Mamici de ianuarie - februarie (70)
Raspunsuri - Pagina 11
BESTUTZA spune:
LA MULTI ANI SI SARBATORILE SA VA ADUCA BB-II GANDURILOR VOASTRE!!
Eu nu am mai scris pentru speram sa terminam pna in Revelion curatenia ) nu va speriat zilele astea am luat pauza si noi ca tot crestinul--am apucat sa ne si impartasim, simteam ca nu mai ajung!
Simona imi pare tare, tare bine de bb!
Ai vazut ca e dr.MINUNE?!!E de fapt dr.UNIC IN UNIVERS! Ai vazut ca bb=lina a avansat!Si cred ca o sa o mai lase un pic acolo la caldurica!
Pupicei tuturor si sarbatori linistite!
RamonaS spune:
Lali, iti tinem pumnii pentru maine
Doamne ajuta! Si distractie placuta in seara asta!
SARBATORI FERICITE!
Ramona
si
Sara (32+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
oana cretu spune:
Lali, iti tin pumnii pentru maine, sper sa decurga totul cat mai bine, si sa nu ai probleme. Te pup! Si astept vesti maine!
Shobo, chiar te rog sa o suni pe cuscra, vreau si eu vesti de la ea si nora mea. Nu cred ca o deranjezi, din contra.
Alina, noi am fost la niste prieteni, acum suntem la nasicii lui Seb...A fost bine si ieri si azi! Atmosfera linistita de Craciun.
Sara, eu nu am stiut ce sa-ti raspund, de aia nu m-am bagat sa-ti raspund, dar sa sti ca imi esti draga, tu sti.
Va pup
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
BESTUTZA spune:
Lali,
Bafta multa si curaj ! Doamne ce dragut! MAine e ziua asteptataa de atat timp!
Pentru toate va veni momentul sa il cunoastem pe bb!
Pentru toate un MAINE va fi ZIUA CEA MARE!
Pupicei!
adita spune:
Lali, ce ma bucur pentru tine.mult succes maine. si mie mi-ar fi placut sa nasc maine. imi place foarte mult numele Stefan, si as fi vrut sa nasc de sf Stefan si sa-i pun copilului numele asta. pana acum s-a nimerit ca am nascut tot la zile de sarbatori si ar fi fost frumos sa fie asa si de data asta
Lali spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari si ganduri bune !
Sa va ganditi maine la mine, si sa imi tineti pumnii....
Va pup pe toate,
Lali si licuriciul ei
amary19 spune:
Lali, NASTERE USOARA!!!!!
Si sa fiti sanatosi si voiosi!
Oana vad ca lui Seb ii place tare mult la tine in burtica!
Shobo super ca esti bine! Distratie placuta!
Amaya , scuze pentru ieri! Iti spun azi LA MULTI ANI si sa nasti usor, usor si sa fiti sanatosi!!!!
Coraly tu ce faci? Mai astepti?
V.Erica bine ai venit printre noi
Miha si Felis nwe bucuram ca ne cititi!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
crinuta spune:
Lali, ma bucur mult pentru tine deoarece stiu prin ce fericire vei trece maine cand iti vei vedea puiul.
Nu iti fa griji, operatia e usoara, te vei reface repede. Ma gandesc la tine si astept vesti.
Crinuta si Rayan
amo2004 spune:
Lali, mult succes pentru maine si refacere rapida! Tinem pumnii si asteptam vesti.
Mona, 37+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
oana cretu spune:
L-am vazut pe Rayan pe YM, e adorabil sa stiti, o bomboana de copil!!!! Sa va traiasca, Crinuta!!!
Amary, da, ii place tare mult lui Seb in burtica. Dar si eu m-am obisnuit cu ideea. Poate iese saptamana asta, ca e si nasica in concediu. Asa spera si ea.
oana si bebitza din burtica
(39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu