Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Burtici, cum ma ridic din pat, cum mi se umfla picioarele. arata ca niste pernite. Seara abia reusesc sa ma mai incalt, asa umflate sunt gleznele. In plus si mainile si fata s-au umflat putin. Tensiunea e mica, iar analizele de urina de acum o luna erau in regula. Dr. de familie are program azi de la ora 14, sper sa-l respecte. Dintre voi mai sunt burtici cu aceasta problema? Ce as putea sa fac sa ameliorez situatia? Nu prea se dezumfla nici daca stau cu picioarele pe ceva mai sus...

In ceea ce priveste alunitele, si eu m-am trezit cu cateva pe gat, piept si in zona axilelor. Sper din tot sufletul sa treaca!

Mona, 38+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Simona, Erica, vreau si eu sa nasc la inceputul lui ianuarie, odata cu voi...
Oare pot sa comand o trusa epidurala galbena sau rosie? Ca nu prea ma omor dupa roz.

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Cum vine asta cu trusele de epidurala roz rosii galbene? Explicati-mi si mie va rog, sa stiu ce sa cer cand merg la spital...

Anda, 36+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Gabiu, si eu mai experimentez din cand in cand arsuri din alea urate. Daca nu imi trec cu lapte, iau o tableta de malox, o zdrobesc intre dinti si o inghit. De obicei imi trece.
Mona, legat de umflarea picioarelor nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, eventual pot sa te consolez la gandul ca eu am inceput din luna a 5-a si tot asa am tinut-o. Mi-am schimbat pantofii, mi-am tot luat tensiunea, din cand in cand se mai dezumflau, dar acuma de 2-3 saptamani nu se mai dezumfla deloc. Asa ca nu prea am ce sa fac. Sa nu stai mult pe scaun ca e o pozitie nefavorabila. Cand stai jos, stai pe partea stanga si cu picioarele putin ridicatefata de restul corpului.

Alte vesti, am fost azi la control. Nici un semn, capul este mobil, colul nedilatat, asa ca n-am decat sa astept, ca si Oana :) M-a programat din nou in 2 ianuarie la monitorizare, chiar atunci ar fi termenul...sa vedem cand se hotaraste copilul sa iasa...poate prindem Boboteaza

Coraly, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Coraly, asteptam amandoua. Doar ca la mine era dilatat la 2 cand am fost la spital.:) Eu as vrea sa prind data de 7, de Sf. Ioan, adica ziua mea de nume.

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Anda, era doar o gluma de-a medicului nostru. I-a zis Simonei sa comande trusa roz pentru ca asteapta fetita. Daca avea baietel, ii zicea sa comande una albastra.

Eu am tot fetita, dar nu-mi place rozul, de aceea intrebam - tot in gluma - daca pot comanda una galbena.

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Dana, acum ca mai intrebat cu insuratoarea, sa stii ca m-am gindit si la maritis (ca e fetita), insa imi dau seama c-ar trebui sa postez subiectul in alta parte (ca la noi altele sint preocuparile)
Coraly, poate cind te duci la monitorizare rezolvi si problema
Anda, eu cred ca fetele glumesc in legatura cu diversele culori ale trusei de epidurala, asa ca nu stresa farmacistele cu o anumita culoare.
Mona, problema picioarelor umflate o am si eu, insa desi initial credeam ca este din cauza kilogramelor puse pe mine (nu putine), inteleg ca unele gravide retin apa mai mult decit altele si din cauza asta se produce umflarea gleznelor etc. Oricum mai avem doar putintel.
Alina Maria, nu te mai gindi la visele urite pe care le ai. Esti ingrijorata si subconstientul lucreaza si in somn din cauza asta ai tot felul de vise ciudate.
Ma duc sa ma pregatesc pentru ca trebuie sa plec la dr.
Alina si BB-lina 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Pentru dezumflare: mancati grephfruit ca elimina apa din organism.
Pentru arsuri:lapte (la mine a functionat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mona pentru dezumflarea piciaorelor poti sa folosesti Lioton gel (mie mi-a fost trecut pe scrisoarea medicala de catre dr. ginecolog), si nu are contraindicatii, este insa scump cam 200000 lei, sau un unguent naturist, tot la farmacie se gaseste STIMUVEN, insa sa cauti sa fie gel nu crema, asta este cam in jur de 65000 lei.
Pupici,

Kita si samburasul vioi de 34 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetele scumpele, multumesc pentru sfaturi. O sa le incerc pe toate, pe rand bineinteles.
Coraly, eram sigura ca ai nascut. Si la mine capul era mobil, colul scurtat, nici un semn ca ar vrea sa iasa.
Oana, vreau un sfat in legatura cu piftia ca maine imi fac damblaua in sfarsit. Dupa ce fierb carnita las zeama sa se raceasca apoi o pun in castronele? Sau o pun asa fierbinte peste carne si dupa ce se raceste o pun la frigi? Sper ca ai inteles ce vreau sa spun .
pupici

Mergi la inceput