Mamici de ianuarie - februarie (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Witchie spune:
Crinuta, visai tu un Craciun cu puiul?:)
Ai grija de voi si sarbatori fericite!
Anda, 35+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Alina Maria spune:
Crinuta , bine ca esti acasa cu puiutul tau , multa sanatate si putere sa te bucurii de aceste prime saptamani ca dupa aceea creste .
Asteptam povestea pe cand esti mai odihnita si mai in putere .
Sarbatorii fericite tie si familiei tale !
De abia astept sa-l vad pe Rayen .
Viktoria , Galaxy, Oana , voi ce ati facut toata ziua , de ce nu ati luat o pauza sa stati jos si sa scrieti un mesaj , va iau la bataie daca ati muncit prea mult .
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
oana cretu spune:
CRACIUN FERICIT!
Eu sunt tot in cratiti, ca nu am terminat, am avut treaba azi la prefectura sa facem cartea gris a masinii. Dar asa patesc mereu, sunt intarziata mereu.
Crinuta, ma bucur ca ai puiul in brate de Craciun si ca esti fericita. De-abia astept sa vad poze.
Adita, ti-am spus ca, chiar ma intrebam ce e cu tine, ne-am gandit la tine. Ma bucur ca bebe e bine.
Miha, multumim ca te gandesti la noi si ca citesti. Seb e un neastamparat. Te pup!
Fetelor, fug, ca mai am treaba si ceasul se invarte repede.
Seb al meu misca incontinuu, nu s-ar zice ca ar vrea sa iasa prea curand...
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
simonadinca spune:
Nu pot pune pozele...
Il astept pe fratele meu sa vad daca reuseste el ceva... Eu am un program care le face f. mari si habar nu am cum sa le micsorez...
Sper sa reusesc macar sa i le trimit CRinutei...care are un baietel superb, superb!!!! Iar parul lui sa stiti ca nu este de ras...este negru si putintel zburlit de zici ca acum pleaca la "agatat domnisoare"(doar stiti moda din ultima vreme). Si este atat de cumintel...si dragalas...iar mamica lui radia de fericire si era tare FRUMOASA...
Ce mai stiti de Ingerase? Cred ca si ele au ajuns azi acasica, daca nu cumva ieri...
Noi am fost azi la monitorizare si din fericire, desi azi nu tb sa vina, a aparut si dr. MINUNE (nu credeam ca voi spune eu asa ceva vreodata). Micuta mea le-a speriat bine pe moasele care erau azi... Au alergat-o cu bornele...(nu-i puteau localiza bataile inimioarei: cum le gaseau intr-un loc, cum disparea gagalicea din peisaj) Dupa ce s-a mai potolit ea au inceput niste contractii dureroase ca de nastere... L-au chemat pe dr.!
La eco capul are o intarziere de doar 2 zile...stam bine! Restul este i.e.n. Dar se pare ca a mai luat ceva...(2.337 la fix 36 de sapt. incheiate azi) I-am vazut gurita (GURA MARE), ochisorii de broscuta si nasucul grasut...Parea bucalata...
Nasterea Domnului sa va aduca liniste, dragoste, sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!
pupici
simona, 35 + sapt.
CEZARIANA
crinuta spune:
Craciun Fericit dragelor. Fie ca aceasta Sarbatoare sa va aduca multa pace si fericire in suflet.
Crinuta si Rayan
amary19 spune:
Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi!
Sa va fie masa imbelsugata si sa fiti inconjurati de multa, multa dragoste!
Crinuta, bine ai venit acasa!!! Rayan sa fie cuminte si mincacios!!!
Cum te-ai refacut?
Oana, cum e cu raceala? A trecut de la cita munca ai facut? Dar la tine Viktoria?
Simona, sa intelegem ca daca bblina evolueaza in bine se amina nasterea?
Lali, sa ne spui cind nasti!!!
Adita, cum poti sa spui ca nu ne-am gindit la tine! Chiar daca nu am scris-o sa stii ca am facut-o!
Alina Maria cum esti? Ai reusit sa dormi mai bine?
Leta nu te mai stresa! O sa vezi ca o sa fie bine! Bucura-te de Craciun si ridicati moralul!
Shobo, nu ai mai zis nimic! Ce-ti face gingia?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Amaya spune:
Buna dimineata si CRACIUN FERICIT!!! va doresc sa petreceti o zi frumoasa si plina de dragoste pentru a sarbatori nasterea Mantuitorului...
Crinuta, bine-ai revenit acasa...da-i lui Rayan multi pupici din partea matusicilor de aici de pe forum...sper ca tu esti bine si ca operatia nu te deranjeaza prea tare...bucurati-va din plin de acest prim Craciun alaturi de puiul vostru.
Oana si comoara 32+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
aurelursu@k.ro spune:
Fetelor scumpelor va urez Craciun Fericit si sa va dea Domnul bbi frumosi si sanatosi!!
Crinuta, bine ai venit acasa cu bb Rayan. Sa fiti sanatosi si bb sa pape laptic de la mamica lui.
Amaya, La multi Ani de ziua ta!! Sa fii sanatoasa si fericita!!
Lali cred ca tu urmezi!!! Am deja emotii, da o sa fie bine si saptamana viitoare o sa iti tii copilasul in brate.
Coraly, nici o veste?
pupici
Viktoria spune:
Amaya "La Multi Ani!" de ziua ta, sa ai parte de bucurii si de un copil sanatos. Crinuta ne bucuram ca ai revenit printre noi si te simti mai bine. Odihnestete cit poti si bea multe lichide, ai sa vezi ca vei avea pe urma si laptic . Adita nu mi-ai spus cum a fost la serbarea copilului tau?
Alina eu m-am trezit ieri la ora dimineata si Doris deodata cu mine. Am fost la cumparaturi deoarece am mai cumparat si niste globuri. Pe urma m-am pus pe gatit, am facut pina la urma o ciorba de perisoare, chiftele, sarmale, peste si alte aperitive. La ora 16 am fost la biserica si pe urma am despachetat cadourile si am mincat. Acuma sint singura acasa, deoarece a mei s-au dus la patinoar si am de gind sa fac o
si sa pregatesc masa de amiaza. Sper ca sinteti toate bine si nu vi sa facut rau dupa mincarurile de ieri.
Pupici la toate
alipiticot spune:
De nasterea pruncului Isus va doresc ca sufletul si inima sa va fie incantate de sunetul curat al colindelor,chipul sa fie mangaiat de puritatea fulgilor de nea,iar drumul in viata sa fie luminat de steaua cea sfanta.
Craciun fericit!!!!
Sa va traiasca bebeii sanatosi si frumosi la mamicile ce au cel mai frumos cadou de craciun din viata lor, cele ce sunt pe lista nastere usoara si tot ce va doriti.
Eu va citesc zilnic,aflu multe de aici si e f mp pt mine sa va stiu asa de aproape dar din pacate asa de departe pe fiecare.Va citesc cu drag si va doresc la toate, sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
alipticot 29 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze