Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Lasa copilul in pace sau macar pune-i tobele alea cand stii ca e treaz, ok?
Uite si piesa cu tobe - Era - Cathar Rhythm. Daca ai cum sa primesti (ym sau un mail urias), ti-o trimit eu.

Anda, 35+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Merci mult, Anda, am gasit piesa pe net. Acum o ascult si bebe se misca

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Buna fetelor. am revenit, desi vad ca nu prea mi-ati dus dorul. eu una am stat ca pe ace zilele astea cat nu mi-a mers calculatorul, abia asteptam sa aflu ce ati mai facut, cine a mai nascut.
Felicitari proaspetelor mamici, sa fiti sanatoase si bebeii vostri la fel.
eu am intrat in panica, fiindca simteam copilul foarte jos si credeam ca o sa nasc in curand, dar am fost la control si se pare ca m-am inselat, nu sunt semne de nastere. bebe era bine, avea 2.800-3kg la 35 de saptamani, si daca nu intervine vreo problema pana atunci, sunt programata la operatie pe 10 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele, va urez un Craciun linistit si bebei cuminti!
Eu ma pregatesc acum sa plec de la serviciu. La noi toate femeile au avut liber azi, dar eu nu.....Oricum sper sa ajung acasa sa fac bradutul si ceva pregatiri.

ixxi si piersicuta 32+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Adita, te inseli, ti-am simtit lipsa si de abia asteptam sa ne dai un semn ca esti bine. Bine ca BB-lusul este cumintel!

Leta, poate copilul are alte preferinte muzicale si de-asta nu reactioneaza. Nasa mea imi povestea despre baietelul ei ca in primele saptamini nu reactiona la nici o jucarie muzicala, asa cum nu reactioneaza nici acum la 9 luni. Ii plac insa anumite melodii la care reactioneaza "cintind". Si are auzul foarte fin, insa e foarte selectiv in privinta muzicii.

Miha, esti binevenita printre noi si ne-ar prinde tare bine niste vorbe de incurajare. Cum a fost nasterea ta?

Lali, vad ca sintem cam in aceeasi situatie: nu stim exact cind vom nate chiar daca vom avea cezariana. La mine ar fi pe undeva intre 30.12 - 4.01.

Va doresc tuturor un Craciun Fericit, sa fiti sanatoase si iubite, si o masa imbelsugata! sa va aduca tot ce va doriti!

Alina si BB-lina 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Leta ma bucur mult pt. tine , acum cred ca te-ai linistit .
Adita nu te-am uitat ci pur si simplu suntem noi multe si tot timpul se gaseste cineva sa spuna ceva si sa merga discutia fara sa ne dam seama ca cineva nu a spus nimic.
Ixxi succes acasa cu pregatirile si nu te obosi prea tare .
Eu am cam terminat treburile asa ca acum ma odihnesc.
Oana am inceput sa merg si eu ca ratusca , nu rfau de tot dar asa cand am dureri cam mari jos ma ajuta daca merg mai labartat .

Sarbatori Fericite !
SPER CA TOATE SA PRIMIM CEEA CE DORIM SI SA NE MANDRIM ATAT CAT MAI PUTEM DE BURTICA !

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta este acasa!!!!!

Ce minunat cadou de Craciun i-a adus Mosul!

Alina si BB-lina 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Da, Alina Maria, probabil muzica aceea cristalina nu ii place lui bb si o ignora. Eu ma gindeam sa i-o pun s-o asculte de pe acum, pentru ca o va auzi destul de des cind va iesi la lumina :). Poate atunci o sa ii atraga atentia.

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, in primul rand va multumesc pentru incurajari si urari. Sunteti niste scumpe si m-am emotionat toata citind mesajele voastre.
Asa cum v-au spus fetele, declansarile la mine nu au avut prea mare efect ( va povestesc in amanunt cand voi avea mai mult timp), asa ca la cezariana am ajuns.
Rayan este un scump, nu-mi pot lua ochii de la el.
Eu sunt franta acum, nu am dormit de luni noaptea mai deloc, tot printre picaturi, iar de la operatie nu am mancat decat iaurturi si am baut lichide. Acum trebuie sa imi revin, deoarece Rayan are nevoie de laptic, si deocamdata ne e foarte greu la acest capitol, insa sper sa depasim momentul.

Ingeraselor, felicitari!!!!!!!!!! Ingerasu, sa iti aduca Bianca numai bucurii si fericire. Ai ajuns acasa?

pupici
Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va spun ca azi a trecut Simonica la spital si i-a facut poze lui Rayan, asa ca o sa il vedeti. Cand pot, scanez si eu si le veti vedea.

pupici

Mamica lui Rayan

Mergi la inceput