Mamici de ianuarie - februarie (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bravo cornelia,
Ai grija de tine si de baby. Eu nu ma grabesc sa nasc, am rabdare pina in Februarie cind va vrea sa iasa copilasu. Ma sunat acuma mama si a plins la telefon si eu cu ea. Tatalui meu nu ii merge prea bine cu tensiunea, a fost ieri la medic si azi i-au schimbat tratamentul. Se gindea beata mama ca si eu am nascut ieri noapte deoarece am avut asa mari dureri.Pe urma mi-a reprosat ca sint deoarece am trimiso pe Doris singura cu autobuzul fara noi. Bunica mea, mama tatalui locuieste la ei in timpul iernii si este si ea picata pe pat, plus de aceea e o fire foarte dominanta si ii face zilele grele la tata si mama. Tata e in pensie si deci are cel mai mult grija de ea. As vrea sa merg sa-i ajut insa nu pot acuma, imi este frica sa ma pun gravida la drum si pe urma cu cine o las pe Doris cind merge la scoala? o fetelor sint asa de suparata in moment. Sper ca Anul viitor sa ne aduca mai multa sanatate la toti, sa fim mai toleranti cu cei din jurul nostru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Kita, intr-adevar, este oribil sa stai acasa.

Megg, sa ai bafta la dr. si sa fie cum vrei tu!

Erica, inca nu stiu cum va fi la nastere. Eu sper sa se declanseze singura cit mai repede. Pe de alta parte, daca bebe e bine dezvoltat n-as sta sa depasesc...Chiar nu stiu. Tot ce stiu cu siguranta este ca ABIA ASTEPT SA NASC! O sa vorbesc cu dragul de dr. despre asta.

In alta ordine de idei, ma pregatesc sa-mi iau adio de la acest an - care din punctul meu de vedere a fost un an de - si ma rog ca 2005 sa fie un an foarte-foarte bun atit pentru mine cit si pentru voi toate; sper ca vom ramine prietene si ne vom intilni si cu bebeii asa cum ne-am dat intilniri cind eram doar niste burticoase.

Si mai am o intrebare...care e diferenta dintre anestezia rahidiana si epidurala (eventual si peridurala...). Nu inseamna acelasi lucru (in coloana)?

Leta 36+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Leta din cate mi-a spus Ingerasul la una te inteapa intre nu stiu are si care vertebra iar la cealalta intre alte vertebre, oricum intepatura este in coloana, cateterul si substanta utilizata fiind aceleasi.
Dar ca sa fim sigure o sa postez un subiect pe aceasta tema!
Kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata! Am sa pregtesc subiectul urmator, dupa care va povestesc cosmarul meu care m-a facut sa ma trezesc acum, desi m-am culcat la 4.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Continuarea la mamici de ianuarie - februarie (72):http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39214

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput