Mamici de ianuarie - februarie (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Amaya spune:
Fetelor, dragelor, va urez si eu, din tot sufletul, CRACIUN FERICIT si linistit, cu multa veselie si multe cadouri, cu multa caldura in suflete si cu optimism pentru noua etapa a vietii noastre care abia incepe...
pentru cele care nu vor mai intra curand le urez un An Nou Fericit, mai bun decat cel care tocmai se incheie, plin de impliniri si realizari...sa aveti bebelusi sanatosi si veseli si sa fiti sanatoase...
Sunt tare curioasa ce va doriti voi de Craciun, fiindca eu am fost intrebata de o mie de ori pana acum ce vreau sa-mi aduca Mosul si ce vreau sa primesc de ziua mea (fiindca pica in aceeasi zi) si nu am putut sa ma gandesc la un singur lucru pe care mi-l doresc pentru mine...tot ce vreau sunt numai lucruri pentru bebe, nimic pentru mine...oare exagerez eu sau la fel simtiti si voi!?!

va
pe toate
Oana si comoara 32+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
oana cretu spune:
Amaya, sunt in aceeasi situatie ca tine cu cadoul. Am impresia ca nu imi lipseste nimic sau ca nu-mi doresc nimic, desi poate mi-ar lipsi sau dori. Pentru mine acum, cea mai mare bucurie e cand ii cumpar lui Seb cate ceva. Nu stiu daca simtiti la fel, dar e mai mare bucuria decat daca as primi eu ceva. Si e puternic tare acest sentiment.
Fetele care mai tineti legatura cu cele care nu mai intra sa le urati si lor un Craciun fericit si un An Nou cat mai bun.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Sa va fie Craciunul si Anul Nou mai luminos ca niciodata iar totul sa fie alb si pur ca sufletele celor mici pe care-i asteptam!!!! La multi ani, sanatate multa si mult curaj!!!!!

(36 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Alina Maria spune:
Vai fetelor ce ma emotionati si pe mine!
Tocmai am venit de la control si totul e o.k. bb e cu capul in jos si nu se va mai ridica , cel putin sunt putine sanse .In restul nici o problema .
Oana sunt 100% de acord cu tine sa deschidem subiectul de mamici de ian. feb. cand toate ii avem pe bb.
Acum trebuie sa ma odihnesc , sper ca nu ma parasiti toate caci am sa va mai urez odata sarbatori fericite.
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
kita spune:
"La multi ani si parte de copii buni!!!"Imi este frica sa scriu prea mult pentru ca a inceput sa mi se blocheze calculatorul.
Cei ce se vor naste zilele in astea sa de-a Dumnezeu sa bucure si sa lumineze casa parintilor lor!
Kita(Alina) si Samburas de 32+ saptamani
Alina Maria spune:
Unde sunteti cu toate ? ce se intampla vin bebelusii sau se fac mancarurile ?
Maine probabil voi fii si eu f. ocupata dar sper ca macar un singur mesaj sa va scriu.
Va pupic si ne revedem maine sau poate chiar in seara asta daca mai este cineva .
Pa , pa !
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
sara18 spune:
Fetelor, credeti ca il poate afecta negativ in vre-un fel pe bebe faptul ca am umflat niste baloane? sper sa nu vi se para deplasata intrebarea, dar se pare ca nu imi da pace , as vrea sa stiu.
pupici la toate
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
FELIS spune:
Dragi burticutze...
Am venit sa va urez sarbatori fericite, nasteri usoare si bebei sanatosi
Stiu ca se apropie momentul cand vor veni minunile voastre pe lume si sunteti pline de emotii!... Mult noroc si noul an sa fie cel mai frumos din viatza voastra.
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.
simonadinca spune:
Nu am mai ajuns azi la Crinuta
...Jumatate de zi am pierdut-o pe la cumparaturi iar pe seara acum Dragos a tb sa plece la o intalnire...Maine mergem SIGUR!
Dar am vb cu ea. L-AM AUZIT PE RAYAN...Are un glascior superb! Din cate am inteles este tare cumintel... Mamica lui se chinuie sa-l pacaleasca sa pape de la san dar el il tine mai mult pe post de suzeta. Mi-a zis Crinuta ca are un par haios. Ea l-a recunoscut din prima!(seamana la par cu Amin).
Crinuta se simte bine, a avut doar niste ameteli azi iar operatia nu doare f. tare...(o doare doar cand rade de parul lui Rayan).Era asa de vesela, ca orice femeie IMPLINITA.
I-am luat la Gagalice cercelusi...
Sa aveti grija de voi!
pupici
simona, 35 + sapt.
CEZARIANA
Ubi spune:
La mine dragi burtici, bebelina s-a intors cu capul in sus dupa toata sarcina (sau cel putin la ecografii) a stat cu el in jos. Ei poftim ce cadou s-a gandit sa-i faca ea mamicii. Trag nadejde ca pana pe la 38 cel tarziu sa revina la sentimente mai bune si sa nu ma forteze sa fac cezariana. In fine, orice sacrificiu de-al meu va fi infim pe langa bucuria pe care mi-o va aduce ea. Sa fie sanatoasa si cu noroc. Aceleasi urari si pentru bebe-ii vostri.
Craciun fericit!