Mamici de ianuarie - februarie (71)
Raspunsuri - Pagina 12
aurelursu@k.ro spune:
Witchie, spune mi si mie cat costa trusa epidurala si pe unde e farmacia la MUnicipal. Ai idee ce program au?
multam mult
pupici
Leta spune:
Da, Anda, sa ne zici si noua cit costa. Ma gindesc ca ar trebui s-o cumpar si eu, ca nu mai am asa mult...
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
kita spune:
Aurelusu ma bag si eu in discutie:
Eu una aranjez carnea frumos in castronele, iar deasupra la bucatica de carne tai si o feliuta de lamaie(incearca si tu la unul din ele si daca nu iti place sa nu ma injuri prea mult- mai taie din gustul de usturoi), peste care torn apa fiarta, si apoi le scot pe balcon (la noi este balconul inchis si le pun pe un raft, insa neacoperite si se incheaga ele cam in cateva ore, daca nu oricum a doua zi sunt bocna si le acopar abia atunci cu ceva).
Era sa uit: eu una adaug si unul sau doua plicuri de gelatina ca sa fiu sigura ca se intareste piftia, in functie de cantitatea de apa.
Kita si samburasul vioi de 34 de saptamani
oana cretu spune:
Gabiu, si eu tot fierbinte o pun peste carnita. Si o las pe balcon, dupa care la frigider, cand se raceste.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
oana cretu spune:
Am pus si eu, in sfarsit cateva poze cu burtica, ca nu am facut decat foarte putine.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Witchie spune:
Epidurala costa 700.000 si se cumpara de la farmacia particulara din cadrul spitalului Municipal, farmacia se cheama Fullbog sau asa ceva. Eu nu am mai ajuns azi dar maine ma duc sigur si o sa incerc sa o vad si pe Lali. Nu stiu exact orele de functionare ale farmaciei dar banuiesc ca e ceva de genul de la 10 la 18 in mod cert.
Doctorul meu a zis ca e bine sa o cumpar din vreme, in caz ca ma apuca nascutul noaptea.
700000 mi se pare ok ca pret, voi ce spuneti?
Anda, 36+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Witchie spune:
A propos de epidurala roz si farmaciste, cred ca totusi ar merita sa vedem ce fatza ar face daca am cere pe un ton foarte serios o epidurala de dama:)
Meserias doctor Tutunaru asta:)Sa cititi pe infertilitate.ro ce scrie despre luna a 9a si nastere, pe mine chiar m-a ajutat recapitularea
Anda, 36+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
amo2004 spune:
Fetelor, multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc cu Lioton/STIMUVEN. Am fost la medic azi, maine imi fac sumar de urina si imi sun dr. cand am rezultatul. Mi-a dat o reteta, dar iau medicamentul numai in functie de rezultatul analizei, si m-a trecut pe regim fara sare (deloc!!) S-a speriat cand mi-a vazut gleznele. Adevarul e ca arata rau de tot; sotul meu nu a vrut sa mearga azi la servici sa se asigure ca ma duc la medic...
Coraly, deci esti inca in stand-by. Daca e sa se intample, nastere usoara si sa ne dai de veste. Ioana, tipa care venea cu noi la gimnastica, a nascut joia trecuta o fetita de 3,5 kg si mi-a transmis ca a fost mai usor decat se astepta. Doamne-ajuta sa fie la fel si in cazul nostru.
Mona, 38+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
Leta spune:
Adela, iau eu trusa daca nu ti-a cerut-o deja altcineva pe PM. Dar nu gratis, tre' sa iti dau ceva pe ea totusi - m-as simti prost sa o iau pe degeaba.
Daca mai e valabil, please, spune-mi.
Merci :)
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Leta spune:
Si bine zici, Adela, despre noroc. Eu sint cea mai plingacioasa gravida din lume...mi-ar prinde bine ceva noroc la nastere...
Leta 36+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...