Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ubi, si eu care voiam sa te intreb daca ai vorbit cu Dr. despre modalitatea de nastere...Lasa ca poate se intoarce acum de sarbatori.
Probabil ca vrea si ea sa vada bradul mai din picioare...
Alina eu pe tine parca te-am auzit ca vrei o perna speciala de aceea pentru gravide si pentru alaptat. Eu am vazut-o intr-un catalog dar nu prea mi-am dat seama de dimensiunile si forma ei. Mi s-a parut ca seamana cu un burlan ca acela pe care il punea mama iarna intre geamuri sa nu mai fie pe vremea lui Ceusescu frig sau curent in casa.
Ai idee cam cat este de lata si inalta acea "pernuta"? Pe mine m-ar bate ganul sa-mi fac singura ca un sac si sa-l umplu cu melana dar nu stiu daca este bine.
Astept neaparat un raspuns sa nu muncesc de pomana...

Kita si samburasul ei de 33 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Kita eu cred ca e o idee minunata sa faci singura acea perna , nu stiu daca e bine sa o umpli cu melana , poate ne sfatuieste altcineva . Eu sincer nici nu stiu ce e melana . Am gasit perna intr-un catalog dar cam scumpa 44 euro , as putea sa o fac mult mai ieftin singura. Vta e de inalta si lata nu stiu fa-o si tu din ochi.
Fetelor , dar tare putin ati scris astazi si nu stiu daca sa va iert , daca ati avut un timp placut va iert.
Ubi stai linistita mai este timp sa se intoarca .
Oana nici tu nu dai un semn de viata , ce faci bun ?
Galaxy , Viktoria , totul o.k. ?
Deja ma apuca teama ca o sa deveniti mai putin active si raman singurica .

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna seara, fetelor.

Am vorbit din nou cu doctorul si m-a impresionat tare faptul ca ma pune sa il sun in fiecare zi, chiar si de Craciun sa ii spun cum ma simt. Putea sa imi ceara sa il sun daca e ceva, dar el nu, imi spune ora la care sa il sun in fiecare zi, ieri si azi am vorbit deja de trei ori cu el... evident ca daca apare ceva nou (adica contractii, dureri, apasari jos) trebuie sa il sun urgent si sa ne intalnim la spital. Nu pleaca de sarbatori din Bucuresti asa ca ma simt in siguranta. L-am intrebat din nou, daca totul e OK, cand facem cezariana si raspunsul a fost marti, joi sau vedem noi, deci nu e sigur nimic... dar e bine asa ca se pare ca bebelui ii place la caldurica.

Azi am facut bradul si e tare frumos, sunt incantata !

Simona, sa stii ca mi-am luat pana la urma umidificator (tocmai il incercam), ca la mine acasa aerul are 40 umiditate si pana la 60-70 e tare mult. L-am luat de pe site-ul bebelusul asa cum ti-am spus, am mai comandat la ei niste tetine, o jucarie si o carticica tare draguta "Jurnalul bebelusului" in care sa notez cele mai importante momente pana la 1 an. Au fost draguti, mi le-au livrat toate in mai putin de 24 ore, mi-au dat 5% reducere, doua reviste "Academia mamicilor" cadou si un pachetel cu pungi parfumate pentru scutece murdare. Una peste alta e tare simplu asa, daca nu mai aveti timp sau chef de cumparaturi.

Pupici si noapte buna,

Lali si bebe 38 saptamani,
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Alina Maria daca ai chef de vorbit cateodata, poti sa ma contactezi pe msn messanger: galaxy2804@hotmail.com.

Cred ca e buna idea in general. Poate ar fi fain sa facem schimb de msn adrese. usor de comunicat la nevoie.

io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Neata fetelor!Nu am mai rezistat si iata ca azi va scriu.De f mult timp intru in fiecare zi si va citesc mesajele si astept cu sufletul la gura sa mai apara cite un copilas.Chiar daca eu sunt deja mamica-am un baietel Dragos-Stefan care pe 1 ianuarie implineste 8 luni-imi sunteti atit de dragi si ma faceti sa retraiesc acele clipe minunate cind aveam si eu burtica.
Felicitari Crinuta si Ingerasu!
Draga Oana am stat ca pe ghimpi cind ai fost la spital.Nazdravanul de Sebi ne-a pacalit pe toate.
Fetelor daca aveti nevoie de un sfat,o parere cu mare drag va impartasesc din experienta mea.
Va doresc sarbatori fericite alaturi de familiile voastre si sper ca nu v-a deranjat interventia mea.
Va pup dulce pe toate!

MIHA SI DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor.
Va urez un Craciun minunat!

Eu sint si astazi la serviciu, am ceva de lucru, dar nu voi sta foarte mult.

Ma gindeam ca acum, cind Crinuta a nascut, trebuie sa-i duca cineva mai departe grijile si stresul . Si ma ofer eu.

Iata ce mi s-a intimplat: aseara am pus linga burtica, unde e capul lui bebe, o jucarie muzicala (dintr-aceea cu sunet cristalin, cum are si caruselul pentru patut) si ma asteptam ca bebe sa reactioneze; dar n-a dat nici un semn si, dupa ce am pus jucaria de mai multe ori, am inceput sa ma ingrijorez. Din cite stiu, la virsta asta de sarcina (luna a 9a) bebe aude perfect...
Toata noaptea m-am intrebat de ce nu a reactionat si dimineata am refacut "experimentul". De asemenea, nici o reactie. Acum sint chiar ingrijorata. Oare cum pot sa ma asigur ca bebe aude...????

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Leta se poate ca muzica sa nu-i fi placut pune alta muzica mai tare pe care tu o indragesti si o sti bine. Incearca mai multe variante .

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

O sa incerc sa-i pun alta muzica dupa-amiaza.
Dar nu-i asa ca logic ar fi sa reactioneze? Si, de asemenea, daca doarme, muzica ar trebui sa-l trezeasca, nu?

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Leta, nu e obligatoriu sa reactioneze la muzica. Poate nu a auzit-o, pur si simplu. Nici Irina nu reactioneaza daca pun pe burtica, acolo unde cred eu ca are capul, cutia muzicala de la carusel. Am citit ca bb nu percepe sunetele cristaline, viorile... ci mai degraba pe cele grave. Nu e cazul sa iti faci probleme. Uite ce zic savantii:

"As for music, “they’re not going to hear the violins, but they will hear the drums,” said Gerhardt, who led the research reported in the November-December issue of the journal Audiology and Neuro Otology."

citeste aici: http://www.napa.ufl.edu/2004news/fetalhearing.htm

Am mai auzit ca nu e bine sa lipesti difuzoare de burtica pentru ca daca trezesti copilul din somn se sperie.

Anda, 35+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Merci, Anda, m-am mai linistit un pic. Oricum, nu ma las pina nu gasesc o piesa cu ceva tobe...

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput