Mamici de ianuarie - februarie (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina Maria spune:
Oana , sunt geloasa acum , vreau sa-l vad si eu pe Rayan
.
Ce trebuie sa fac ca sa-l vad si eu ? sau Crinuta trebuie sa faca ceva , habar n-am .
Stiu ca toate suntem nerabdatoare sa-i avem pe bb. in brate insa nu stiu cum dar astazi am fost mai fericita ca e la mine in burtica si ca nu sunt singura nici o secunda , m-am simtit minunat .
O seara placuta !
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Megg spune:
SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!
Si sa va traiasca bebelusii!!
(fetele care au nascut deja)
Vad ca mamicile de ianuarie-feb. incep sa se incadreze la decembrie-ianuarie....
Lali mult succes maine! Sa ne povestesti. Si eu s-ar putea sa fac cezariana, zice d-ra. Sper sa trecem repede peste moment, mi-e cam frica.
Eu am intrat in concediu de o saptamana, iar la servici in ultimul timp am avut multa treaba, asa ca abia acum mai am ceva timp sa vad ce mai ziceti...
Am uitat sa schimb semnatura si acum nu mai ma duc pe profil, cred ca am 37...?! nu mai stiu.Da, maine intru in saptamana 38. Ce mult!
Megg 34+ si bb Mara
oana cretu spune:
Alina, vorbeste cu Crinuta, sa intrati pe Yahoo Messenger sa ti-l arate pe webcam.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Alina, ai yahoo messenger? Daca da, trimite-mi pe PM id-ul tau si vorbim acolo. Am cam si ti-l arat pe Rayan, asta pana pun poze.
Crinuta si Rayan
sara18 spune:
La multi ani tuturor!!!!!!!!
Multumesc frumos tuturor celor care mi-ati raspuns!!!!!!
Sarcini si nasteri usoare in continuare!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
alina_gabriela9 spune:
Lali, parca am mai multe emotii decit tine. De-abia astept miine vestea minunata.
Megg, bine ai revenit. Cum te simti?
Crinuta, cind ai timp poate ne povestesti de nasterea lui Rayan. A inceput sa pape mai bine?
Eu ma simt din ce in ce mai rau noaptea. Ma doare burta, ma doare mijlocul, si e un adevarat chin sa ma intorc de pe o parte pe alta. Desi am emotii legate de nastere, parca de-abia astept sa scap. Voi simtiti la fel, sau doar eu am sentimentul asta de greutate? BB-lina isi gaseste uneori cite-o o pozitie, de nu mai pot respira, si trebuie sa o mingai si sa-i vorbesc pentru a scapa de apasare. Cred ca dumneai e prea mare pentru mine sau eu sint prea mica pentru ea.
Alina si
BB-lina 38s
aurelursu@k.ro spune:
Lali, stai linistita o sa fie bine maine. Sa ne tii la curent.
Coraly nici o veste inca?
Crinuta cand pui pozici cu Rayan sa il pot vedea si io?
pupici
andrutza spune:
INGERASU SI CRINUTA, FELICITARI PENTRU BEBEI, SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI !!!
Nu mai aveam somn noaptea ca nu mai stiam ce s-a mai intamplat pe aici. Eu am in continuare probleme cu internetul acasa, nu merge modemul nu stiu ce Dumnezeu are - si-a gasit cand sa-mi faca probleme.
Lali, mult noroc maine, iti tin si eu pumnii si abia astept sa vad poze !!!!
Eu sunt bine, bebita mea avea deja saptamana trecuta 3 kg si poimaine merg iarasi la doctor, nu cred ca mai dureaza mult. O sa o sunt pe Shobo de la spital dupa ce nasc, sa va anunte ea si sa ii povestesc cum a fost, ca avem acelasi doctor.
Cam atat burtici si mamici, sper sa va mai pot citi cat ede curand.
Va pup.
Andrutza si bebelusa 
37+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
coraly spune:
Salutare fetelor! Sper ca ati avut un Craciun reusit. Felicitari noilor mamici!!
Eu am fost plecata 3 zile de acasa. Inca bebe nu da nici un semn, cred ca-i place acolo :) Miercuri sunt programata la un nou control. Deocamdata totul e la fel, burta e la fel de sus, deci nu se stie... asteptam.
Coraly, 39+
andrutza spune:
INGERASU SI CRINUTA, FELICITARI PENTRU BEBEI, SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI !!!
Nu mai aveam somn noaptea ca nu mai stiam ce s-a mai intamplat pe aici. Eu am in continuare probleme cu internetul acasa, nu merge modemul nu stiu ce Dumnezeu are - si-a gasit cand sa-mi faca probleme.
Lali, mult noroc maine, iti tin si eu pumnii si abia astept sa vad poze !!!!
Eu sunt bine, bebita mea avea deja saptamana trecuta 3 kg si poimaine merg iarasi la doctor, nu cred ca mai dureaza mult. O sa o sunt pe Shobo de la spital dupa ce nasc, sa va anunte ea si sa ii povestesc cum a fost, ca avem acelasi doctor.
Cam atat burtici si mamici, sper sa va mai pot citi cat ede curand.
Va pup.
Andrutza si bebelusa 
37+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg