Mamici de ianuarie - februarie (70)
Raspunsuri - Pagina 10
sara18 spune:
Se pare ca ati fost destul de ocupate de nu mi-ati raspuns si mie la o intrebare...dar oricum , o zi buna in continuare!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
Alina Maria spune:
Sara , imi pare rau ca am omis sa raspund la intrebarea ta , raspunsul meu nu e nici el sigur insa pot sa spun ca eu cred ca nu e absolut nici o problema , nu pot sa cred ca il poate afecta intr-un fel. Data viitoare o sa fiu mai atenta daca cineva a raspuns sau nu . Eu nu ma inghesui sa raspund la intrebari fiindaca nu cunosc asa multe.
Dar uite am uitat sa va spun "Buna dimineata , Craciun Fericit ! "Ma duc sa mananc si apoi mai vorbim , o.k. ?
Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani

E sarbatoare mare e 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
adita spune:
Sara, te referi la intrebarea cu umflatul baloanelor? eu zic sa stai linistita, cum putea sa afecteze asta pe bebe?
Shobo spune:
Buna fetelor,
asa e, nu am mai intrat decit sa va citesc, nu am mai si scris de 2-3 zile.
amary, gingia este SUPER, multumesc tare mult de intrebare!
noi ne simtim ff bine, mincam moderat zic eu, sa nu ne umflam prea ter si asteptam sosirea prieteniolor din State, care tb. sa ajunga marti in Ro (Buc) si cu care vom si petrece revelinoul la noi ac. si cu inca citiva prieteni. bebe se misca ca de obicei ff tare seara pe la orele 21-22-23 de zici ca vrea sa iasa... dar dupa aceea se potoleste usor usor.
intre timp, azi e ziua mamei soacre si vom merge la ea dupa amiaza... unde ne asteapta cu super preparate caci e o SUPER GOSPODINA SI SUPER FEMEIE! serios, nu o laud doar, insa am o mama soacra, sa-mi traiasca!
Crinuta, bine ai venit acasa cu Rayan, sa va traiasca si sa va aduca cit mai multe bucurii!
Doamne, se observa din scrisul tau cit de fericita esti si cum ai scapat cred de toate acele stresari! Cred ca e ABSOLUT MINUNAT sa alaptezi bebele sub brad, imi inchipui doar! Felicitari inca o data si ma bucur ca te simti binme si n-ai stat mult in spital!
Simnona, in conditiile date ce zice Tutunaru, asteptati termenul sa vina bebe? sau tot faci cezariana? Bravo, ma bucur ENORM ca bebe si-a revenit! super minune, SERIOS!
Eu as suna-o pe Ingerasu, sper sa n-o deranjez, voi ce ziceti? sa-i urez toate cele si sa vad cum se simte, daca a venit ac?
La rindul meu, si eu va urez CRACIUN FERICIT!, pace in suflete si bebei sanatosi oricind ar vrea ei sa vina pe lume!
pupici
Eu si bibisor sapt. 33
Dr. Tutunaru - ELIAS
V. Erica spune:
Fetelor, dragelor,
n-am postat pe-aici desi v-am urmarit cu drag pt ca si eu voi naste in prima 1/2 a lui ian, din pacate n-am avut timp sa si intervin, cu pregatirile astea si cu Eric cel voinic pe langa mine, mai greu. Oricum:
CRACIUN FERICIT tuturor cu multa liniste sufleteasca si bucurie!!! Nasteri usoare si BBei sanatosi !!! 

Dana
37 sapt si Eric 
Alina Maria spune:
Mai fetelor dar unde sunteti , cumva obosite dupa ce ati petrecut aseara ? La mine petrecerea a fost reusita fara prea multe probleme si fara prea multa agitatie .
Oaspetii au plecat pe la 21.30 caci copiii devenisera foarte plangaciosi si nmervosi din cauza oboselii .
Fetelor la voi cum a fost ? cum v-ati simtit ?
Eu astazi ma cam plictisesc , nu stiu ce sa fac ma simt asa cam adormita , speram sa va vad macar pe voi on line .

E sarbatoare mare e 
Lali spune:
Fetelor, maine se va produce pentru mine fericitul eveniment. Am fost azi la control si am programat pentru maine cezariana. Sunt incantata, imi doream sa fie maine, ca sa pot sa ma refac in primele zile la spital cand nu e sarbatoare si e destul personal acolo si sa fiu acasa de Revelion. Doctorul a fost foarte dragut azi, m-a incurajat, m-a tinut de mana, mi-a spus ca totul va fi bine si asta mi-a dat multa incredere. Maine la 7:15 sunt la spital, sper pana la pranz sa fie gata !
Multumesc Alina Gabriela, Amary, Gabiu si tuturor fetelor pentru incurajari.
Inca nu am cine stie ce emotii, incerc sa ma stapanesc, sotul meu in schimb este mai emotionat decat mine...
Simona, te sun eu sau Rares maine sa iti spunem cum e, poate postezi tu ceva, eu i-am aratat sotului meu cum sa scrie, dar incerc sa il tin langa mine la spital cat pot de mult, ca nu imi place deloc singurica pe acolo...
Va pupicesc pe toate,
Lali, mamica maine
si bebe inca in burtica
Lali spune:
Am uitat sa va spun, deseara merg o ora, doua la restaurant suntem invitati la ziua unei prietene.... cred ca nu sunt nebuna, nu ?
Dar daca stau acasa ma apuca emotiile, asa seara va trece mai usor...
Alina Maria spune:
Lali mult succea maine , sanatate , putere si momente de neuitat !
Dragos calatorie placuta spre lumea inconjuratoare , unde te asteapta multa dragoste !
Sincer cred ca e minunat ca iesi in seara asta , relaxeazate cat poti de bine , o sa vezi ca totul o sa fie bine .Eu cred ca e foarte importat sa fii catusi de cat relaxata .
O sa asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura .

E sarbatoare mare e 

multumesc, Alina