puna pozele bebeului.
Erica in final cum ai rezolvat tu cu analizele?
Leta tu ai stat cam pana in septembrie acasa, iar eu incepand cu octombrie (atunci de la Thalia) nu mai stiu cum imi arata biroul. Noroc ca ma mai sunau colegii si ma mai intrebau de una si de alta, si mai aveam si eu la ce sa ma gandesc si ce solutii sa le dau de rezolvare a problemelor ca de nu cred ca ma urcam pe pereti...
Apropos, stiu ca este foarte devreme dar voi v-ati gandit cat timp o sa stati acasa cu cel mic? (3 luni,6, 1 an , 2 ani?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Kita ai pus o intrebare excelenta , si m-am gandit de multe ori , dupa calculele facute de mine daca se naste Mandy pe 23 ian. eu ma duc la lucru in vacanta de vara adica dupa 6 luni pt. a lucra iunie , iulie si august , asta daca vine sora mea cea mica sa aiba grija de bb. altfel nu o sa pot.intre timp vreau sa fac cursurile de masj si sa-mi gasesc de lucru in domeniu sau sa-mi fac acasa propia afacere .
Cam atat imi doresc pe anul viitor , iar cu timpul am sa invat si am sa combin masajul cu aroma terapie, cromo terapie etc.
Voi ce va doritii pt. noul an ?
Inca 4 zile si pot naste acasa , nu-mi vine sa cred ca se apropie termenul , doar 3 saptamani in total , de abia astept desi imi este tare frica de dureri .Mie frica de necunoscut .

Alina ,Wichard si bb. 36 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu imi doresc ca in anul ce vine sa cumparam un teren de casa prin preajma Bucurestiului! Sotul meu, pe langa pretentiile pe care le emite, nu este de acord, argumentandu-mi ca nu o sa avem bani nici macar sa imprejmuim terenul, dar sa o si construim.
Insa eu tot mai sper sa-mi realizez acest vis.
Kita

Mergi la inceput